Zakup BMW M3 E46
Re: Zakup BMW M3 E46
Siemano. Nie wiem jak z czerwoną póki co zmieniła się opcja... tzn. biała M3 w cabrio z poznania jest fazowa na max normalnie dzikus (driver komisowy mnie przewiózł). Powiem jedno, zakochałem się na maxa. Tylko problem jak dla mnie, że auto 3letnie w sumie (2005) a nie ma żadnych papierów jak książka serwisowa itp i kurde znowu... . Ja wiem, że ktoś powie że to nic nie znaczy ale jak brac auto za 110k to chyba można wymagać jakiś podstaw. Na razie wymieniam SLa w ciągu tygodnia dwóch i potem się zajmę dalej jakoś poszukiwaniem 

Nothing is impossible
A z jakiego rynku pochodzi ta biała e46 M3 Cabrio ?
Jak z USA to będziesz miał całą historię auta wpisaną w Carfax , jezeli z Niemiec to po nr. VIN sprawdzisz jego historię serwisową w ASO.
Zawsze to jakaś wiedza.
Jak z USA to będziesz miał całą historię auta wpisaną w Carfax , jezeli z Niemiec to po nr. VIN sprawdzisz jego historię serwisową w ASO.
Zawsze to jakaś wiedza.
Takie szybkie pytanie, czy wg Was mozna za 80k zl kupic zadbaną eMke e46?
można.Mój wojek ma 3 takie M3 E46coupe z USA.Roczniki 2001,2002,2003 w cenie ok. 60000-70000 za sztuke...
Mówisz o tych 3 z Radomia ? To powinno być "nie można".marcin917 pisze:można.Mój wojek ma 3 takie M3 E46coupe z USA.Roczniki 2001,2002,2003 w cenie ok. 60000-70000 za sztuke...
Ja byłem dzisiaj oglądać cabrio 2004 z USA. Na allegro wystawione za 50. Koleś chce 55. Mega cena!! Ale co za szrot!! Koleś otwarcie pisze, że auto ma do wymiany vanos, ale uwierzcie mi vanos to najmniejszy problem tego auta...
Tylny błotnik wymieniany, ale chyba przez kowala albo kogoś kto pierwszy raz miał spawarkę w ręku i po prostu obrzygał spaw.
Na desce choinka: poduszka, engine, RDC i jeszcze jakieś tam.
Brak we wnętrzu i pod maską kilku drobiazgów.
Skóra w stanie "pożal się Boże" - powycierana i przebarwieniami, gałka i kiera niewiele lepsza.
Większość elementów blacharskich posiada mniejsze lub większe wgniotki.
Pęknięty lewy kierunkowskaz.
Zderzak poobrywane.
Wloty do hamulców leżą w bagażniku, z tego co pamiętam brak osłon silnika
Popękane łączenia na ścianie grodziowej.
Błotnik przedni na pewno był odkręcany.
Wentylator klimy huczy jakby miał odlecieć.
Nie wspomnę już o tym, że z VINu wychodzi 10/2003 rok produkcji.
Silnik się trzęsie jak galareta, ale to za pewne wina tego vanosa.
I pewnie jeszcze wiele inncyh, bo auto bardzo brudne oglądałem...
Nie polecam szkoda drogi. Na szczęście pojechałem po nią tylko 50km w sumie.
Chodzi o to auto:
Link do allegro
Tylny błotnik wymieniany, ale chyba przez kowala albo kogoś kto pierwszy raz miał spawarkę w ręku i po prostu obrzygał spaw.
Na desce choinka: poduszka, engine, RDC i jeszcze jakieś tam.
Brak we wnętrzu i pod maską kilku drobiazgów.
Skóra w stanie "pożal się Boże" - powycierana i przebarwieniami, gałka i kiera niewiele lepsza.
Większość elementów blacharskich posiada mniejsze lub większe wgniotki.
Pęknięty lewy kierunkowskaz.
Zderzak poobrywane.
Wloty do hamulców leżą w bagażniku, z tego co pamiętam brak osłon silnika
Popękane łączenia na ścianie grodziowej.
Błotnik przedni na pewno był odkręcany.
Wentylator klimy huczy jakby miał odlecieć.
Nie wspomnę już o tym, że z VINu wychodzi 10/2003 rok produkcji.
Silnik się trzęsie jak galareta, ale to za pewne wina tego vanosa.
I pewnie jeszcze wiele inncyh, bo auto bardzo brudne oglądałem...
Nie polecam szkoda drogi. Na szczęście pojechałem po nią tylko 50km w sumie.
Chodzi o to auto:
Link do allegro
Części do BMW M5 E39 i M3 E36/E46.
Ludzie po prostu nie rozumieją, że jak sie kupuje takie auto to przede wszystkim ono musi być proste. Wszystko inne, np wyposazenie, jest na drugim miejscu.
No, ale jak wiadomo, najważniejsze żeby było tanie
No, ale jak wiadomo, najważniejsze żeby było tanie

Wklej Pablo lepsze zdjęcia, od razu jakoś to będzie wyglądało
może te na trawie? Autko naprawdę zadbane, aż szkoda się pozbywać.

Pablo już nie będzie tych rozwalających komentarzy MTD jak się pozbędziesz tego cuda? 
pozdro

pozdro
WątpieDrOpsik pisze:Pablo już nie będzie tych rozwalających komentarzy MTD jak się pozbędziesz tego cuda?
pozdro

Pewnie Pablo ma już jakieś M na oku

Odnosiłem sie do tego co Bombel napisał.Szczep pisze:Wklej Pablo lepsze zdjęcia, od razu jakoś to będzie wyglądałomoże te na trawie? Autko naprawdę zadbane, aż szkoda się pozbywać.
Ja na razie wstawiłem to co jest. Jak ktoś naprawdę będzie chciał kupić to przyjdzie oglądnąć.
Zresztą, jak sie nie sprzeda to też będzie dobrze

Kurde szkoda, że nie chcesz sprzedać. Na prawdę liczyłem, że kupisz to punto abarth o którym wspominałeś, na prawdę fajny wóz, no i za tą samą cenę - nówka...Pablo pisze:Odnosiłem sie do tego co Bombel napisał.Szczep pisze:Wklej Pablo lepsze zdjęcia, od razu jakoś to będzie wyglądałomoże te na trawie? Autko naprawdę zadbane, aż szkoda się pozbywać.
Ja na razie wstawiłem to co jest. Jak ktoś naprawdę będzie chciał kupić to przyjdzie oglądnąć.
Zresztą, jak sie nie sprzeda to też będzie dobrzeSam jakos do tej sprzedaży w 100% nie jestem przekonany.

Części do BMW M5 E39 i M3 E36/E46.
Nie no, chce sprzedać ale jakoś napalony nie jestem. Waham sie właśnie między tym PUnto i Fabią RS.
. Zajebiste auta.