Zakup BMW M3 E46
Re: Zakup BMW M3 E46
Ogłoszenie wisi na allegro, to dlaczego by o niej tu nie wspomnieć? Ciekawy jestem po prostu czemu ktoś wystawia za takie względnie male pieniądze.
BMW 530d E60 255PS/550Nm @ Masters Tuning
Bo nie może sprzedać, może temudigital14 pisze:Ciekawy jestem po prostu czemu ktoś wystawia za takie względnie male pieniądze.
318i(E36)->325i(E36)->525TDS(E39)->523i(E39)->328Ci(E46)->325Ci(E46)->330Ci(E46)->M5(E60)/X5(E53)....M3E46...->645ciE63->535dE60...
jak wisi to cos nie tak, i za taka kwote, chyba ze chcesz skladaka 

Czytaj ogłoszenia poprawnie , rok produkcji 2001 a pierwsza rejestracja2004Paffcio pisze:jasne za 49 tys 2004 rok

A tak na marginesie , to trochę dziwne dla mnie żeby w Naszym kraju takie auto przestało 3 lata w salonie... chyba , że nie chcieli zejść z ceny

Ale nikt tam nie napisal ze to rok 2004 tylko w tym zostala zarejestrowana. I podana jest data produkcji 2001. Pozatym stan auta mozna jedynie ocenic ogladajac je na zywo. Tutaj mozemy sobie tylko gdybac. Jak dla mnie wyglada kozacko cena spoko przebieg raczej wiarygodny. Mnie sie bardzo podoba. Kto wie byc moze komus nie zalerzy i sprzedaje bo ma jeszcze takie trzyPaffcio pisze:jasne za 49 tys 2004 rok

BMW ///M POWER M3 E36--->M5 E34--->??
to i tak malo jak na sprawne auto wg mnie 
ale ma moze dziesiec takich

ale ma moze dziesiec takich

Z jakimikolwiek komentarzami chyba trzeba sie wstrzymac do momentu az sie nie wypowie ktos kto ja juz ogladal.
BMW ///M POWER M3 E36--->M5 E34--->??
Odechciewa się wogóle czytania tego topicu przy takich odpowiedziach.
Jak się przejedzie 400km i podzieli opinia o niekorzystnym stanie auta to źle, bo Ci, którzy go nie ogladali wiedza lepiej.
Jak się da link do ogłoszenia z niska cena to też źle, bo za taka kase to musi być złom.
Jak się przejedzie 400km i podzieli opinia o niekorzystnym stanie auta to źle, bo Ci, którzy go nie ogladali wiedza lepiej.
Jak się da link do ogłoszenia z niska cena to też źle, bo za taka kase to musi być złom.
A była wcześniej na allegro? W jakiś innych mediach? Może jakieś konkrety, bo Twoja wypowiedz nic nie wnosi do tematu oprócz 'może'ssseba pisze:Bo nie może sprzedać, może temu
BMW 530d E60 255PS/550Nm @ Masters Tuning
No i aukcja zakończonadigital14 pisze:http://moto.allegro.pl/item723393208_bm ... _roku.html

Jeszcze pro forma:
Luzy w napędzie, wyczuwalne przy zmianie biegów na wysokim ustawieniu SMG. Moc nie idzie w plecy, tylko w elementy gumowo-metalowe. Więcej informacji, między innymi o tym, czy auto jest proste - we wcześniejszych wpisach kolegów, którzy również oglądali.ssseba pisze:tzn co? jak już napisałeś to sprecyzuj, by inni wiedzieli...wats pisze: z napędem coś nie do końca... .
Spokojnie, prawda leży pośrodku. Niektóre pytania są trochę naiwne i niektóre odpowiedzi lekko beznadziejne, ale nie można temu topicowi odmówić roli edukacyjno-informacyjnej. Sporo się można dowiedzieć...digital14 pisze:Odechciewa się wogóle czytania tego topicu przy takich odpowiedziach.
Watson
No no. To jedna z tych aukcji typu "złap okazję" i jak widać ktoś złapał. Cena w stosunku do wyposażenia jest super, ale dla mnie takie okazje to kot w worku. Już kiedyś taką miałem i nie chcę więcejdigital14 pisze:http://moto.allegro.pl/item723393208_bm ... _roku.html
Zna może ktoś? Ze zdjęć wygląda ok, tylko felga jakiś non-stockNo i cena niska a wyposażenie ok. Może przy ca. 130kkm trzeba dużo wrzucić?

