pavulon- ///M5
Re: pavulon- ///M5
Śliczny kolorek . Ladna sztuka gratuluje dobrego wyboru. Opis ja bardziej szczegółowo.
W 2001 roku wyprodukowano tylko dwie, w tym jedna nalezy do kolegi Pavulonaboogie pisze:Niech ktoś więc sprawdzi ile było takich Mek, w tym kolorze.
ja to mam szczeście A tak poważnie niewazna jaka była przeszłość auta. jest doprowadzone do stanu prawie idealnego, nie sadze by miłośnicy marki pozwolili zeby nawet najbardziej zaniedbane auto trafiło na szrot. wszystko w ramach rozsadku. Ilu jest ludzi co ładuja setki tysiace monet by uratowac egzeplarz który juz żadko wystepuje. Jestem zdania ze włozone serce i nieco gotówki potrafi przywrócić dawny blask nie jednago rarytaska.
proste,moja tez lepiej wyglądała na zdjęciach a jeżdzi do dziś dnia
dobre slidy na filmiku i :
poza tym, fajny kolor i czarne wnetrze
slowa - czysta prawda ;]ja to mam szczeście A tak poważnie niewazna jaka była przeszłość auta. jest doprowadzone do stanu prawie idealnego, nie sadze by miłośnicy marki pozwolili zeby nawet najbardziej zaniedbane auto trafiło na szrot. wszystko w ramach rozsadku. Ilu jest ludzi co ładuja setki tysiace monet by uratowac egzeplarz który juz żadko wystepuje. Jestem zdania ze włozone serce i nieco gotówki potrafi przywrócić dawny blask nie jednago rarytaska.
poza tym, fajny kolor i czarne wnetrze