Oskar M5
Re: Oskar M5
PiotrekM5, i wlasnie okleilem listwy a na gwincie jezdzi sie calkiem dobrze chociaz jest rozkrecony jak na max. Niedawno zrobilem generalny przeglad u Allcara i zadzialalem troche z lakierem i srodkiem. Jak znajde jakas ladna scenerie to zrobie jakies ladne fotki
Mały, teraz to strach się dotknąć czystymi łapami bo można tłusty odcisk zostawić. U Oskara to nawet zakola lśnią--==maly==---- pisze:Teraz to jest lalka po mega detailingu jak przyjechało z Radomia było ładne ale brakowało blasku i zadbania o detale.
E39 M5 = spełnione marzenie
Ostatnio miałem mało czasu, za zaległości przepraszam, jak na coś nie odpowiedziałem, to piszcie na PW. Pozdrawiam.
Ostatnio miałem mało czasu, za zaległości przepraszam, jak na coś nie odpowiedziałem, to piszcie na PW. Pozdrawiam.
Jak sie wysoko czoło kremem smaruje, to fakt, zakola lśnią
rypik, chyba u Ciebie ja jeszcze jestem za mlody na zakola
Nadkola, zakola, who cares..
Ale jebaniutka śliczna jest. Chyba przemaluję moją carbonschwarz na avus albo lemans blau.
moglbym prosic Cie o jakis filmik z dzwiekiem Eisenmanna?;d sam czasami rozmyslam czy sie nie pokusic
cloud110, wydech w m5 jest konieczny filmiku nie mam swojej ale to cos takiego http://www.youtube.com/watch?v=febE3aFg4aE chyba
cudo ja w swojej tez nie mam seryjnego wydechu i po prostu chcialem sprawdzic roznice.
Dzieki!
Dzieki!
poka swoj ;P
Elegancko się prezentuje , jakich kosmetyków używasz żeby mieć tak wyrazisty połysk??
Latałem tym autem,wydech bajka.cloud110 pisze:moglbym prosic Cie o jakis filmik z dzwiekiem Eisenmanna?;d sam czasami rozmyslam czy sie nie pokusic
ZJAR
TheAnimal, Meguiar's
wlasnie latalo w radomiu pieknie wydech chodzi ,slyszalem poezja dla uszu