Prezes -- E39 M5 '99
Re: Prezes -- E39 M5 '99
Sliczna. To nie jest przypadkiem ten sam kolor, który był w reklamie z M. ? Mozesz napisać gdzie robiłeś dodatkowe wloty i detailing ?
pzdr,d
pzdr,d
Wtedy czuję, że żyje
domeqctr, Dokładnie Dominik jest to słynny silverstone z prospektów BMW i reklamy promującej M5 z 1998roku http://www.youtube.com/watch?v=XuLRgZbNKQk
A kto każe za półdarmo ?
Wystaw normalną cene, w sumie to nie jakieś wielkie pieniadze, i jest grupa ludzi którzy skłonni są wydac tyle na realnie dobre auto. Szukacze najtańszych opcji najczesciej tylko szukają i nic nie kupują...
Wystaw normalną cene, w sumie to nie jakieś wielkie pieniadze, i jest grupa ludzi którzy skłonni są wydac tyle na realnie dobre auto. Szukacze najtańszych opcji najczesciej tylko szukają i nic nie kupują...
Pozdrówka!
Tylko dalej pozostaje pytanie na co zmienić. Ciężko o coś lepszego i nie wielokrotnie droższego.
Lepiej pozbierać trochę pieniedzy i kupić Porsche 997
-
- Auto: M3 E46,E30 S50
Prezes Jest jakieś zainteresowanie M Powerem z nie najniższej półki cenowej?? Zastanawiam się nad sprzedażą swojej ///M, która też nie będzie najtańsza
KROPA_BMW 530d, brak zainteresowania... cena do negocjacji, ale i tak nikogo to nie interesuje
Mój tato próbuje sprzedać swoją m5 e39 od roku, cena bliska 50 tys zł, auto z 99r, koloru jak od Prezesa, jeden raz daliśmy ceną 44 tys zł , to zadzwoniło dwóch panów, jeden o zamianę a drugi że przyjedzie jak oddamy za 35 (OGLĄDAĆ) więc na razie wycofaliśmy ogłoszenie, całkowity brak zainteresowania.
Pale gume a nie dusze
Moje Auto próbuje sprzedać od kilku miesięcy i też nic, jest teraz na rynku zastój, który powoduje, że auta się nie sprzedają. (Mam na myśli M,R8,997 itd)
Bobas nie byłeś wczoraj przejazdem przez ustroń koło 17,, jakieś czarne R8 na blachach SK leciało przez centrum
Pale gume a nie dusze
Koniec mojej przygody z E39 M5...
Dzisiaj auto odjechało z nowym właścicielem do Warszawy.
Kilka zdjęć z momentu odjazdu i "odprowadzenia" na S8...
Mam nadzieję, że właściciel jest zadowolony z transakcji i będzie jeszcze bardziej szczęśliwy z posiadania eMki, która mi dała ogrom frajdy :piwko: :jeee:
Dzisiaj auto odjechało z nowym właścicielem do Warszawy.
Kilka zdjęć z momentu odjazdu i "odprowadzenia" na S8...
Mam nadzieję, że właściciel jest zadowolony z transakcji i będzie jeszcze bardziej szczęśliwy z posiadania eMki, która mi dała ogrom frajdy :piwko: :jeee: