Witam wszystkich chciałbym pokazać moje oczko w głowie mam ją od prawie dwóch lat auto jest z 2005 roku a przebieg wynosi 150 tys i jest w stanie perfekcyjnym na nic nie narzekam sprawuje się bez najmniejszych problemów być może dlatego że bardzo o nią dbam i nie upalam i nie szaleje dlatego mogę powiedzieć że wszystko zależy tylko od tego kto jak dba i użytkuje auto tak ma żadnych problemów z silnikiem skrzynią czy z czymkolwiek cieszę że że udało mi się jeszcze przed tym jak trafiła w moje ręce kupić ją od kogoś kto też bardzo o nią dbał

założyłem oryginalne lampy przód i tył poliftowe nowe felgi MK MOTORSPORT 20 cali przód 9,5 tył 11 i nowe opony Michelin Super Sport przód 255 35 20 i tył 285 30 20 sportowe sprężyny Eibach nowy kompletny układ wydechowy z x-pipe i z elektrycznie otwieranymi i zamykanymi przepustnicami oraz oryginalną karbonową dokładkę Hamana przedniego zderzaka w planach mam jeszcze zamiar założyć sportowe korektory supersprinta:)Z spraw serwisowych olej wymieniam co 5 tys a zaraz po kupnie założyłem nowe tarcze przód tył klocki i oczywiście wszystkie nowe płyny filtry serwis klimy i wszystko co tylko można pod maską serwisować wymieniłem również olej w tylnym moście na pewno nie szczędzę grosza u mnie wszystko musi być tiptop :)na lakierze położona została powłoka ceramiczna fajną sprawą jest cały kompletny oryginalny środek poliftowy od wersji Huriccane rs :)założyłem czarne oryginalne nerki z aso performance i oryginalny spojler tylnej klapy kupiłem też w aso cztery nowe listwy progowe z emblematem m5 i cztery nowe plastiki które mocuje się koło tych listw po to aby po otwarciu drzwi było widać świeżość tym bardziej że są one robione z aluminium i stare miały już parę rysek oraz cały oryginalny system filtrów KN Typhoon dodam że po otwarciu przepustnic kiedy tylne tłumiki przestają istnieć to brzmienie silnika powala na kolana

Po założeniu kolektorów myślę że mocy będzie oscylowała w granicach 550 KM
Ostatnio zmieniony śr kwie 06, 2016 14:16 przez
adianobmw, łącznie zmieniany 16 razy.