2002 Le Mans Blau
Re: 2002 Le Mans Blau
Był koleś z ubezpieczalni. Wycenił. Będzie próba naprawy błotnika ale nie wiem czy to się uda, nie wygląda to za dobrze, a też nie chce mieć 2KG szpachli na nim. Więc w najgorszym wypadku bedzie wymieniany
Przy okazji wymieniają mi felgę na nową ;-) jak przyjdzie to zrobię zdjęcie jak wygląda fabrycznie nowy Chrome Shadow
Przy okazji wymieniają mi felgę na nową ;-) jak przyjdzie to zrobię zdjęcie jak wygląda fabrycznie nowy Chrome Shadow
jest M3 E36 Turbo 425KM/572Nm było, teraz hgw ale więcej...
było M5 E39x2, M5 E60x2
było M5 E39x2, M5 E60x2
chyba weźmiesz ją sobie na zapasMarcin_Os pisze:Przy okazji wymieniają mi felgę na nową
- --==maly==----
- Auto: M3 F80 17"
Ja bym wolał używaną felgę bo nowa będzie się różnić od pozostałych.
A błotnik moim zdaniem bez problemu do zrobienia bez jakiś wielkich ilości szpachli.
Minimalnie pójdzie na wyrównanie ale tragedii nie będzie a wycinanie i wymiana całego poszycia błotnika to rzeźnia później wszystkie zgrzewy i łączenia wyglądają całkiem inaczej niż oryginał naprawdę 100razy lepiej mieć ciut szpachli niż wycinany błotnik moim zdaniem ale decyzja należy do właściciela.
A błotnik moim zdaniem bez problemu do zrobienia bez jakiś wielkich ilości szpachli.
Minimalnie pójdzie na wyrównanie ale tragedii nie będzie a wycinanie i wymiana całego poszycia błotnika to rzeźnia później wszystkie zgrzewy i łączenia wyglądają całkiem inaczej niż oryginał naprawdę 100razy lepiej mieć ciut szpachli niż wycinany błotnik moim zdaniem ale decyzja należy do właściciela.
Dobra, samochód naprawiony.
Przy okazji zrobiłem parę innych rzeczy i ogromny przegląd.
- nowy przedni zderzak, połamany był na dole
- nowe przednie nadkola krótkie, też były popekane
- filtr powietrza
- filtr oleju
- filtr paliwa
- filtry przeciwpyłkowe
- olej TWS
- olej w skrzyni biegów
- olej w tylnym moście
- płyn chlodniczy
- płyn hamlucowy, wymieniłem na Motula RBF
- klocki przód
- tarcze przód
- świece zapłonowe
- dwa wachacze przednie proste
- gumy stabilizatora przód i tył
- naprawiłem pixele
Zaraz wymieniam tarcze, szczęki i klocki z tyłu. I jeszcze muszę powalczyć z elektryką, coś mi wariuje, sam włącza się alarm, czasem nie otwierają się lewe szyby itp.
No i wreszcie wymieniłem sprężyny, samochód wygląda tak jak powinno wyglądać M5. No i zakochałem się w tym aucie na nowo .
W najbliższym czasie oddaję auto na detailing, tak żeby stary lakier wyrównał się z nowym.
Jutro wkleję zdjęcia jak auto wygląda na niższych sprężynkach.
Przy okazji zrobiłem parę innych rzeczy i ogromny przegląd.
- nowy przedni zderzak, połamany był na dole
- nowe przednie nadkola krótkie, też były popekane
- filtr powietrza
- filtr oleju
- filtr paliwa
- filtry przeciwpyłkowe
- olej TWS
- olej w skrzyni biegów
- olej w tylnym moście
- płyn chlodniczy
- płyn hamlucowy, wymieniłem na Motula RBF
- klocki przód
- tarcze przód
- świece zapłonowe
- dwa wachacze przednie proste
- gumy stabilizatora przód i tył
- naprawiłem pixele
Zaraz wymieniam tarcze, szczęki i klocki z tyłu. I jeszcze muszę powalczyć z elektryką, coś mi wariuje, sam włącza się alarm, czasem nie otwierają się lewe szyby itp.
No i wreszcie wymieniłem sprężyny, samochód wygląda tak jak powinno wyglądać M5. No i zakochałem się w tym aucie na nowo .
W najbliższym czasie oddaję auto na detailing, tak żeby stary lakier wyrównał się z nowym.
było M5 E39x2, M5 E60x2
było M5 E39x2, M5 E60x2
Dupa... bez dystansów wytrzymałem dwa tygodnie...Marcin_Os pisze:Dobra, samochód naprawiony.
bye bye M5
było M5 E39x2, M5 E60x2
było M5 E39x2, M5 E60x2
- Maros
- Auto: M5F10, M3E92, M3E46
- Kontakt:
Szkoda auta