M5 po raz drugi ...
M5 po raz drugi ...
Witam.........kupilem M5 E39 po raz drugi (tego mi trzeba bylo,od dluzszego czasu mialem niedosyt Nm i bulgotu osemki).........
Rok 2001 , przebieg 149tys.km,kolor Le Mans Blue , wersja INDIVIDUAL , nie bede sie rozpisywal ze jest extra itd ............ pojezdze , sprawdze , zobacze i pozniej dopiero powiem Wam czy to byly slusznie wydane pieniadze
Co do wyposazenia to brakuje DSP ciezko sie przestawic jak sie to wczesniej posiadalo w aucie,......roznica w brzmieniu jest giga-mega ogromna
Reszta tak jak chcialem :
-16:9 navi + tv
-szyber
-parktronic
-podsufitka w skorze+cala decha i drzwi
-roleta tyl
-skora nappa czarna
-telefon (nie lubie ,dla mnie lipa)
-chyba webasto ......sam nie wiem cos tam takiego do ustawiania na czas
-lodowka z tylu
-kanapa jakby dla 4 osob ........hmmmmmmmm (z tym to sie nie spotkalem)
-itp itd ...........
-Zawias H&R (nie jestem tego pewnien w 100%, ale sa jakies papiery na amory i sprezyny i TUV , no i stoi tak jakos nisko jak na M Funf........)
-Wydech DS Motorsport (panowie o co tu chodzi czy ten DS-motorsport to jakas firma tuningowa ktora ma swoje produkkty ? czy bierze od producentow takich jak np.HARTGE czy EISENMANN ? bo gosc uparcie twierdzi ze moj wydech to EISENMANN .......hmmmmmmm?
-zdjety kaganiec ............pyszota przez duze P (chociaz czy ja wiem ? mam malego synka , jest dla kogo zyc )
-do auta dostalem segregator formatu A4 a w nim 50 moze 60 stron z rachunakmi z serwisu , testami z serwisu , rachunkami na wydechy,zawieszenie itd ..........
NIe ktore z nich maja po trzy zera z tylu
Tu nasuwa sie pytanie ?
Kupilem awaryjny sprzet?czy ktos mial pokazne fundusze i lubil kawe z serwisu???
Auto od jednego pana , sprzedal bo sie uszkodzilo niestety (lub mial dosc wizyt w serwisie )
Co do uszkodzen to po umyciu , bez uzycia pasty typu auto max polowa rys zeszla szmata ,kosmetyka przez ogromne K
probowalem dzisiaj zrobic foto tych uszkodzen i powiem szczerze ze nie jest latwo !!!(bo jakos ciezko je dostrzec na fotkach ..........hehehehe)
Jutro cykne pare fot i wrzuce na forum bo dzisiaj bylo juz za ciemno ............
1)Prosze o wypowiedzi w kwestii tego wydechu dla mnie bomba ,szczegolnie po rozgrzaniu .......grrrrrrrrr
2)zalozylem dzisiaj na probe stozki (jak mawiaja na wsi: dwa sztuk) i roznica jest ogromna w poloczeniu z wydechem zabijam wszystkie insekty basem zanim dotra do przedniej szyby PROSZE O ODP. tylko rzeczowo a nie w stylu : -slyszalem ! byc moze !
w ksiazce podaja ! a u kolegi matki w rodzinie ....itd ..........konkretnie : Dzieje sie cos z przeplywakmi czy nie ?bo jesli tak to zaloze wklady K&N,dam sobie spokoj i szlussssssss
LINK DO STRONY Z DS-Motorsport :
http://www.ds-motorsport.de/bmw-cars/au ... lagen.html
POZDRAWIAM
Rok 2001 , przebieg 149tys.km,kolor Le Mans Blue , wersja INDIVIDUAL , nie bede sie rozpisywal ze jest extra itd ............ pojezdze , sprawdze , zobacze i pozniej dopiero powiem Wam czy to byly slusznie wydane pieniadze
Co do wyposazenia to brakuje DSP ciezko sie przestawic jak sie to wczesniej posiadalo w aucie,......roznica w brzmieniu jest giga-mega ogromna
Reszta tak jak chcialem :
-16:9 navi + tv
-szyber
-parktronic
-podsufitka w skorze+cala decha i drzwi
-roleta tyl
-skora nappa czarna
-telefon (nie lubie ,dla mnie lipa)
-chyba webasto ......sam nie wiem cos tam takiego do ustawiania na czas
-lodowka z tylu
-kanapa jakby dla 4 osob ........hmmmmmmmm (z tym to sie nie spotkalem)
-itp itd ...........
