Prezes -- E39 M5 '99
Re: Prezes -- E39 M5 '99
Może to kwestia zdjęcia, nvm. W Poznaniu sie obczai jak lata
Sprężyny - fajnie usiadło, może teraz nie będzie na szykanach jak wahadło. O i rym sie skleił Good move!
Sprężyny - fajnie usiadło, może teraz nie będzie na szykanach jak wahadło. O i rym sie skleił Good move!
Dlaczego nie?Prezes pisze:a tylko z przodu przecież nie założę...
Jakoś wydawało mi się to niezbyt poprawnie... poszerzanie przodu bez tyłu... ale możesz wyprowadzić mnie z błędukostek_ja pisze:Dlaczego nie?Prezes pisze:a tylko z przodu przecież nie założę...
Mierzyłeś ile siadła ?
Ja sobie kuku zrobiłem właśnie, bo takie lacze wrzuciłem, że bez sprężyn obciera mi tył na wybojach, jak szybciej je pokonuje....
Ja sobie kuku zrobiłem właśnie, bo takie lacze wrzuciłem, że bez sprężyn obciera mi tył na wybojach, jak szybciej je pokonuje....
Pozdrówka!
Prezes, B ladnie sie teraz prezentuje. Czy ty przypadkiem nie kupiles tych felg z alledrogo jakies dwa tyg temu bo mi z przed nosa uciekly za b dobra cene
Ps jakis film bys skrecil z autkiem.
Ps jakis film bys skrecil z autkiem.
BMW ///M POWER M3 E36--->M5 E34--->??
po trzech pomiarach co 24h wychodzi mi między 2,5 a 3 [cm] na obu osiach.boogie pisze:Mierzyłeś ile siadła ?
felgi kupiłem 1,5 roku temu i doprowadzałem do stanu jak obecnie.Dino444 pisze:Czy ty przypadkiem nie kupiles tych felg z alledrogo jakies dwa tyg temu bo mi z przed nosa uciekly za b dobra cene
ja tylko czyszczę auto i robię zdjęcia... więc co tu za filmik mogę nakręcić... M-Pała myju myjuDino444 pisze:Ps jakis film bys skrecil z autkiem.
U mnie eMa ma spokojne życie
Myślałem że może ty masz jakiś argument na ten tematJakoś wydawało mi się to niezbyt poprawnie... poszerzanie przodu bez tyłu... ale możesz wyprowadzić mnie z błędu
Ja nie widziałem przeciwwskazań, mam teraz dynstans 20mm z przodu oraz 10 mm z tyłu i szczerze nie widzę różnicy w prowadzeniu.
W M3 aftermarketowe felgi zwiększają rozstaw kół, ale z przodu bardziej i nic się nie dzieje.
No i wygląda zajebiście .
jest M3 E36 Turbo 425KM/572Nm było, teraz hgw ale więcej...
było M5 E39x2, M5 E60x2
było M5 E39x2, M5 E60x2
Prezesie, i jak tam pomiary obniżenia ?
Ile realnie siadł tył , a ile przód ?????
Pozdrówka!
Prawie 3cm.boogie pisze:Prezesie, i jak tam pomiary obniżenia ?
Paczka fotek z Toru Poznań z 2 maja :naughty:
Główny fotograf: Moni
Utwierdzam się w przekonaniu, że auto uczy pokory i zanim zacznę "wykręcać" czasy, to muszę się z nią dobrze zaprzyjaźnić Wrażenia z jazdy BEZCENNE :jade:
Widziałem, jeździłem i muszę przyznać że wrażenia super Nie wspomnę o dźwięku jaki wydawała jak przelatywałeś przy wieży na pełnym gazie
Fenomenalne zdjecia zwlaszcza to z jeziorkiem w tle !!!! Udalo ci sie uchwycic piekno m5 - jestem wstrząsniety wez te zdjecia zglos jako grafiki do google kilka jest naprawde wypas, np to z silnikiem przez gril ...
Coś pięknego, fotki faktycznie jak z prospektu, bo i M5 jak z bajki.
The Mechanic
Mały update...
Jesień 2011
Lato 2012 - bez większych zmian... zwykłe dbanie
- dorobione wloty powietrza na tarcze przednie
- wymieniony dyfer + olej
- ogólny detailing
Chodzi mi po głowie rozstanie się z autem, ale w rzeczywistości nie jest to takie proste... Bo oddać za pół ceny nie wiadomo komu, to też nie "ten tego"...
Jesień 2011
Lato 2012 - bez większych zmian... zwykłe dbanie
- dorobione wloty powietrza na tarcze przednie
- wymieniony dyfer + olej
- ogólny detailing
Chodzi mi po głowie rozstanie się z autem, ale w rzeczywistości nie jest to takie proste... Bo oddać za pół ceny nie wiadomo komu, to też nie "ten tego"...
- --==maly==----
- Auto: M3 F80 17"
A na co byś chciał zmienić bo ciężko o coś sensownego nie droższego x3.