a wywal je i zapomnij o tym syfie.....Venom pisze:Ja mam gdzies w domu opony 275/35 ZR18 model Dunlop SP Sport 9000...
Zenada te opony są
a wywal je i zapomnij o tym syfie.....Venom pisze:Ja mam gdzies w domu opony 275/35 ZR18 model Dunlop SP Sport 9000...
tak samo jak Michelin Pilot Sport'y te pierwsze, z bieżnikiem w kształcie jodełki... W sumie takie oponki nadają się do jednego:boogie pisze:a wywal je i zapomnij o tym syfie.....Venom pisze:Ja mam gdzies w domu opony 275/35 ZR18 model Dunlop SP Sport 9000...
Zenada te opony są
Marcin_Os pisze:Generalnie po poszukiwaniach opon trafiłem do bardzo fajnej firmy, mają strasznie dużo dużych rozmiarów. Chciałem im nawet dać jakąś zaliczkę na PS2 na wiosnę ale jak zaprowadzili mnie do magazynu to leżało tam tych opon multum.
http://oponymichalowski.pl/
To nie jak, to konrad95x. Ale dzięki, może się przyda.Koki pisze:Marcin, pytałeś ostatnio o Camber Plate do e39 M5 , Ground Control ma je w swojej ofercie obecnie za 399USD , a za 1899USD jest kompletny zawias na amorach Koni z Camber Plate w komplecie...
Ground Control
A porównywałeś z oponami Michelin Pilot Sport PS2Pawel_M3GT pisze:Polecam opony ktore mam w M5 i sa to najlepsze opony na jakich w zyciu jezdzilem
Bija na leb dunlopy czy jakies tam inne opony. Roznica jak dla mnie kolosanla , kleja niesamowicie, a sa to: YOKOHAMA ADVAN SPORT ( ten nowy model oczywiscie ). Innych opon juz nie kupie.
djset pisze:A porównywałeś z oponami Michelin Pilot Sport PS2Pawel_M3GT pisze:Polecam opony ktore mam w M5 i sa to najlepsze opony na jakich w zyciu jezdzilem
Bija na leb dunlopy czy jakies tam inne opony. Roznica jak dla mnie kolosanla , kleja niesamowicie, a sa to: YOKOHAMA ADVAN SPORT ( ten nowy model oczywiscie ). Innych opon juz nie kupie.
Obrazek
lub Michelin Pilot Sport CUP?
Obrazek
A te Yokohama Advan Sport to o te nowe ci chodzi?
Obrazek
Również przelatałem sezon na tych oponach w różnych warunkach i bardzo polecam. Według mnie jak PS2 albo nawet lepsze.Pawel_M3GT pisze:djset pisze:A porównywałeś z oponami Michelin Pilot Sport PS2Pawel_M3GT pisze:Polecam opony ktore mam w M5 i sa to najlepsze opony na jakich w zyciu jezdzilem
Obrazek
lub Michelin Pilot Sport CUP?
Obrazek
A te Yokohama Advan Sport to o te nowe ci chodzi?
Obrazek
Tak chodzi o ten model YOKOHAMY.
Pilot cup wiadomo troche inna polka
Nie porownywalem z PS2, ale dunlopy czy continentale nie maja nawet podjazdu.
Tak to ja pytałem. Dzięki Koki ,szukałem pod złym tłumaczeniem. Czy ktoś by się jeszcze pisał na takie mocowania, lub inne gadżety do E39 - będę chciał złożyć zamówienie w najbliższym czasie...Marcin_Os pisze:Koki napisał/a:
Marcin, pytałeś ostatnio o Camber Plate do e39 M5 , Ground Control ma je w swojej ofercie obecnie za 399USD , a za 1899USD jest kompletny zawias na amorach Koni z Camber Plate w komplecie...
Ground Control
To nie jak, to konrad95x. Ale dzięki, może się przyda.