-Zawias H&R (nie jestem tego pewnien w 100%, ale sa jakies papiery na amory i sprezyny i TUV , no i stoi tak jakos nisko jak na M Funf........)
-Wydech DS Motorsport (panowie o co tu chodzi czy ten DS-motorsport to jakas firma tuningowa ktora ma swoje produkkty ? czy bierze od producentow takich jak np.HARTGE czy EISENMANN ? bo gosc uparcie twierdzi ze moj wydech to EISENMANN .......hmmmmmmm?
-zdjety kaganiec ............pyszota przez duze P (chociaz czy ja wiem ? mam malego synka , jest dla kogo zyc )
-do auta dostalem segregator formatu A4 a w nim 50 moze 60 stron z rachunakmi z serwisu , testami z serwisu , rachunkami na wydechy,zawieszenie itd ..........
NIe ktore z nich maja po trzy zera z tylu
Tu nasuwa sie pytanie ?
Kupilem awaryjny sprzet?czy ktos mial pokazne fundusze i lubil kawe z serwisu???
Auto od jednego pana , sprzedal bo sie uszkodzilo niestety (lub mial dosc wizyt w serwisie )
Co do uszkodzen to po umyciu , bez uzycia pasty typu auto max polowa rys zeszla szmata ,kosmetyka przez ogromne K
probowalem dzisiaj zrobic foto tych uszkodzen i powiem szczerze ze nie jest latwo !!!(bo jakos ciezko je dostrzec na fotkach ..........hehehehe)
Jutro cykne pare fot i wrzuce na forum bo dzisiaj bylo juz za ciemno ............
1)Prosze o wypowiedzi w kwestii tego wydechu dla mnie bomba ,szczegolnie po rozgrzaniu .......grrrrrrrrr
2)zalozylem dzisiaj na probe stozki (jak mawiaja na wsi: dwa sztuk) i roznica jest ogromna w poloczeniu z wydechem zabijam wszystkie insekty basem zanim dotra do przedniej szyby PROSZE O ODP. tylko rzeczowo a nie w stylu : -slyszalem ! byc moze !
w ksiazce podaja ! a u kolegi matki w rodzinie ....itd ..........konkretnie : Dzieje sie cos z przeplywakmi czy nie ?bo jesli tak to zaloze wklady K&N,dam sobie spokoj i szlussssssss
LINK DO STRONY Z DS-Motorsport :
http://www.ds-motorsport.de/bmw-cars/au ... lagen.html
POZDRAWIAM
Tylko TYLNY NAPED ......... to jest wlasnie to co Tygrysy kochaja najbardziej!!!
Re: M5 po raz drugi ...
W morde przepraszam!!!!
zalozylem temat nie w tym dziale
wiecie jak jest , to przez prace nocne przy dziecku , przwijanie i nie przespane nocki
zalozylem temat nie w tym dziale
wiecie jak jest , to przez prace nocne przy dziecku , przwijanie i nie przespane nocki
Tylko TYLNY NAPED ......... to jest wlasnie to co Tygrysy kochaja najbardziej!!!
Mateush sie obudzi to przeniesie temat tam gdzie trzeba
To super że w końcu kupiłeś to autko, ale napisz jeszcze gdzie dokonałeś zakupu - w Finlandii?
Fajny kolorek, drugi po carbonie który bardzo mi się podoba.
Będziesz jeszcze nad morzem na MTD?
To super że w końcu kupiłeś to autko, ale napisz jeszcze gdzie dokonałeś zakupu - w Finlandii?
