Boogie M5 e39
Re: Boogie M5 e39
Mnie tylko zastanawia czy ta jak w M3 e46, była w opcji czy po prostu dużo osób zmienia?
No i brawo!
Bardzo ładna Boogie, z tą optyką, jak to mówisz, to jest tak że każde auto w jasnym kolorze wygląda muskularnie i tyle a i tez fakt Carbonów jest multum. Fajna.
Jednak mozna coś z Italii kupić dobrego jeszcze, chyba jak wszędzie, są userzy i normalni ludzie.
hehehe, ci z komisu chyba specjalnie zostawili ją jeszcze na otomoto żeby teraz z przyjemnością odpowiadać "panie, już dawno sprzedana"
Szykuj gumy na zmiane i na Mtrack-a przywoź suczke, rozruszasz jej troche kości, olej przepłuczesz tu i tam!
Bardzo ładna Boogie, z tą optyką, jak to mówisz, to jest tak że każde auto w jasnym kolorze wygląda muskularnie i tyle a i tez fakt Carbonów jest multum. Fajna.
Jednak mozna coś z Italii kupić dobrego jeszcze, chyba jak wszędzie, są userzy i normalni ludzie.
hehehe, ci z komisu chyba specjalnie zostawili ją jeszcze na otomoto żeby teraz z przyjemnością odpowiadać "panie, już dawno sprzedana"

Szykuj gumy na zmiane i na Mtrack-a przywoź suczke, rozruszasz jej troche kości, olej przepłuczesz tu i tam!

No Fear - No Fun!
- Venom
- Moderator
- Auto: E34 M5, E34 M5T, E24 635CSi
- Kontakt:
I mi sie podoba. Piekna! Kolrystycznie powiem ze jak dla mnie bardzo sie wyroznia - malo takich widzialem w zyciu.
P.S. Jednak Twoja osoba na zawsze bedzie mi sie kojarzyla z piekna E34 V8
):)
P.S. Jednak Twoja osoba na zawsze bedzie mi sie kojarzyla z piekna E34 V8

Auto na żywo robi duże wrażenie. Czyste, wypielęgnowane, w środku pachnie jeszcze fabryczną nowością. Niesamowicie poprawia wizerunek kierownika : ). Ogólne wrażenie bardzo pozytywne. To zdanie może się wielu nie spodobać, ale jakby w tym wszystkim brakło mi M-charakteru. Auto porusza się prawie bezszelestnie. Troche szkoda. Boogie trzeba będzie wydech poprawić : ).
Pozdrawiam serdecznie
Kristo
Pozdrawiam serdecznie
Kristo
I like the smell of the leathered M5 interior...
Zazdroszczę ekranu 16:9 ... ( idzie na pierwszy ogień w moich modyfikacjach
)

No to i ja się dołączę do gratulacji!!
Jedynie czego bym załował przy codziennym użytkowaniu to brak podwójnych szyb, bo są one nieocenione.
Kolorystyka auta i wnętrza - pierwszorzędna, ale wrzuc jakieś normalne fotki. W dzień i z kompletnym wnętrzem.
Jedynie czego bym załował przy codziennym użytkowaniu to brak podwójnych szyb, bo są one nieocenione.
Kolorystyka auta i wnętrza - pierwszorzędna, ale wrzuc jakieś normalne fotki. W dzień i z kompletnym wnętrzem.
Części do BMW M5 E39 i M3 E36/E46.
Śliczna bestia.
Chociaż poprzedniczka bardziej mi się podobała (spotkana przez przypadek kiedyś na mieście - lakier miała ślicznie-gładki) no i wyglądała gangsta
Chociaż poprzedniczka bardziej mi się podobała (spotkana przez przypadek kiedyś na mieście - lakier miała ślicznie-gładki) no i wyglądała gangsta

Jeśli mogę zapytać z czystej ciekawości to jak wypada porównanie w spalaniu między E34 vs. E39? 

Ja mialem wczesniej e34 540i manual, i palila mi tyle samo po miescie co ta zasadniczo.
Mieszcze sie w 19 l teraz, a jezdze swobodnie, jak trzeba to przycisne, przyspiesze ostro. Powiedzmy ze w jakis mega zatloczonych warunkach bedzie z 0,5 litra wiecej jak w poprzednim aucie.
Trasa ma wyższe spalania, ale to przez wysokie obroty silnika
Mieszcze sie w 19 l teraz, a jezdze swobodnie, jak trzeba to przycisne, przyspiesze ostro. Powiedzmy ze w jakis mega zatloczonych warunkach bedzie z 0,5 litra wiecej jak w poprzednim aucie.
Trasa ma wyższe spalania, ale to przez wysokie obroty silnika
Pozdrówka!
Wszystko pięknie i ładnie. Ja natomiast czekam na glebę, felgę i dystans...
Pozdro
Pozdro
A ja powiem szczerze że widziałem autko zaparkowane na mieście dokładnie w tym samym miejscu gdzie widywałem E34 i autko się prezentuje się na prawdę super. Moim zdaniem nie należy nic zmieniać bo jest git!
Hehe Kristo mnie podpuszcza,
e39 dość kiepsko wygląda na dystansach i glebie, bryle ma mydelniczki.
e39 dość kiepsko wygląda na dystansach i glebie, bryle ma mydelniczki.
Pozdrówka!
Sam oceń Boogie, czy zglebione e39 z ładną felgą wygląda pokracznie
.
Na zdjęciu auto Xeona obenego na ostatnim zlocie w Tarnowie.
Pozdro

Na zdjęciu auto Xeona obenego na ostatnim zlocie w Tarnowie.
Pozdro