Zakup BMW M3 E46
Re: Zakup BMW M3 E46
zabayon ja zastanawiam sie nad wymiana na e92 ale jak bym mial sprzedawac to nie za takie smieszne pieniadze,mam naprawde zadbany egzemplarz i do tego krajówke.
chudy
ja bym z przyjemnością wziął sprawdzoną i zadbaną. Ale widzisz, Ty nie weźmiesz SLa w rozliczeniu
a autowizja może wziąć. Jakby nie było SLa to już dawno dawno temu bym w DE zakupił eMke a tak jestem w sytuacji zupełnie innej. Pieniądz to nie problem bo wolałbym serio dać 90 czy 100k i wziąć taką, że przez lata nic nie będzie się działo

Nothing is impossible
Odbija się w nim latarnia która stoi obok.wats pisze:A oglądałeś dokładnie szyber dach? Pęknięty jest, czy to jakaś taśma/obtarcie na zdjęciu?
jest M3 E36 Turbo 425KM/572Nm było, teraz hgw ale więcej...
było M5 E39x2, M5 E60x2
było M5 E39x2, M5 E60x2
- tom_kulturysci
- Auto: E46 M3 & 335D
nie no, dla mnie też wygląda to na jakąś taśme...
Latarnia sie odbija.
Chyba rzeczywiście posiałem niepotrzebną panikęPablo pisze:Latarnia sie odbija.

Watson
hahah bez kitu latarnia ;p. NO, w poniedzialek jestem już umówiony. Wspomniałem o tym pismie moim powiedział mi gościu, że nie ma sprawy i nikt nie mowil o lawetach itp, że możemy jechać do Smorawińskiego albo co. Czyli wychodzi poniekąd, że nie ma nic do ukrycia
Nothing is impossible
- Maros
- Auto: M5F10, M3E92, M3E46
- Kontakt:
Skoro kasa nie gra takiej roli to ja bym sprzedał SL'a na własną rękę i pojechał do niemiec po auto...
hah ale właśnie... sprzedać go to dopiero misja. a nie oddam za bezcen przecież wiadomo...
Nothing is impossible
Wiesz co zabayon, jak tak czytam twoje posty, to mnie troche nimi osłabiasz...
Napisałeś, jak już kolega Maros wspomniał, ze kasa nie gra roli, to po co kombinujesz z zamianami...
Nie rozumiem tego...
W miedzy czasie coś tam napisałeś ze sparzyłeś sie na SL-u, bo kilka rzeczy sie w nim zepsuło
, no co w tym dziwnego skoro auto ma ok19lat, to w każdej chwili można się"sparzyć", póżniej wierzysz w bajki, typu idealne używane auto...
Wszystko w porządku z Tobą?

Napisałeś, jak już kolega Maros wspomniał, ze kasa nie gra roli, to po co kombinujesz z zamianami...

W miedzy czasie coś tam napisałeś ze sparzyłeś sie na SL-u, bo kilka rzeczy sie w nim zepsuło

Wszystko w porządku z Tobą?

318i(E36)->325i(E36)->525TDS(E39)->523i(E39)->328Ci(E46)->325Ci(E46)->330Ci(E46)->M5(E60)/X5(E53)....M3E46...->645ciE63->535dE60...
myślę tak samo jak Ssseba. Jak masz kasę to sprzedawaj sobie spokojnie sl-a i jedź po porządne e46. A co do tego że w każdym aucie "coś" siedzi i niekoniecznie o tym wiadomo, to pisałem Ci już wcześniej i także podałem przykład Twojego własnego auta. Trochę zaczynasz filozofować
pozdrawiam

pozdrawiam
Nie powiem czytam co sie tutaj dzieje i musze przyznac ze kolega zabayon, chyba sam nie wie co chce
wiadomo ze w komisach sa rozne "akcje" a Ty dalej sie pchasz , jesli masz kase i troche wolnego czasu jedz do niemiec i tam szukaj eMki w pl ciezko o cos fajnego a szczegolnie za 70tys takie jak Ty wklejałes 

Profesjonalny Serwis Samochodowy oraz Pomoc Drogowa www.MatCars.pl
*MATI*, BTW to TOMAS je wrzucił nie ja
. A ja kończe pisać
i odezwe się w poniedziałek bo wszystko mam ustawione łącznie z przeglądem w Smorawińskim. POZDRO !

