Wzmacniacz audio w m3 e46
Wzmacniacz audio w m3 e46
Witam wszystkich.mam pytanie,niegra mi lewa strona glosnikow.glosniki sprawdzone,sa ok,wzmacniacz ktory ma nr 65126964401 ktory w serwisie kosztuje 2000zl.ma ktos z was moze taki wzmacniacz do sprzedania`?lub inny sposob na zrobienie tego? a drugie to gdzie moge kupic dobre i w miare tanie sprezyny obnizajace m3 e46.pozdro Bili.
Re: Wzmacniacz audio w m3 e46
Opisz, jakie masz audio. Czy zwykłe radio, czy Harman Kardon, czy może nawigację itd...
Części do BMW M5 E39 i M3 E36/E46.
witam mam duzy wyswietlacz z nawi ale nie tv i harman
jak odpale radio i ustawie ze cicho gra to jest w porzadku ale jak tylko poglosnie to za chwilke odcina lewa strone glosnikow
moze to koncowka mocy?? w wzmacniaczu
Zamiast wymieniać oryginalny wzmacniacz, skorzystaj z tego, że musisz i tak coś z tym zrobić i zainwestuj trochę więcej w porządny sprzęt audio, bo to co montują w M3 i nazywa się Harman Kardon, to zwykły rzęch (bez HK tylko trochę gorzej
). Ja mam w tej chwili w starej bmwuszce wzmacniacz Genesis, mały subwoofer JBL i głośniki Vify - całość gra świetnie. Jak wsiadam do M-ki to mnie kurwica bierze, więc będę go wkrótce przenosił.

Siema Metalurg
witam kolege z Lodzi.
Racja ze HK w M3 naglosnienie raczej srednie w TT Roadster Bose gralo o niebo lepiej.
Pozdro

Racja ze HK w M3 naglosnienie raczej srednie w TT Roadster Bose gralo o niebo lepiej.
Pozdro
Wedlug mnie to ma jezdzic a nie pieknie grac 

Nie popadajmy w skrajnosc.
Wywal skory klime itd itp wstaw jeden kubel
bedzie jezdzic lepiej.
Chociaz najlatwiej ale nie najtaniej na pewno jest CSL kupic
Ja mam troszke inna wizje
Cabrio ktore "jezdzi"
Wywal skory klime itd itp wstaw jeden kubel

Chociaz najlatwiej ale nie najtaniej na pewno jest CSL kupic

Ja mam troszke inna wizje

zagadzam sie w 100%, Bili pyta sie o mozliwosc nabycia wzmaka za rozsądne pieniądze (choć pieniondze to nie fszystko ale bez pieniendzy to h.jporutaaaa pisze:Wedlug mnie to ma jezdzic a nie pieknie grac

RED DEVIL
jezdzi tez dobrze
zapraszam do Oslo to polatamy 

Wszystko piękninie ale ta muza to jest tragedia.Taka wiocha kojarzy mi się z kalibrą po tuningu.
POZDRAWIAM
POZDRAWIAM