Zakup BMW M3 E46

2000-2006 | silnik: S54
Paffcio
Kontakt:

Re: Zakup BMW M3 E46

Post autor: Paffcio » wt gru 29, 2009 00:32

mnk pisze:odnośnie plastiku to wiadomo że to żaden problem nie skreślam oczywiście auta ale oglądając foty trochę to zniechęca

i jeszcze jedno dośc istotne pytanie jaki jest powód sprzedaży?
to tez pisalem jaki powod ;)

PS. Nie pisz posta pod postem, tylko uzyj opcji edytuj :P

Obrazek

Pzdr i bez urazy ;)

Awatar użytkownika
djset

Post autor: djset » wt gru 29, 2009 11:08

Powiem krótko: Jeśli miałbym jeszcze raz kupować M3, to nieistotne były by dla mnie: rok produkcji, jakieś tam plastiki dołożone czy nawet felgi...
Liczy się STAN TECHNICZNY i ewentualne jak auto było naprawione po DELIKATNEJ kolizji! Felgi jedne można sprzedać, dolozyc troche kasy lub nie dolozyc i kupic drugie... Plastiki można odkleić... A rocznik? Niektóre 2005 są bardziej zaniedbane niż niektóre 2001! Ja akurat kupiłem 2001, z prawie nowym silnikiem, zadbane idealnie mechanicznie (dwa elementy do wymiany dostałem od poprzedniego właściciela)! Co prawda dałem troche dużo za nią, ale wiem co mam, jeżdzę i nie dokładam (jak narazie) wiekszych pieniędzy!
A jeśli chodzi o tą z Gdańska to koleś pisze wyraźnie że ma dwa komplety kół! Te badziewne co są teraz założone (z oponami zimowymi) i jeszcze jakieś ori...
mnk, czytaj dokładniej to co jest pisane! Używaj opcji edytuj i przeglądaj forum... Paffcio także pisał dlaczego sprzedaje, zresztą takie rzeczy wypada zapytać telefonicznie lub osobiście, prawda?
I jak chcesz kupić to jedź, obejrzyj, jak ci się furka podoba to wtedy dyskusja... ;)

Awatar użytkownika
mnk

Post autor: mnk » wt gru 29, 2009 13:50

djset pisze:Jeśli miałbym jeszcze raz kupować M3, to nieistotne były by dla mnie: rok produkcji, jakieś tam plastiki dołożone czy nawet felgi...
Liczy się STAN TECHNICZNY i ewentualne jak auto było naprawione po DELIKATNEJ kolizji! Felgi jedne można sprzedać, dolozyc troche kasy lub nie dolozyc i kupic drugie... Plastiki można odkleić...
z całym szacunkiem ale właśnie zapierd..po polsce i jedyne co robie, a raczej ktoś robi za mnie, bo nie czuje się bardzo biegły w temacie, to sprawdzam stan techniczny i co do kolegi paffcio nie powiedziałam, powtórze jeszcze raz, że samochód jest zły ale że odpycha potencjalnego kupca zresztą nie ważne nie chce mi się roztrząsac juz tej kwesti
jeżeli ktoś sie poczuł urażony to sory strasznie newralgiczne towarzystwo :roll:
djset pisze: A jeśli chodzi o tą z Gdańska to koleś pisze wyraźnie że ma dwa komplety kół! Te badziewne co są teraz założone (z oponami zimowymi) i jeszcze jakieś ori...

dziś mam vin sprawdze jak bedzie grało wszystko to ją obejrze no i zdam relację oczywiście
djset pisze:mnk, czytaj dokładniej to co jest pisane! Używaj opcji edytuj i przeglądaj forum... Paffcio także pisał dlaczego sprzedaje, zresztą takie rzeczy wypada zapytać telefonicznie lub osobiście, prawda?
sory jestm nowy ale dzieki za cenne uwagi odnośnie użytkowania tego forum nie każde jest takie samo tzn. brak możliwości kasowania postów
nie wyłapałem powodu sprzedaży mój błąd
djset pisze:I jak chcesz kupić to jedź, obejrzyj, jak ci się furka podoba to wtedy dyskusja... ;)
inaczej sobie tego nie wyobrażam
ale chyba "bliżej" mi już do tego gdańska :grin:
Where is my M3 ?

Paffcio
Kontakt:

Post autor: Paffcio » wt gru 29, 2009 14:30

Dobra panowie, oddam ja za dobra cene, bo znalazlem nastepczynie i nie ukrywam teraz ze juz bym chcial ja miec :razz:

bako_21

Post autor: bako_21 » wt gru 29, 2009 16:35

No to Paffcio pochwal sie co to za nowe cacko masz na oku

Paffcio
Kontakt:

Post autor: Paffcio » wt gru 29, 2009 23:46

tak jak pisalem w powodach sprzedazy, nie bedzie to juz eMka poki co ... ;)
Co do ceny i weryfikacji prawidlowosci stanu technicznego, jestem do dyspozycji ...

