Sprawdź dokładnie ale trochę loozu

Piszę to tylko pod tym kątem iż może się okazać że to niezłe autko, a jakaś drobna pierdoła je wyeliminuje.
pozdrawiam
Zakładam że byłeś zaskoczony że coś doszło do zrobienia mimo że o auto dbałeś. A oni przecież też mogą być tym czy owym zdziwieni. Trochę za dużo wymagasz chyba.Ten SL co go mam teraz to miał mieć parę pierdół do zrobienia. Wiedziałem co. Ale po drodze okazało się pare innych itp i jeszcze elektryka dachu
RACJABombel pisze:Nikt normalny takiego pisma nie podpisze, bo są to auta używane, a do tego od handlarza, który z tym samochodem ma do czynienia załóżmy przez kilkaset, kilka tysięcy km i jakiś krótki czas...
Powiem szczerze ze stanem idealnym nie podpisałbym takiego pisma dla auta, które mam od nowości.
Jedź obejrzyj i tyle. Dogadaj się z gośćmi normalnie, bo przez takie pisma to ja już bym sobie odpuścił kupującego...
A oglądałeś dokładnie szyber dach? Pęknięty jest, czy to jakaś taśma/obtarcie na zdjęciu? Ja bym się dokładnie przyjrzał czy to auto nie miało jakiegoś lepszego dzwona.