E39 M5 rok 1999
E39 M5 rok 1999
Witam,
Auto w moich rękach od roku, zdjęcia są z końcówki zeszłego sezonu. Emka z tego co mi wiadomo pojawiała się już na tym forum za sprawą poprzedniego właściciela. W tym roku auto jeszcze nie było fotografowane ale mam w planach nadrobić zaległości. Pozdrawiam
Auto w moich rękach od roku, zdjęcia są z końcówki zeszłego sezonu. Emka z tego co mi wiadomo pojawiała się już na tym forum za sprawą poprzedniego właściciela. W tym roku auto jeszcze nie było fotografowane ale mam w planach nadrobić zaległości. Pozdrawiam
Re: E39 M5 rok 1999
Widziałem, jeździłem, macałem - bardzo fajny egzemplarz, podaje zdrowo!
-
- Auto: M3E92DKG
Patrząc po tym jak auto wygląda to auto było już na forum w rekach użytkownika Prezes - Walter Motors z Pruszkowa To na pewno ta sama Śliczne auto z przebiegiem poniżej 150tys o ile pamiętam..
Dokładnie tak, to te Auto
- Pawel_M3GT
- Auto: E36 M3 S54
to jest to auto, ktore mial Rypik ?
Wiecej szczegółów o koledze Rypiku?
Póki co auto dostaje nowy lakier, dziś byliśmy obejrzeć - jest petarda, we wtorek odbiór.
Nowe ori hamulce czekają na montaż, przed sezonem jeszcze regeneracja zacisków i felg. Będzie M5 bliskie ideału (przynajmniej w moich oczach).
Póki co auto dostaje nowy lakier, dziś byliśmy obejrzeć - jest petarda, we wtorek odbiór.
Nowe ori hamulce czekają na montaż, przed sezonem jeszcze regeneracja zacisków i felg. Będzie M5 bliskie ideału (przynajmniej w moich oczach).
Z tego co kojarzę to Rypik ją całą malował jak ją miał.
- Pawel_M3GT
- Auto: E36 M3 S54
aa to znam ja doskonale, przed Rypikiem dawno temu mial ja moj dobry kumpel.Mickey pisze:Z tego co kojarzę to Rypik ją całą malował jak ją miał.
Kiedys byl to napewno fajny woz i mam nadzieje, ze tak tez jest i teraz.
Jakie teraz ma wydechy ?
Była lakierowana, ale brakowało sporo do ideału i już zaczeły wychodzić jakieś pierdoły więc została zrobiona cała bez dachu w aso toyoty, podobno najllepszy zakład lakierniczy w pomorskim.Pawel_M3GT pisze:aa to znam ja doskonale, przed Rypikiem dawno temu mial ja moj dobry kumpel.Mickey pisze:Z tego co kojarzę to Rypik ją całą malował jak ją miał.
Kiedys byl to napewno fajny woz i mam nadzieje, ze tak tez jest i teraz.
Jakie teraz ma wydechy ?
Wydechy w 2017 zmienione na MG, kupiona na przelocie.
Fajny jest nadal Ale efekt psują strasznie dojebane felgi, muszą zostać odnowione przed sezonem
- LINKIN
- Auto: M6 F13 LCI
- Kontakt:
To auto kiedyś parkowało obok mojego M3 w garażu w Warszawie Pamiętam jak odpalała i jechała po podwórku- nie sposób było jej nie usłyszeć Darła się okropnie Oczywiście więcej stała niż jeździła.
Poprzedni właścicel, Maciek z wawy zrobił nią 8-9 tkm w ciągu trzech lat, więc to by się zgadzało Na podziemnym parkingu odpalanie na zimno przy przelocie faktycznie było słyszalneLINKIN pisze:To auto kiedyś parkowało obok mojego M3 w garażu w Warszawie Pamiętam jak odpalała i jechała po podwórku- nie sposób było jej nie usłyszeć Darła się okropnie Oczywiście więcej stała niż jeździła.
Autko już po odświeżeniu lakieru oraz renowacji felg. Teraz z prac zewnętrznych pozostaje założenie dystansu 10 mm na przód i polerka lamp z przodu auta. Sorry za jakość zdjęć w późniejszym czasie będą profesjonalne. Pozdr.
Nówka sztuka normalnie
Dystans 12-15mm.
Dystans 12-15mm.
Gdzie robiłeś renowacje felg?
Renowacje robiłem w firmie z Sopotu, z usługi jestem generalnie zadowolony ale ja sam dobrałem odrobine za ciemny kolor.
Tu masz stronkę: http://www.felgitrojmiasto.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Tu masz stronkę: http://www.felgitrojmiasto.pl" onclick="window.open(this.href);return false;