Witam
Na początek mały opis problemu – w wczorajszym dniu po wymianie opon z letnich na zimówki postanowiłem zrobić mały test prowadzenia, w trakcie przyśpieszania (na mokrej nawierzchni) wiadomo koła od razu straciły przyczepność poczułem dziwne poskakiwanie tylnich kół a po tym nagle coś pierd… i usłyszałem stukot z pod maski i dziwne wibracje zatrzymałem się troszkę zdenerwowany

z myślą że coś mi walnęło w silniku albo przeniesieniu napędu, ale na szczęście silnik pracował równo więc wróciłem wolniutko na garaż i w kanale zacząłem sprawdzać sytuacje pod spodem i tu okazało się że pękła lewa łapa silnika po dalszych oględzinach okazało się ze to nie koniec problemów największy fack up

to to że poduszki silnika zerwały się z mocowania w belce i nie ma jak przykręcić nowych poduszek z łapą bo w belce zostały tylko dziura ustalająca a pozostały element blachy został wyrwany i tu moje pytanie czy ktoś z was orientuje się czy są dostępne jakieś reperaturki do wspawania w miejsce wyrwanych części lub ewentualnie czy na przykład pasował by cała belka od innego modelu np. od 3,2 lub od zwykłego E36 chyba, że ktoś was ma może na sprzedaż belkę od 3,0 w idealnym stanie z góry dzięki za pomoc.
Pozdrawiam Paweł.