Fajny kolorek, drugi po carbonie który bardzo mi się podoba.
Będziesz jeszcze nad morzem na MTD?
zakup u niemca
dzisiaj bylem w serwise i okazalo sie ze mam do wymiany :
-tuleje wahacza tylne... prawa i lewa strona (z jednej strony gorna tuleja z drugiej dolna)
-mocowanie wydechu (lewa strona)........kawaleczek takiej malej blaszki (jest na wykonczeniu):mrgreen:
-no i przegub walu napedowego (przy samym dyfrze)
Tak wiec jak na razie calkiem fantastic
AAAAAA sprawdzalem tez czy mam ten zawias H&R (to tylko sprzyny) amorki seria
dzisiaj bylem w serwise i okazalo sie ze mam do wymiany :
-tuleje wahacza tylne... prawa i lewa strona (z jednej strony gorna tuleja z drugiej dolna)
-mocowanie wydechu (lewa strona)........kawaleczek takiej malej blaszki (jest na wykonczeniu):mrgreen:
-no i przegub walu napedowego (przy samym dyfrze)
Tak wiec jak na razie calkiem fantastic
AAAAAA sprawdzalem tez czy mam ten zawias H&R (to tylko sprzyny) amorki seria
Fajnie Tygrysie, w końcu rodzinne M tylko ten Avus to troche nieszczęśliwy kolor, dawaj fotki, fajnie że wykuta w skórze aaaa i dawaj zdjęcie wnętrza, tylną kanape, nie widziałem w E39 2-miejscówki akurat mam na to rozwiązanie niezłą chrapę
No Fear - No Fun!
- Venom
- Moderator
- Auto: E34 M5, E34 M5T, E24 635CSi
- Kontakt:
Z opisu wyglada na ciekawa sztuke.
Kolega ma Le Mans Blue - a dlaczego jest nieszczesliwy ?SyTy pisze: tylko ten Avus to troche nieszczęśliwy kolor,
Tez chcialbym zobaczyc jak wyglada ta tylna kanapa. Czekam na fotki.SyTy pisze:dawaj fotki, fajnie że wykuta w skórze aaaa i dawaj zdjęcie wnętrza, tylną kanape, nie widziałem w E39 2-miejscówki akurat mam na to rozwiązanie niezłą chrapę
Na Allegro już wisi http://www.allegro.pl/show_item.php?item=686127867
jest M3 E36 Turbo 425KM/572Nm było, teraz hgw ale więcej...
było M5 E39x2, M5 E60x2
było M5 E39x2, M5 E60x2
- Venom
- Moderator
- Auto: E34 M5, E34 M5T, E24 635CSi
- Kontakt:
To ona?Marcin_Os pisze:Na Allegro już wisi http://www.allegro.pl/show_item.php?item=686127867
Ogladalem ja chyba wczoraj. Bardzo ladna maszynka
A kto......może....zrobić...taki...opis...................Venom pisze:To ona?Marcin_Os pisze:Na Allegro już wisi http://www.allegro.pl/show_item.php?item=686127867
Ogladalem ja chyba wczoraj. Bardzo ladna maszynka
chyba.....................tylko...........nasz.....Tygrysio..................................................................................................................
jest M3 E36 Turbo 425KM/572Nm było, teraz hgw ale więcej...
było M5 E39x2, M5 E60x2
było M5 E39x2, M5 E60x2
Syty racja to jest AVUSBLAU
Wydaje sie ze jestem doroslym chlopcem a tu peosze malo rozgarniety
Eeeeeee nie Le Mans .......... da ktorys ze trzy dychy , zebym wyszedl na swoje ?
Wydaje sie ze jestem doroslym chlopcem a tu peosze malo rozgarniety
Eeeeeee nie Le Mans .......... da ktorys ze trzy dychy , zebym wyszedl na swoje ?
Pewnie dla sprawdzenia. Jak ktos sie trafi to sprzeda, a jak nie to nie. Tak sadze po cenie i szybkosci wystawienia po kupnie.