jak zamontować kabel pirotechniczny
jak zamontować kabel pirotechniczny
Witam,Potrzebuję wskazówki , mam kłopot z kablem pirotechnicznym od akumulatora , wystrzelił mi , kupiłem nowy i mam pytanie czy jest możliwość odcięcia końcówki od nowego i połączyć go ze starym , by nie trzeba było całęgo samochodu rozbierać w celu przeprowadzenia , chyba że zna ktoś inny dobry pomysł .
Re: jak zamontować kabel pirotechniczny
No jasne, że można uciąć kabel i zrobić jakieś solidne łączenie, ale na pewno lepiej i bezpieczniej będzie poprowadzić go w całości, gdyż jest on wtedy odpowiednio izolowany, a poza tym nie grożą żadne spadki napięcia.
Wcale nie trzeba rozbebeszać całego auta, wystarczy wykładziny bagażnika, fotele i podłogę.
Wcale nie trzeba rozbebeszać całego auta, wystarczy wykładziny bagażnika, fotele i podłogę.
Części do BMW M5 E39 i M3 E36/E46.
a mam pytanie czy w tym modelu auta istnieje mozliwy szybki reset komputera bez użycia kabla ani spinania pinów w gniazdku ?
Ale w jakim sensie reset komputera?? To nie jest e36, w którym się spina cokolwiek, żeby skasować inspekcję olejową.
aby znikła kontrolka airbag , w Toyotach np.odłączamy klemy a w lexusie wyciągamy bezpiecznik od komputera na kilka minut i to wystarcza .
Trzeba kasować komputerem diagnostycznym.
Widzę, że jesteś z W-wy, podjedź do mnie to Ci zgaszę kontrolkę.norbert pisze:aby znikła kontrolka airbag , w Toyotach np.odłączamy klemy a w lexusie wyciągamy bezpiecznik od komputera na kilka minut i to wystarcza .