BMW M5 E39 CARBON SCHWARZ METALLIC PL
Re: BMW M5 E39 CARBON SCHWARZ METALLIC PL
KM5 porschakiem bez wodki zapraszam, bedzie bezpieczniej, a pozniej na miescie cos sie upoluje
Widzicie jak to od niewinnego zdjęcia kierownicy można gładko i miło przejść do zorganizowania imprezy....kontynuujmy wątek
KM5
Jednakowoż jak dla mnie ta kierownica jest obszywana, a obstawiam, że zarówno M5 E39, jak i tych kierownic miałem w rękach najwięcej.
Części do BMW M5 E39 i M3 E36/E46.
Z całą pewnością masz największe doświadczenie z tymi autami. Dlatego spróbuję z innej beczki . Po co obszywać kierownicę w pięknym zadbanym aucie ze stosunkowo niskim przebiegiem. Albo jeszcze inaczej. Kto ma e39 M5 przedlifta z 99r niech śle zdjęcia. Może pierwsze egzemplarze miały trochę inną grubość, a może Mateusz tak zrobił niefortunnie zdjęcie, że kiera może wydawać się grubsza. Pozdr.
KM5
Panowie, obszyta i koniec, na chuj drążyć?
Części do BMW M5 E39 i M3 E36/E46.
- --==maly==----
- Auto: M3 F80 17"
Doładnie nie chodzi tylko o grubość ale fakturę skóry i sposób obszycia to poprostu widac,że jest szyta w oryginale takich nie było a po co to już można zgadywać może ktoś miał kaprys na grubszą kierownicę a może wsiadł do auta z brudnymi rękoma i załatwił ori skórę tego się nie dowiemy ale faktem jest że jest na 100% obszywana I też bez wahania mogę postawić na to dowolną ilość alkoholu.
- Oleg
- Moderator
- Auto: 1M E82, M3 E36, M3 E92, 996TT
To, że ta kierownica była obszywana jest bezdyskusyjne. Mnie bardziej zastanawia po co wszyscy właściciele tego egzemplazra (byli i obecni) tak obstają przy wersji, że nikt jej nigdy nie obszywał?KM5 pisze: Po co obszywać kierownicę w pięknym zadbanym aucie ze stosunkowo niskim przebiegiem. Albo jeszcze inaczej. Kto ma e39 M5 przedlifta z 99r niech śle zdjęcia. Może pierwsze egzemplarze miały trochę inną grubość, a może Mateusz tak zrobił niefortunnie zdjęcie, że kiera może wydawać się grubsza.
OLEJE MILLERS OILS / ORYGINALNE CZĘŚCI BMW
BBS / SUPERSPRINT
HRE / EISENMANN
RABATY DLA FORUM
KONTAKT --> PW
Bo ktoś leci w chuja i z czystej ciekawości dowiedziałbym się kto ?Bombel pisze:Panowie, obszyta i koniec, na chuj drążyć?
KM5
Przed liftem były dwie kierownice - pierwsze egzemplarze miały trochę cieńszą kierownicę o większej średnicy (385 mm - produkcja do 09/1999), później kierownica wyglądała identycznie, tylko była odrobinę grubsza i miała mniejsza średnicę (379 mm, produkcja od 09/1999 - 09/2000). Od 09/2000 jest kierownica poliftowa. Żadna z nich nie wygląda ja ta z tego postu - to po prostu widać.
Dyskusja jest trochę abstrakcyjna, ale skoro lubicie bicie piany, to czemu nie . Kto leci w chuja? Hmmm - auto jak było w Częstochowie kierownicę miało taką ....
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pel ... 007a5.html
Dyskusja jest trochę abstrakcyjna, ale skoro lubicie bicie piany, to czemu nie . Kto leci w chuja? Hmmm - auto jak było w Częstochowie kierownicę miało taką ....
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pel ... 007a5.html
Krzychu, za chwilę temat Twojego ex i wolantu wylądują najpierw u Bronka na krakowskim, a następnie na obradach plenarnych parlamentu...co niechybnie doprowadzi finalnie do wojny z ruskimi...
Przemku masz rację. Dyskusję czas zakończyć. Kiera jaka jest taka jest i nie ma co dalej marnować nad nią prądu. Fajnie czasami pogadać o głupotach, a przy okazji parę mądrych rzeczy się dowiedzieć. Będzie okazja wrócić do tematu przy okazji jakiegoś spotkania. Matt auto masz śliczne bez względu na kierownice. Pozdrawiam Was wszystkich. K
Ps. Camil, a tak przy okazji kiedy odpalacie sezon w Toruniu ?
Ps. Camil, a tak przy okazji kiedy odpalacie sezon w Toruniu ?
KM5
Zawsze mozna cos zorganizowac, no bo chyba nie pytasz o majowke bmw
//M przepalone trasa 120 km. głównie autostrada , przyjemność z jazdy wspaniała .Emka umyta i nawoskowana tylko ten kurz nie chce się od niej odczepić macie na to jakiś sposób?Przycisk SPORT bardzo zmienia jego charakterystykę ,szczególnie reakcja na gaz.Wydaje mi się ,że jest także głośniejsza taki głębszy bass możliwe ,że otwierają się klapy w wydechach?Z tym przyrostem mocy o 100 KM po wciśnięciu SPORT to MIT ?Jestem na 95 % przekonany ,że tak ale wolę się upewnić.Poniżej po zjechaniu z autostrady parę fotek z parkingu
Modele Ci się pomyliły.matt01 pisze:Z tym przyrostem mocy o 100 KM po wciśnięciu SPORT to MIT ?Jestem na 95 % przekonany ,że tak ale wolę się upewnić.