robert2309

Post autor: robert2309 » śr gru 30, 2009 00:18

Śmieszą i wku.... mnie posty, typu " mam na oku, co sądzicie, itp, itd" Jak ktoś chce poznać opinię innych "fachowców" od aut niech zerka na www.powypadkowe.net czy coś w tym stylu. Tam jest tego opór.
Rozdrabnienie i zastanawianie się dlaczego ktoś sprzedaje M3 ze względu na brak czasu aby jeździć, czy nie ma kasy na utrzymanie, czy odpodobał się mu kolor jest chyba nie na miejscu.
Moim skromnym zdaniem powinno się tu pisać o tym do czego M3 nadaje się lub nie.
Czy to jest auto dla kilku osobowej rodziny na wyjazdy na niedzielną mszę, na wakacje, na wioskę do której ciężko wiosną , jesienią i zimą dojechać, dla tatuśka już szpakowatego :mrgreen: , czy dla kogoś zupełnie innego, kto czasami ma zamiar wydobyć z tego auto jego prawdziwy charakter.
W naszym kraju wszystko jest możliwe. Widziałem auta nówki w salonie, które były po przeszczepie dachu i miały oszklone na nowo wszystkie okna. Nawet o 1 pln nie były przecenione.
Z innej beczki.
Jeżdżą ludzie oglądają auta i wybrzydzają. Dlaczego nie podejmą się wyszukania sobie fury, sprowadzenia jej i ewentualnie naprawienia lub pójdą do salonu i wyjmą kasę na ławę. Przecież to takie proste.

Ja swoją chcę sprzedać bo do wioski nie mogę dojechać i wiek juz nie ten. :wink:
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
djset

Post autor: djset » śr gru 30, 2009 00:24

www.bezwypadkowe.net - bo przecież wszyscy sprzedają bezwypadkowe igiełki :P
i zgadzam się z przedmówcą w 100%! jak macie jakąś na oku to jechać i kupować. A jeśli to jakiś babol to opisać prosze w tym temacie i po temacie :D tak jak ja beszczelnie obsmarowałem 3 rodzynki, zanim kupiłem swoją obecną (tamte oczywiscie bezwypadkowe igiełki były, a to że sprowadzone z USA w kilku kawałkach, pomalowane akfarelami to już właściciela zapomnieli :P )
Tak czy siak wklejać zdjęcia obejrzanych "igiełek" i opisywać co tam ciekawego w nich siedzi.

Awatar użytkownika
mnk

Post autor: mnk » śr gru 30, 2009 13:25

A ja dziś oglądałem w brzesku oferte emeczki za 83.000 z Auto bit
i znów lipa prawdopodobnie po dzwonie jakimś poważnym bo poduszki są tak schowane że spawy widac beszczelnie ale jest "bezwypadkowy" nie wart swojej ceny wiec jezeli ktoś sie wybiera to nie polecam
pozdro
Where is my M3 ?

ponton

Post autor: ponton » ndz sty 03, 2010 18:14

Ogladal ktoś?? :D

Obrazek Obrazek

http://img696.imageshack.us/img696/6893/24217750.jpg

Zapomnialem dodac ze stoi w komisie w piasecznie na puławskiej :)

moalord

Post autor: moalord » pn sty 04, 2010 22:32

Była już wałkowana wiele wiele razy... ogłoszenie wisi chyba z pół roku lub dłużej. Malowana, bita, szpachlowana z odwijanym licznikiem do tego ktoś wspominał że właściciel to straszny krętacz i lepiej nie robić z nim interesów. Jak dobrze pamiętam była na allegro wczesniej jako "super sztuka ze szwajcarii" potem jej właściciel postawił do tego komisu, gdzie jest wystawiana do dziś...

Awatar użytkownika
djset

Post autor: djset » pn sty 04, 2010 23:02

Na tych zdjęciach to naprawdę (musicie to przyznać) ekstra te wózki wyglądają, jak się błyszczą... A w rzeczywistości fale dunaju na lakierze, zlewy lub mat... A w komorze silnika to co drugi banderoza! Ale nie wszystkie! Są egzemplarze godne zastanowienia.

A tak na marginesie, oglądał ktoś tą z Gdańska? Ta srebrna z bardzo małym przebiegiem 2005r?

Awatar użytkownika
PAKO
Kontakt:

Post autor: PAKO » śr sty 06, 2010 10:11

Paffcio pisze:Dobra panowie, oddam ja za dobra cene, bo znalazlem nastepczynie i nie ukrywam teraz ze juz bym chcial ja miec :razz:
witaj nie wiem czy pamietasz ale mówiłem ci przez tel zebys sciagnął te plastiki a emeczka szybko sie sprzeda bo jest całkiem ładna :mrgreen:

Awatar użytkownika
djset

Post autor: djset » śr sty 06, 2010 16:35

Paffcio pisze:oddam ja za dobra cene
tzn?

moalord

Post autor: moalord » śr sty 06, 2010 18:16

Ajj Paffcio, dawałem ci 75tys + koła zimowe, nie zgodziłeś się.. teraz pewnie sprzedaż za mniejsze pieniądze, tak to jest, klient daje, trzeba sprzedać :-D

Zablokowany