M5 E39 Bombla
Re: M5 E39 Bombla
Taki tam mały odkop , auto zmieniło na jakiś czas właściciela i wróciło w moje łapki... Na razie wygląda podobnie, zmienione jedynie tablice rejestracyjne.
Tym razem będzie pełniło rolę fun-cara.
Obecny przebieg to 99000km :szok:
Na montaż czekają: gwint, rozpórki przód i tył, shadowline z zewnątrz, oryginalne z m5 matowosrebrne listwy do środka zamiast drewna.
W drodze fotele kubełkowe, wymiana końcowych wydechów :przestraszony: , prawdopodobnie większe hamulce, zestaw torowy kół (czarny lakier + slick), stabilizatory, delikatne wybebeszenie sprzęta i jedziemy na Poznań, a na wiosnę lub latem możliwe, że dojdzie trochę konikuff
Tym razem będzie pełniło rolę fun-cara.
Obecny przebieg to 99000km :szok:
Na montaż czekają: gwint, rozpórki przód i tył, shadowline z zewnątrz, oryginalne z m5 matowosrebrne listwy do środka zamiast drewna.
W drodze fotele kubełkowe, wymiana końcowych wydechów :przestraszony: , prawdopodobnie większe hamulce, zestaw torowy kół (czarny lakier + slick), stabilizatory, delikatne wybebeszenie sprzęta i jedziemy na Poznań, a na wiosnę lub latem możliwe, że dojdzie trochę konikuff
Torowe M5
Nie mogę się doczekać żeby zobaczyć go w akcji na MTD. Oczywiście już po modach
Nie mogę się doczekać żeby zobaczyć go w akcji na MTD. Oczywiście już po modach
Skąd masz?Bombel pisze:rozpórki przód i tył
jest M3 E36 Turbo 425KM/572Nm było, teraz hgw ale więcej...
było M5 E39x2, M5 E60x2
było M5 E39x2, M5 E60x2
www.allegro.pl dla miłościwie nam kupujących
Ale tył?
jest M3 E36 Turbo 425KM/572Nm było, teraz hgw ale więcej...
było M5 E39x2, M5 E60x2
było M5 E39x2, M5 E60x2
Ta. Darstuning chyba, rozpórka wiechersa
Taki mały skromny update... Rozpórka przód.
Tylna rozpórka wymaga wiercenia otworów jak się okazało, a że zaraz ponad nią jest dość solinda półka, zastanawiam się nad odpuszczeniem tematu.
Gwint czeka na montaż, ale to w przyszłym tygodniu dopiero
Tylna rozpórka wymaga wiercenia otworów jak się okazało, a że zaraz ponad nią jest dość solinda półka, zastanawiam się nad odpuszczeniem tematu.
Gwint czeka na montaż, ale to w przyszłym tygodniu dopiero
UUU... To jeżeli dochodzi już pomału do przemian to Ty się z tym autkiem prędko nie rozstaniesz...
Tak nie kasztaniąc w temacie, widziałem jedną rozpórkę z w/w firmy i niby to był wiechers, ale moim zdaniem to tandetna podróba, chyba że Wiechers ma taką tandetną jakość.
bo ten kolo ponoc sprzedaje podrobki weichers, tak pisali chlopaki na forum e24 kiedys i rzadko kiedy tylna pasuje.
Nowe listwy we wnętrzu...