No dobrze że się w końcu coś rusza w temacie bo już prawie sam o nim zapomniałem . Jutro będę już macal bestię i zapodam jakieś updaty bo się mało dzieje, ale spokojnie bo był szczytny cel ku temu, o wszystkim niedługo .
Ps dzieki za miłe słowa i zapraszam chętnie się pochwalę karawanem.
M5 E34 Touring.
Re: M5 E34 Touring.
BMW ///M POWER M3 E36--->M5 E34--->??
Michal filmik nagrany?a i pamiętaj czarne są szybsze
-
- Auto: M5 e60
Czy samochód jeszcze żyje i lata w pomorskim?
- Venom
- Moderator
- Auto: E34 M5, E34 M5T, E24 635CSi
- Kontakt:
Witaj,
Mało kto zagląda na forum więc może Ci być ciężko uzyskać odpowiedź. Dałem kilka dni właścicielowi na odpowiedź, ale skoro milczy to powiem, że wg mojej wiedzy auto ma się super i jest nadal w tych samych rękach.
Mało kto zagląda na forum więc może Ci być ciężko uzyskać odpowiedź. Dałem kilka dni właścicielowi na odpowiedź, ale skoro milczy to powiem, że wg mojej wiedzy auto ma się super i jest nadal w tych samych rękach.
Witam dziś na urlopie przypomniało mi się forum.
Auto nadal w moich rękach, regularnie przepalane ma się dobrze. Jest parę pierdół do zrobienia ale brak czasu nie pozwala mi na to. Ogólnie cieszy gębę na przejażdżkach i wraca na swoje miejsce.
Pozdrawiam.
Auto nadal w moich rękach, regularnie przepalane ma się dobrze. Jest parę pierdół do zrobienia ale brak czasu nie pozwala mi na to. Ogólnie cieszy gębę na przejażdżkach i wraca na swoje miejsce.
Pozdrawiam.
BMW ///M POWER M3 E36--->M5 E34--->??