M5 shadowline
M5 shadowline
Witajcie,
wczoraj jadąc na targi motocyklowe zostałem zaczepiony przez jednego z Was w czarnym touringu e39 z prośbą, by się zarejestrować na forum. Dostałem oczywiście kontrolne pytanie, czy prawdziwa emka oraz wizytówkę z adresem forum.
M5 shadowline, auto przyjechało z niemiec półtora roku temu.
rocznik - '89 listopad,
silnik - S38B36,
zawieszenie - betonowe, springi volgtland-a,
felgi - OZ futura sygnowane przez Hamanna 9,5x17 i 11,5x17,
lampy - hella black przod i tyl,
kolor - diamondschwarz.
na zdjęciach brakuje dokładki pod przedni zderzak. Aktualnie jest inny zderzak M-technik z listwą. Nie widać także czarnych lamp helli z tyłu, na które zamieniłem się z Boogie-m.
Pozdrawiam
Kristo
wczoraj jadąc na targi motocyklowe zostałem zaczepiony przez jednego z Was w czarnym touringu e39 z prośbą, by się zarejestrować na forum. Dostałem oczywiście kontrolne pytanie, czy prawdziwa emka oraz wizytówkę z adresem forum.
M5 shadowline, auto przyjechało z niemiec półtora roku temu.
rocznik - '89 listopad,
silnik - S38B36,
zawieszenie - betonowe, springi volgtland-a,
felgi - OZ futura sygnowane przez Hamanna 9,5x17 i 11,5x17,
lampy - hella black przod i tyl,
kolor - diamondschwarz.
na zdjęciach brakuje dokładki pod przedni zderzak. Aktualnie jest inny zderzak M-technik z listwą. Nie widać także czarnych lamp helli z tyłu, na które zamieniłem się z Boogie-m.
Pozdrawiam
Kristo
I like the smell of the leathered M5 interior...
Re: M5 shadowline
znalazlem jeszcze foto wyglądu z BH na tyle:
oraz foto jak auto prezentuje się z przednią dokładką:
oraz foto jak auto prezentuje się z przednią dokładką:
- Venom
- Moderator
- Auto: E34 M5, E34 M5T, E24 635CSi
- Kontakt:
Witam Cie...
Jakis czas szukalem Cie na roznych forach ale nie znalazlem. Wiem ze autko poszlo z Raciborza gdzies w Polske a tu prosze - pojawiles sie na mforum
Dlugo ogladalem Twoja Mke na allegro - naprawde piekna. Pewnie bym ja kupil gdyby nie B36 heh
Napisz wiecej o wyposazeniu i jaki ma przebieg. Jakies plany poza wymiana kol ?
Zapraszam na strone www.m5e34.pl
Jakis czas szukalem Cie na roznych forach ale nie znalazlem. Wiem ze autko poszlo z Raciborza gdzies w Polske a tu prosze - pojawiles sie na mforum
Dlugo ogladalem Twoja Mke na allegro - naprawde piekna. Pewnie bym ja kupil gdyby nie B36 heh
Napisz wiecej o wyposazeniu i jaki ma przebieg. Jakies plany poza wymiana kol ?
Zapraszam na strone www.m5e34.pl
Konkret bandyta gratulowac! Troche goło bez tej dokladki z przodu. I te fele b ladnie wygladaja. Tylko ten tyl nie stoi za wysoko czy mi sie wydaje? Ps BH z tyłu nie robi na mnie takiego wrazenia co ori przod ok.
BMW ///M POWER M3 E36--->M5 E34--->??
wiec tak:
zacząć muszę od tego, że po tym czego dowiedziałem się od mechanika, który będzie prowadzić serwis auta, zdecydowanie odradzam serwis druciarzy z Raciborza, od których auto kupiłem. Po za różnymi dziwnymi rozwiązaniami na wale zrobili taką, rzeźbę, że jazda tym autem mogła mnie kosztować życie. Tym bardziej, że w międzyczasie badałem v-max.
- odnośnie zawieszenia - to sprężyny volgtland-a,
- opony to 225/45 + 255/40 R17",
- dokładka z przodu już jest od tygodnia.
- koła zostają te. Ew. zmienie szerokość tylnego rantu,
- zdecydowałem się na B36 z racji niższej awaryjności.
z wyposażenia dodatkowego:
Kod
Nazwa (interfejs)
Nazwa (ETK)
S302A ALARM SYSTEM Instalacja alarmowa
S339A SATIN CHROME Shadow-Line
S354A GREEN STRIPE WINDSCREEN Szyba przednia ziel. z klinem ziel.
