Przekłada Anglika M3 e46
-
- Auto: M3 e46, e60 530d, e30 325
Przekłada Anglika M3 e46
Witam, przymierzam się do przekładki mojej eM, szukam poleconego warsztatu który zrobi to dobrze, najlepiej gdzieś w zachodniopomorskim.
- Pawel_M3GT
- Auto: E36 M3 S54
Re: Przekłada Anglika M3 e46
Chcesz dobrze, jedz do Wrony. Nie oszczedzaj paru droszy na transporcie , bo bedziesz zalowal.
Potwierdzam, Krzysiek jest przekozak! Poprawiał koledze e46 po jakimś partaczu i pokazał rożnice których inni nie dotykają a są istotne. Widziałem jego fotorelacje jak przekładał M3 E46 takie ciemnozielone to widać było precyzję roboty
Ja przez zupełny przypadek kupiłem m3, właśnie w angliku i po zbadaniu tematu również zdecydowałem się na Pana Wronę, co prawda dopiero w następnym miesiącu prowadzę auto na przeróbkę, ale patrząc wlasnie na zdjęcia wczesniejszych przerobek mysle ze nie powinno byc najmniejszych problemow 

Wszyscy polecają, więc i ja zdecydowałem się na Pana Wronę.
Termin mam dopiero na kwiecień, ale czuje, że warto poczekać.
Facet jest bardzo konkretny, widać, że ma pojęcie o tym co robi i co mówi, a cenny części z ASO podaje z pamięci
Termin mam dopiero na kwiecień, ale czuje, że warto poczekać.
Facet jest bardzo konkretny, widać, że ma pojęcie o tym co robi i co mówi, a cenny części z ASO podaje z pamięci

Street Roulette. .
troszke odgrzeje kotleta.
ktos moglby napisac ile Pan Wrona liczy sobie za przekladke w e46?
pewnie Wrona by mógł napisac, ale szybciej się dowiesz jak zadzwonisz.
Części do BMW E36 i E46 M3 - 601 484 272
arab pisze:troszke odgrzeje kotleta.
Ile teraz kosztuje anglik , ładny egzemplarz ?
To było moje M3, Krzysiek zrobił super robotę. Czuć to po czasieKoko pisze:Potwierdzam, Krzysiek jest przekozak! Poprawiał koledze e46 po jakimś partaczu i pokazał rożnice których inni nie dotykają a są istotne. Widziałem jego fotorelacje jak przekładał M3 E46 takie ciemnozielone to widać było precyzję roboty
- --==maly==----
- Auto: M3 F80 17"
Często do nas na warsztat trafiają auta po przekładce u Krzyśka "Wrony" jeszcze nigdy nie było takiej sytuacji żeby można było się do czegoś przyczepić. Zawsze porządna robota i schludna. Mi też z 10 lat temu przekładał kilka aut i zawsze byłem zadowolony.
Cześć, ktoś poda namiar na tego usera/warsztat?
15 tysięcy koszt przekładki z częściami , bez licznika i lusterek bo tego nie jest w stanie zaoferowaćSikor pisze:Cześć, ktoś poda namiar na tego usera/warsztat?

Za przekładkę u Wrony zapłaciłem nieco ponad 4kPLN + koszt części, który będzie indywidualny, bo jeden postanowi zostawić ori zegary UK, drugi będzie wolał kupić chiński zamiennik wyskalowany w km/h..itp. Z pewnością znajdzie się kilka możliwości obcięcia kosztów, jeśli ktoś się uprze..
Samochód po zarejestrowaniu trafił do mechanika, który naprawdę zna się na rzeczy i po obejrzeniu pracy Krzyśka powiedział jedno:
"Nie wiem gdzie Ty ten samochód przekładałeś, ale tutaj naprawdę NIE MA się do czego przyczepić. Wszystko wygląda fabrycznie."
Samochód po zarejestrowaniu trafił do mechanika, który naprawdę zna się na rzeczy i po obejrzeniu pracy Krzyśka powiedział jedno:
"Nie wiem gdzie Ty ten samochód przekładałeś, ale tutaj naprawdę NIE MA się do czego przyczepić. Wszystko wygląda fabrycznie."
Street Roulette. .
a co to trudnego jest w tym aucie , auto proste jak drut więc spierdo... tutaj coś to trzeba być najepanym chyba dobrze