M5 e39 - Tapet
M5 e39 - Tapet
Witam użytkowników Mforum
Poniżej przedstawiam moje BMW M5 (2003r.)
Jest to moje pierwsze M5 i dlatego nie jest zbyt bogato wyposażone (następne na pewno będzie w fuul wypasie )
Ciekawe wyposażenie - alcantara, deska rozdzielcza obszyta skórą, 4 tłoczkowe hamulce Mov`it z przodu, 19 calowe alufelgi Hamann, lakier Black Sapphire Met - Fueller Schwarz
W planach: nawigacja, zmieniarka, wzmacniacz oraz oczywiście monitor 16:9 z TV (Poprzedni właściciel twierdził, iż auto jest do szybkiej jazdy a nie do oglądania TV )
Przyszłe autko to na 100% M5
Ps. Wielkie dzięki dla użytkownika o nicku Allcar oraz Tomas_M5 za wskazówki przed kupnem auta oraz po
Poniżej zdjęcia mojego nabytku
Poniżej przedstawiam moje BMW M5 (2003r.)
Jest to moje pierwsze M5 i dlatego nie jest zbyt bogato wyposażone (następne na pewno będzie w fuul wypasie )
Ciekawe wyposażenie - alcantara, deska rozdzielcza obszyta skórą, 4 tłoczkowe hamulce Mov`it z przodu, 19 calowe alufelgi Hamann, lakier Black Sapphire Met - Fueller Schwarz
W planach: nawigacja, zmieniarka, wzmacniacz oraz oczywiście monitor 16:9 z TV (Poprzedni właściciel twierdził, iż auto jest do szybkiej jazdy a nie do oglądania TV )
Przyszłe autko to na 100% M5
Ps. Wielkie dzięki dla użytkownika o nicku Allcar oraz Tomas_M5 za wskazówki przed kupnem auta oraz po
Poniżej zdjęcia mojego nabytku
Ostatnio zmieniony wt lip 15, 2008 23:22 przez Tapet, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: M5 e39 - Tapet
Mi sie bardzo podoba z zewnatrz nie mam ale tylko jak dla mnie to w srodku mogla byc dwu kolorowa skora pozatym KOZAK! ps Po czesci z tym tv to poprzedni wlasciciel mial racje wg mnie Pozdro!
BMW ///M POWER M3 E36--->M5 E34--->??
Wypasiona. Super wersja kolorystyczna wnetrza!! Piekne kola!! Brak navi to chyba niewielki problem, reszte masz. Najwazniejsze, ze masz alcantare na suficie i model poliftowy...
Gratuluje!!!!
Gratuluje!!!!
Części do BMW M5 E39 i M3 E36/E46.
Super auto !
Bardzo, ale to bardzo mi sie podoba zestawienie kolorystyczne.. Rzadko spotykane, pięknie się komponuje to wnętrze jasne
Gratuluję i witamy
Bardzo, ale to bardzo mi sie podoba zestawienie kolorystyczne.. Rzadko spotykane, pięknie się komponuje to wnętrze jasne
Gratuluję i witamy
No prosze. Niesamowita sztuka, widziałem ją kiedyś na mobile.de,
a później sprowadzona i wystawiona na allegro podobno starszy
właściciel, nikt nie był wożony na tylnej kanapie, hehe
zajebisty zakup, pozazdrościć!
a później sprowadzona i wystawiona na allegro podobno starszy
właściciel, nikt nie był wożony na tylnej kanapie, hehe
zajebisty zakup, pozazdrościć!
Witamy na forum!
Ja to bym się już tak jej nie czepiał. Tapicerka idealna, żadkość straszliwa, podsufitka i deska w skórze, bajka!
I jeszcze hamulce dla osłody.
Bardzo ładny egzemplarz.
Ja to bym się już tak jej nie czepiał. Tapicerka idealna, żadkość straszliwa, podsufitka i deska w skórze, bajka!
I jeszcze hamulce dla osłody.
Bardzo ładny egzemplarz.
jest M3 E36 Turbo 425KM/572Nm było, teraz hgw ale więcej...
było M5 E39x2, M5 E60x2
było M5 E39x2, M5 E60x2
- tom_kulturysci
- Auto: E46 M3 & 335D
Piękna! bardzo ładnie w środku, jednak jasna tapicerka robi wrażenie...
super zakup!
super zakup!
Ciesze się że autko Wam się spodobało
Ps. jeździ lepiej niż wygląda
Ps. jeździ lepiej niż wygląda
dobrze, że drewna w środku nie ma, bo w e39 wygląda to strasznie wsiowo. ogolnie piękna sztuka
No gratuluje Auta, bardzo fajne szczegulnie podoba mi sie srodek wyglada jak nowy. Ile ma przejechane ?
aktualnie 117000 km
Kurcze.... zajebisty środek.
Ja tak jakoś entuzjastycznie nie jestem nastawiony do M5, przez te czarne wnętrza.....
A tu jest ekstra... hehehe przez ten środek pewnie bym ją na ślepo kupował
Ja tak jakoś entuzjastycznie nie jestem nastawiony do M5, przez te czarne wnętrza.....
A tu jest ekstra... hehehe przez ten środek pewnie bym ją na ślepo kupował
Pozdrówka!
- Venom
- Moderator
- Auto: E34 M5, E34 M5T, E24 635CSi
- Kontakt:
Mi sie tez podoba jasny srodek szczegolnie kontrastujac z czarnym lakierem... Deska obszyta skora tez wyglada rewelacyjnie Ladne kola i hamulce Movit Gratuluje super autka