-
Możec trzeba założyć nowy temat?
W tym powiine być poruszane sprawy na co zwrócić uwagę przy zakupie auta.
Tym czasem rozkminia się dlaczego ktoś nie może sprzedać i takie tam różne pierdoły.
Kto chce kupić to kupi.
Jak się nie ma kasy na zakup ekstra sztuki ( ekstra pieniędzy ) to wybiera się w tym co jest oferowane na rynku.
Był przykład tej białej M w kabrio jeszcze w USA za 20000 $. Podejmijcie ryzyko zakupu, sprowadźcie i módlcie się , żeby w porcie nic jej nie zrobili niechcąco, bo kiedyś będziecie M sprzedawać i ktoś powie " O tu malowana i szpachlowana"
Druga sprawa to, to auto wyjdzie około 100 tys pln. jak dobrze pójdzie. Już takie wały na celnym nie przechodzą jakjeszcze rok temu.
Celnicy mają dostep do internetu i do CARFAX-u i wiedzą co to za auto, za ile sprzedane i patrzą co w papierach wpisane.
Wiadomo, że każdy chce kupić coś najlepszego za jak najmniejszą kasę. Ale trzeba sobie pewne rzeczy uświadomić.
np. 100 tys. pln ale za 2002-3 rok to można szukać i wymagać "lalki"
Pozdrawiam i powodzenia
W tym powiine być poruszane sprawy na co zwrócić uwagę przy zakupie auta.
Tym czasem rozkminia się dlaczego ktoś nie może sprzedać i takie tam różne pierdoły.
Kto chce kupić to kupi.
Jak się nie ma kasy na zakup ekstra sztuki ( ekstra pieniędzy ) to wybiera się w tym co jest oferowane na rynku.
Był przykład tej białej M w kabrio jeszcze w USA za 20000 $. Podejmijcie ryzyko zakupu, sprowadźcie i módlcie się , żeby w porcie nic jej nie zrobili niechcąco, bo kiedyś będziecie M sprzedawać i ktoś powie " O tu malowana i szpachlowana"
Druga sprawa to, to auto wyjdzie około 100 tys pln. jak dobrze pójdzie. Już takie wały na celnym nie przechodzą jakjeszcze rok temu.
Celnicy mają dostep do internetu i do CARFAX-u i wiedzą co to za auto, za ile sprzedane i patrzą co w papierach wpisane.
Wiadomo, że każdy chce kupić coś najlepszego za jak najmniejszą kasę. Ale trzeba sobie pewne rzeczy uświadomić.
np. 100 tys. pln ale za 2002-3 rok to można szukać i wymagać "lalki"
Pozdrawiam i powodzenia
Kolejne nic nie wnoszace komentarze do ogloszen w tym watku beda usuwane.
Chcemy tu tylko konkrety: co kto widzial i o czym wie.
Subiektywne opinie zostawcie dla siebie.
Chcemy tu tylko konkrety: co kto widzial i o czym wie.
Subiektywne opinie zostawcie dla siebie.
Zauważyłeś problem z forum? Napisz od mnie PW!
-
Polecam taki portal:
www.bezwypadkowe.net
tam się ludki wypowiadają na temat kto widział, kto wie. Można też zamieścić swoje opinie.
Pozdwiam
www.bezwypadkowe.net
tam się ludki wypowiadają na temat kto widział, kto wie. Można też zamieścić swoje opinie.
Pozdwiam
Witam
podobnie jak koledzy z tego wątku, szukam M3E46, no i od razu pytanie:
http://www.moto.allegro.pl/item71510218 ... y_csl.html
Czy ktoś widział, oglądał, ma jakieś wyrobione zdanie?
Dzięki za sugestie.
pozdrawiam
podobnie jak koledzy z tego wątku, szukam M3E46, no i od razu pytanie:
http://www.moto.allegro.pl/item71510218 ... y_csl.html
Czy ktoś widział, oglądał, ma jakieś wyrobione zdanie?
Dzięki za sugestie.
pozdrawiam