S401A SLIDING/VENT ROOF, ELECTRIC Dach przesuwno-uchylny elektryczny
S494A SEAT HEATING F DRIVER/FRONT PASSENGER Podgrzwanie fotela kierowcy/pasażera
S500A HEADLIGHT WASHER SYS/INTENSIVE CLEANING Inst.czyszcz.refl./Czyszcz. intensywne
S530A AIR CONDITIONING Klimatyzacja
S860A LTRL TURN SIGNAL LIGHT FRT Dodatkowe światło kierunkowskazu
zacząć muszę od tego, że po tym czego dowiedziałem się od mechanika, który będzie prowadzić serwis auta, zdecydowanie odradzam serwis druciarzy z Raciborza, od których auto kupiłem. Po za różnymi dziwnymi rozwiązaniami na wale zrobili taką, rzeźbę, że jazda tym autem mogła mnie kosztować życie. Tym bardziej, że w międzyczasie badałem v-max.
- odnośnie zawieszenia - to sprężyny volgtland-a,
- opony to 225/45 + 255/40 R17",
- dokładka z przodu już jest od tygodnia.
- koła zostają te. Ew. zmienie szerokość tylnego rantu,
- zdecydowałem się na B36 z racji niższej awaryjności.
z wyposażenia dodatkowego:
Kod
Nazwa (interfejs)
Nazwa (ETK)
S302A ALARM SYSTEM Instalacja alarmowa
S339A SATIN CHROME Shadow-Line
S354A GREEN STRIPE WINDSCREEN Szyba przednia ziel. z klinem ziel.
S401A SLIDING/VENT ROOF, ELECTRIC Dach przesuwno-uchylny elektryczny
S494A SEAT HEATING F DRIVER/FRONT PASSENGER Podgrzwanie fotela kierowcy/pasażera
S500A HEADLIGHT WASHER SYS/INTENSIVE CLEANING Inst.czyszcz.refl./Czyszcz. intensywne
S530A AIR CONDITIONING Klimatyzacja
S860A LTRL TURN SIGNAL LIGHT FRT Dodatkowe światło kierunkowskazu
Któż to Cie tak zaatakował ? Koki ?kristo pisze:Witajcie,
Hehe, fajne autko, podoba mi się 'gangsterski' styl.
- Venom
- Moderator
- Auto: E34 M5, E34 M5T, E24 635CSi
- Kontakt:
Polskie realia Wazne ze auto juz w dobrych rekach.kristo pisze:wiec tak:
Porob wiecej fotek. Chetnie obejrze
Kozazkie auto nawet e36 znalazlo sie na zdjeciach juz drugi okaz w ten weekend na forum pozdrawiam
Ciekawe co to za kozak podjął się "prowadzenia" tego auta...kristo pisze:Zacząć muszę od tego, że po tym czego dowiedziałem się od mechanika, który będzie prowadzić serwis auta, zdecydowanie odradzam serwis druciarzy z Raciborza, od których auto kupiłem.
ONLY ///M
Idzik pisze:Któż to Cie tak zaatakował ? Koki ?kristo pisze:Witajcie,
Brawo, zgadłeś Idzik
Auto rzuca się w oczy z daleka , w szczególności tylne felgi z parapetem o szerokości 11,5 cala
Mam nadzieję , że reszta forumowiczów będzie miała okazję zobaczyć auto na żywo podczas jakiegoś Mtracka.
Radek z Opoczna. Namiar mam od Boogie-go. Po dniu spędzonym wspólnie z Radkiem na badaniu auta nie mam wątpliwości odnośnie jego kompetencji : ). Na zlocik/mtrack chętnie przyjadę.siwy pisze:Ciekawe co to za kozak podjął się "prowadzenia" tego auta...kristo pisze:Zacząć muszę od tego, że po tym czego dowiedziałem się od mechanika, który będzie prowadzić serwis auta, zdecydowanie odradzam serwis druciarzy z Raciborza, od których auto kupiłem.
PIĘKNA !!!
Siwy, co podpuszczasz kolege ?siwy pisze: Ciekawe co to za kozak podjął się "prowadzenia" tego auta...
Kolega ma czym sie teraz zajmować, najważniejsze że auto jest proste i nigdy nie bylo uderzone, no i silnik jest konkret zdrowy.
Pozdrówka!
Wiesz dobrze o co kamanzietas pisze:Siwy, co podpuszczasz kolege ?
Koniec OT
M5 E34 w stylu "tiefer, breiter, schneller"... wole ori stan... ale ten też jest do przyjęcia.
ONLY ///M