Domeq M5
Domeq M5
Witajcie,
po długich poszukiwaniach w końcu mogę zostać szoferem Madonny Autko znane na forum, więc rozpisywać się nie będę, bo Marcin_Os i Bombel zrobili to za mnie. Zamieszczę foty, jak tylko doprowadzę felgi i zawias do seryjnego wyglądu (obecnie 17 na zimówkach i zawias -30 mm), bo jest to dla mnie nienaruszalny ideał.
Od siebie mogę tylko powiedzieć, że auto sprawdzane było przez Allcara (wielkie dzieki ) i zgodnie z zapowiedziami Bombla- jest to sztuka w bardzo dobrej formie lakierniczej i mechanicznej. Jak widać dobra sztuka potrafi szybko zmienic wlasciciela W przyszlym tygodniu wymiana plynow, pierdol, podmiana sprezyn i fun z jazdy
Z rzeczy do zrobienia w najbliższym czasie- bluetooth, mp3 i podlokietnik ze schowkiem, bo aktualnie mam przedziwną wersję z przesuwanym podparciem, non-stop wyskakującym telefonem i brakiem schowka pod nim. Jezeli macie jakies podpowiedzi w tych tematach- podzielcie się, bo w BMW jestem totalnym rookie
po długich poszukiwaniach w końcu mogę zostać szoferem Madonny Autko znane na forum, więc rozpisywać się nie będę, bo Marcin_Os i Bombel zrobili to za mnie. Zamieszczę foty, jak tylko doprowadzę felgi i zawias do seryjnego wyglądu (obecnie 17 na zimówkach i zawias -30 mm), bo jest to dla mnie nienaruszalny ideał.
Od siebie mogę tylko powiedzieć, że auto sprawdzane było przez Allcara (wielkie dzieki ) i zgodnie z zapowiedziami Bombla- jest to sztuka w bardzo dobrej formie lakierniczej i mechanicznej. Jak widać dobra sztuka potrafi szybko zmienic wlasciciela W przyszlym tygodniu wymiana plynow, pierdol, podmiana sprezyn i fun z jazdy
Z rzeczy do zrobienia w najbliższym czasie- bluetooth, mp3 i podlokietnik ze schowkiem, bo aktualnie mam przedziwną wersję z przesuwanym podparciem, non-stop wyskakującym telefonem i brakiem schowka pod nim. Jezeli macie jakies podpowiedzi w tych tematach- podzielcie się, bo w BMW jestem totalnym rookie
Re: Domeq M5
Pozdrawiam serdecznie .
P.S.
Cały czas mam doła.
P.S.
Cały czas mam doła.
jest M3 E36 Turbo 425KM/572Nm było, teraz hgw ale więcej...
było M5 E39x2, M5 E60x2
było M5 E39x2, M5 E60x2
-
- Kontakt:
domeqctr, dbaj bo fajna i zdrowa sztuka
Nie dziwię się, Bombel, Ty tez będziesz miał dołaMarcin_Os pisze:Pozdrawiam serdecznie .
P.S.
Cały czas mam doła.
Niech Ci Dominiku dobrze służy.
E39 M5 = spełnione marzenie
Ostatnio miałem mało czasu, za zaległości przepraszam, jak na coś nie odpowiedziałem, to piszcie na PW. Pozdrawiam.
Ostatnio miałem mało czasu, za zaległości przepraszam, jak na coś nie odpowiedziałem, to piszcie na PW. Pozdrawiam.
-
- Kontakt:
emka może i znana , ale zakładajac galerie przydałoby sie wrzucic jakies fotki
Ja też gratuluje zakupu
Ja też gratuluje zakupu
Dzięki Panowie .
Muszę się przyznać, że wraz z M5 powróciło zjawisko szwedacza wieczorami i chęć po prostu pojeżdżenia po mieście. Nawet do pracy zastanawiam się za każdym razem, czy może nie odpuścić moto na rzecz emy Ależ mi tego brakowało! No i ten banan jak tylko ja zobaczę z rana Ehhh piękne te Nasze auta
Marcin, przez wrodzoną złośliwość będę Cię często odwiedzał
Muszę się przyznać, że wraz z M5 powróciło zjawisko szwedacza wieczorami i chęć po prostu pojeżdżenia po mieście. Nawet do pracy zastanawiam się za każdym razem, czy może nie odpuścić moto na rzecz emy Ależ mi tego brakowało! No i ten banan jak tylko ja zobaczę z rana Ehhh piękne te Nasze auta
Marcin, przez wrodzoną złośliwość będę Cię często odwiedzał
Ostatnio zmieniony czw maja 24, 2012 22:53 przez domeqctr, łącznie zmieniany 1 raz.
Wtedy czuję, że żyje
Ema jest bardzo fajna jutro planujemy spocik na wawie to wpadnij
Wiem, Hubert juz do mnie pisal, ale dupa blada, bo jutro na weekend do Poznania jade. Zlapiemy sie nastepnym razem mam nadziejeoskar pisze:Ema jest bardzo fajna jutro planujemy spocik na wawie to wpadnij
Wtedy czuję, że żyje
A ja pierwszy raz od bardzo dawna nie jestem zachwycony sprzedażą auta z dużym zyskiem, bo wiem, że długo takiej miał nie będę...Marcin_Os pisze:Pozdrawiam serdecznie .
P.S.
Cały czas mam doła.
Części do BMW M5 E39 i M3 E36/E46.
Garty graty Niech służy i pozostanie w tak nienaruszonym stanie przez kolejne 10lat
wkur#*&%$# mnie
jest M3 E36 Turbo 425KM/572Nm było, teraz hgw ale więcej...
było M5 E39x2, M5 E60x2
było M5 E39x2, M5 E60x2
Gratki auta. Co do podłokietnika miałem identyczne spostrzeżenia ale można się przyzwyczaić.Nie jestem przekonany czy da radę bezinwazyjnie podmienić ten podłokietnik bo tam jest trochę kabli i wyposażenia i w porównianiu z E39 gdzie były poprostu schowki.
Konrad
http://www.ktd.eu" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.ktd.eu" onclick="window.open(this.href);return false;