Nothing is impossible
zabayon za 90 czy 100k to ja bym napewno niesprzedał SL też bym niewzioł w rozliczeniu
za dobra M3 w de musisz dac okolo 30 tys euro
i tez trzeba uwazac bo jest sporo kanciaży.A takie okazje j.w.to możesz póżniej płakac i dolozyc drugie tyle

chudy
Nie koniecznie emka za 70-80tys musi być złomem. Zauważcie Panowie że ostatnimi czasy znacząco zwiększyła się podaż tych samochodów na rynku wtórnym a klientów jak na lekarstwo. Jeżeli ktoś chce sprzedać emkę a to na pewno nie jest łatwe, to może ją przyspieszyć jedynie poprzez obniżenie ceny, itak właśnie robią.
Piszecie że niektóre egzemplarze stoją po rok czasu w komisie, teraz kosztują 79tys, kilka miesięcy temu kosztowały 99tys. No właśnie!
Każdy kto chce sprzedać samochód sprawnie i w miarę szybko to musi dać cenę rynkową czyli taką po jakiej klient jest w stanie ją kupić - jest to normalna zasada rynkowa. Towar jest tyle wart ile zapłaci za niego klient.
Jeżeli Chudy wystawi swoją emkę za np 130tys zł a w komisie obok stoi "podobna" za 90tys zł no to ktorą kupicie? (zakładając że kupujący sprawdzi obydwie i bedą w porównywalnym stanie tech)
Nie jest regółą że droższy musi być lepszy, tak czy inaczej należy dokładnie sprawdzać każdy samochód czy to za 70tys czy za 140tys, jezeli handlarz zechce to i tak was przerobi kwestia tylko na ile... Bo za 140tys może być emka wyciągnięta spod pociągu ale dobrze zrobiona i niedouczony klient łyknie np. synalkowi autko z ucałowaniem rączki.
Nie ma regóły. Niech każdy kupuje za tyle na ile go stać, a sprawdzać i tak trzeba.
Ja szukam osobiście emki w przedziale cenowym 60-80tys i jeśli mi się uda kupić dobrą emkę w tej cenie to chętnie o tym napisze na forum.
Pozdrowienia i zyczę udanych zakupów i przyjemnego użytkowania emek.
Piszecie że niektóre egzemplarze stoją po rok czasu w komisie, teraz kosztują 79tys, kilka miesięcy temu kosztowały 99tys. No właśnie!
Każdy kto chce sprzedać samochód sprawnie i w miarę szybko to musi dać cenę rynkową czyli taką po jakiej klient jest w stanie ją kupić - jest to normalna zasada rynkowa. Towar jest tyle wart ile zapłaci za niego klient.
Jeżeli Chudy wystawi swoją emkę za np 130tys zł a w komisie obok stoi "podobna" za 90tys zł no to ktorą kupicie? (zakładając że kupujący sprawdzi obydwie i bedą w porównywalnym stanie tech)
Nie jest regółą że droższy musi być lepszy, tak czy inaczej należy dokładnie sprawdzać każdy samochód czy to za 70tys czy za 140tys, jezeli handlarz zechce to i tak was przerobi kwestia tylko na ile... Bo za 140tys może być emka wyciągnięta spod pociągu ale dobrze zrobiona i niedouczony klient łyknie np. synalkowi autko z ucałowaniem rączki.
Nie ma regóły. Niech każdy kupuje za tyle na ile go stać, a sprawdzać i tak trzeba.
Ja szukam osobiście emki w przedziale cenowym 60-80tys i jeśli mi się uda kupić dobrą emkę w tej cenie to chętnie o tym napisze na forum.
Pozdrowienia i zyczę udanych zakupów i przyjemnego użytkowania emek.