I to jeszcze jak , sporo czasu mi to zajęło i tak nie wszystko jeszcze zrobiłemoskar pisze:zadowolony?
Zajebista sprawa ten Meguiar's
I to jeszcze jak , sporo czasu mi to zajęło i tak nie wszystko jeszcze zrobiłemoskar pisze:zadowolony?
Gdzieś w przyszłym roku pewnie , jak nie później , podobają mi się te co mam póki co , najpierw chcę zrobić sobie porządne audio , następnie zabrać się za wydech i dopiero po tych zabiegach założyć 19-nastkiKudłaty pisze:Kiedy wymiana felunku?
Teraz cisnę z tematem w garażu własnoręczne , lepsza frajda , przynajmniej teraz na myjni nie będą się na mnie dziwnie patrzeć że przyjeżdżam co dwa-trzy dnioskar pisze:to tylko teraz unikaj myjni i bedzie trzymac troche czasu
Rozjaśnijcie temat, nie rozumiem .TheAnimal pisze:oskar napisał/a:
to tylko teraz unikaj myjni i bedzie trzymac troche czasu
Teraz cisnę z tematem w garażu własnoręczne , lepsza frajda , przynajmniej teraz na myjni nie będą się na mnie dziwnie patrzeć że przyjeżdżam co dwa-trzy dni
Posiadając dobrą myjkę ciśnieniową raczej nie ma różnicy. Chociaż jakiś filtr zmiękczający wodę, przynajmniej u mnie, by się przydał.--==maly==---- pisze:Myjąc w domu trudniej spłukać dokładnie piach i łatwiej porysować samochód.