NOWY-e34 M5
Re: NOWY-e34 M5
Fajna sztuka. Felgi sam malowałeś?
jest M3 E36 Turbo 425KM/572Nm było, teraz hgw ale więcej...
było M5 E39x2, M5 E60x2
było M5 E39x2, M5 E60x2
- tom_kulturysci
- Auto: E46 M3 & 335D
witamy, witamy....
takie e-34 m5 to rarytas sie powoli robi...
milego spedzania czasu tu na forum...
takie e-34 m5 to rarytas sie powoli robi...
milego spedzania czasu tu na forum...
Czy te dokladki w kazdym M5 byly srebrne?
Zauważyłeś problem z forum? Napisz od mnie PW!
Od któregoś roku były takie własnie grafitowe, chyba jak zmienili silnik na 3.8.mateush pisze:Czy te dokladki w kazdym M5 byly srebrne?
jest M3 E36 Turbo 425KM/572Nm było, teraz hgw ale więcej...
było M5 E39x2, M5 E60x2
było M5 E39x2, M5 E60x2
od miesiaca jestem szczesliwym posiadaczem jednego z pierwszych wydan M5 3.8 juz na szerokiej nerce,w tamtych latach mozliwe bylo kupno (za doplata)wlasnie takiej wersji z oryginalnie malowanymi felgami i progami,jako ze jestem nowy na waszym forum(glownie dzialam na forum BEEMKA KLUB)prosze o kontakt z wlascicielami tego modelu emki ,interesuje mnie wiele zagadnien glownie tech.z gory dzieki i jeszcze raz witam i pozdrawiam klubowiczow!!!!
m5 e34 ma uzytkownik Kokizietas pisze:od miesiaca jestem szczesliwym posiadaczem jednego z pierwszych wydan M5 3.8 juz na szerokiej nerce,w tamtych latach mozliwe bylo kupno (za doplata)wlasnie takiej wersji z oryginalnie malowanymi felgami i progami,jako ze jestem nowy na waszym forum(glownie dzialam na forum BEEMKA KLUB)prosze o kontakt z wlascicielami tego modelu emki ,interesuje mnie wiele zagadnien glownie tech.z gory dzieki i jeszcze raz witam i pozdrawiam klubowiczow!!!!
17.01.11
zietas pisze: juz na szerokiej nerce,w tamtych latach mozliwe bylo kupno (za doplata)wlasnie takiej wersji z oryginalnie malowanymi felgami i progami,!
oj wydaje mi sie ze to nie jest prawda, daj prosze numer nadwozia i sprawdzimy czy były takie opcje. moim zdaniem obie opcje to praca poprzednich włascicieli
Czy ta m5 nie pochodzi przypadkiem z Zamościa:> piękna sztuka
tak to autko nabylem w ZAMOSCIU
widze ze autko pojawilo sie na allegro
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C4818838
dlaczego chcesz sie pozegnac z tak pieknym autkiem?
wiem wiem głupie pytanie ale samochod sprawia wrazenie doinwestowanego i zadbanego dlatego mnei to dziwi
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C4818838
dlaczego chcesz sie pozegnac z tak pieknym autkiem?
wiem wiem głupie pytanie ale samochod sprawia wrazenie doinwestowanego i zadbanego dlatego mnei to dziwi
Niestety z zalem bede musial sie rozstac z emka poniewaz jestem na etapie kupna wreszcie wlasnego mieszkania i pare zloty brakuje,nacodzien mam stara astre ktora teraz bedzie docelowo robila jako woz roboczy,mysle ze po wyjsciu na prosta powroce napewno do znaczka M ! Pozdrawiam klubowiczow !!! PS. ale majowka w TORUNIU zaliczona !!!
kole 6 tygodni,same tel.z cyklu ile pali,jak walona,i czy oddam najlepiej zadarmo !!!
spróbuj na m5board.com w sekcji for sale/wanted i może w sekcji e34. Opisz ładnie, porób więcej fotek i jak masz dobrze zestawioną historie auta to nie powinno być problemu, przynajmniej konkretni ludzie będą pytać
No Fear - No Fun!