.
Re: 1999 Avus Blau
Cieżko cos powiedziec na podstawie dwoch fotek ale na początek zamien ten grill pochodzący z E39 R6 sprzed liftu na oryginalny, chromowany od M5
gratuluje zakupu
gratuluje zakupu
no widzisz a ja chce jeszcze wrzucić czarne ramki ;-)Frank pisze:Cieżko cos powiedziec na podstawie dwoch fotek ale na początek zamien ten grill pochodzący z E39 R6 sprzed liftu na oryginalny, chromowany od M5
gratuluje zakupu
chrom mi nie leży do końca, tak jak drewno w środku ale co poradzić
czarny z tymi pełniejszymi obwódkami a'la M5 czy polift tez bedzie super, aczkolwiek do Twojego lakieru bardziej chrom bedzie pasował, oczywiscie to tylko moje zdanie
Gratuluję zakupu mi się jeszcze nie udało Potrzeba więcej fot by ocenić. Drugie zdjęcie troche zabrudzona i rewelacji nie ma hehe a i znaczek na tylnej klapie chyba krzywo przyklejony albo mi się zdaje pozdro
niestety komuś się kod 320A nie spodobał i dokleił na klape znaczek...lekko mówiąc nieudolnie...do zerwania przy okazji polerki lakieru ;-)
więcej zdjęć nie mam póki co bo przechodzę okres "nacieszania się" i natłukłem już 2000km przez tydzień i jeszcze mi mało ;-))
więcej zdjęć nie mam póki co bo przechodzę okres "nacieszania się" i natłukłem już 2000km przez tydzień i jeszcze mi mało ;-))
Gratki zakupu fajny kolorek, dodaj rear spojler jakos łyso bez.
Jak co mam czarne nerki.
Jak co mam czarne nerki.
Sprzedam: Splitery carbon do m3 e9x
napisałem PW odnośnie nerek, a rear spoiler też jest delete w RPO więc się waham, może jak będę malować kiedyś ;-)
.
Ostatnio zmieniony ndz lis 16, 2014 10:36 przez pauldv8, łącznie zmieniany 1 raz.
dokładnie...z rolki nie było co zbierać...
o prowadzeniu nawet nie mówie bo miałem podobnego T/A 5.7 manual i przerobiłem całe zawieszenie, mimo to w porównaniu z M5 to..chwila jakim porównaniu..tamto sie tylko prowadziło na wprost ale przy każdym skręcie człowiek się zastanawiał co się stanie ;-))
o prowadzeniu nawet nie mówie bo miałem podobnego T/A 5.7 manual i przerobiłem całe zawieszenie, mimo to w porównaniu z M5 to..chwila jakim porównaniu..tamto sie tylko prowadziło na wprost ale przy każdym skręcie człowiek się zastanawiał co się stanie ;-))
ten trans chyba dlugo jezdzi po czwie, albo kiedys, z 5 lat temu smigalo podobne, tylko bardziej zmeczone
tak dlugo jezdzi, lecz niedawno został calkowicie odrestaurowany.
fabryka 245hp 470nm, teraz ma troche wiecej ale nie wiele. moze 270-280.