Moje kolejne BMW - ale pierwsze ///M
Re: Moje kolejne BMW - ale pierwsze ///M
Ładny ten kolor, rzadki widok na M5.
Do BMW-Koneser już dołączyłeś z nią? Dzięki nim można kupić trochę taniej oryginalne części.
Do BMW-Koneser już dołączyłeś z nią? Dzięki nim można kupić trochę taniej oryginalne części.
No rzadki kolor - nie wiem czy to prawda, ale podobne wyszło ich tylko 256szt w M5
Do BMW Koneser jeszcze nie dołączyłem, ale zrobię to, tym bardziej, że mam jeszcze E36 cabrio z 1995r
Do BMW Koneser jeszcze nie dołączyłem, ale zrobię to, tym bardziej, że mam jeszcze E36 cabrio z 1995r
O ile taniej?
To też zależy jakie części. Niektóre parę zł. niektóre parę stówek w porównaniu np. z bmwstore.
e39 m5 na cos w sobie, ale chyba przedlifta bym nie kupił
Hm, zawsze najlepiej być pięknym, młodym i bogatym, ale wybór na rynku jest bardzo skromny, szczególnie jak chcemy naprawdę dobre auto z niedużym przebiegiem z 1 z przodu. Z resztą przekonało mnie w moim modelu, że silnik jest jak w polifcie (wkładali je od marca 2000r), kluczyk jak w polifcie czyli prawie polift . Oczywiście żartuje, ale wymiana samych lamp to nie problem, nie wiem, czy warto psuć oryginalny samochód po to, żeby wyglądał bardziej świeżo... Ale zastanawiam się czasem nad tym...
Nie warto. Jak ładna to zostaw ją w oryginale.