tu masz wszystko

to jakiś ślepy jestem bo jedyny temat jaki widzę przyklejony to "zakup BMW M3 E46"djset pisze:Wszystko jest napisane na forum, naweet na pierwszej stronie
Wiele tematow bylo juz poruszanych na forum. Uzywaj funkcjikosiniak pisze:Panowie, chodzi o MTF
"W CELU DOBORU ODPOWIEDNIEGO OLEJU PROSZę O PODANIE KOLORU NAKLEJKI I TYPU SKRZYNI BUIEGOW
LUB O PODANIE KOLORU NAKLEJKI I NUMERU NADWOZIA AUTA"
To są te same skrzynie.kosiniak pisze:no trudno zebym szukal w temacie o skrzyni smg jaki olej idzie do manuala......... ale dziekuje za link
Musisz się jeszcze kolego dużo nauczyć! Jak pisał kolega post wyżej to są takie same skrzynie. Różnią się tylko sterowaniem i sprzęgłem.kosiniak pisze:no trudno zebym szukal w temacie o skrzyni smg jaki olej idzie do manuala......... ale dziekuje za link
Pouczasz innych, a sam nie do końca douczony jesteś. Sprzęgło jest takie samo w manualu i SMGdjset pisze:Musisz się jeszcze kolego dużo nauczyć! Jak pisał kolega post wyżej to są takie same skrzynie. Różnią się tylko sterowaniem i sprzęgłem.kosiniak pisze:no trudno zebym szukal w temacie o skrzyni smg jaki olej idzie do manuala......... ale dziekuje za link
Serio Castrol XD Do EMKI?djset pisze: ↑wt sty 12, 2010 19:34Przy zmianie płynu hamulcowego dobrze byś od razu zmienił sobie przewody hamulcowe np na Goodrich.
Do silnika nic innego nie lej jak ORYGINAŁ Castrol TWS 10w60! Było o ty duuuużo na forum. Oleju do silnika wchodzi 6,5l, ale kup sobie 1L na zapas, bo ci weźmie jak pojeżdzisz nią troche, uwierz mi.
Jeśli chcesz wymeinić olej w dyfrze to wchodzi tam ponad litr, gdzies było napisane jaki trzeba zalać, ale nie umie na szybko odszukać.