Co do wyposażenia to dokładnie jak wyżej Kolega Szczep pisze... brak jest rolet, brak czujnika zmierzchu i deszczu, brak obszycia skórą deski.
To co przychodzi mi do głowy z wyposażenia które niekoniecznie może być standardem to: DSP, Vebasto, wysokociś. sprysk., monitor 16:9 +TV DVD Navi Prof. Bus., elektryczne i grzane przednie fotele z pamięcią dla kierowcy, elektrycznie sterowana z multifunk. kierownica, xsenonki samopoziomujące, szyberdach ale niesolarny i nieprzeszklony, parktronik przód i tył, 3xfotochromowe lusterka, reszta chyba jak zwykle w niemal każdej E39 po 2001r.
Generalnie jest tak: jak jadę z żoną i z moimi dwoma synkami to i owszem używam mediów w aucie, ale jak jadę sam to delektuję się bulgotem V8 więc wszystko powyłączane.
Co do felg to są w stałej ofercie w BMW i są one oryginalne dedykowane do M5, szczerze powiem że nie zalezy mi za bardzo do jakiego konkretnie one są modelu, ale dla mnie to najpiękniejsze fele na Świecie, dlatego są na lato a na zimę jak już wcześniej pisałem mam te standardowe fele dla E39M5.
Dla mnie najważniejsze że ma kolor taki jaki chciałem czyli schwartzcarbon, że po lifcie, że monitor 16:9 i że nie ma drewna wewnątrz.
Koła już zmienione, a w najbliższych planach nowa tapicerka, wszystko w skórze najprawdopodobniej brązowej (wiecie jakiej
), zastanawiam się też czy położyć nowy lakier bo teraz ma to gdzies tam dołek, to znowu głęboka rysa itp. oczywiście kolor bez zmian, ponadto chyba zastosuję się do Waszych podpowiedzi (Bombel) i podsufitkę damy z alcantary. Mam nadzieję że w rok się z tym wszystkim wyrobie.