tunel w M3
tunel w M3
Witam mam pytanko czy komus tez grzeje sie tunel w srodku auta bo w mojej m/// daje cieplo od tunelu jak h.j nawet klima nie umie schłodzic wnetrza co jest powodem a patrzylem jest ocieplenie tzn izolacja od spodu ??? macie jakas porade czy ktos sie juz z tym spotkał??
Re: tunel w M3
Mam to samo.
Wogóle mam problem z ogrzewaniem/klimayzacją w samochodzie. Jak włącze klimatyzację to z nawiewów wydosaje się nie samowicie gorące powietrze. Mam uszkodzony zawór wodny - nie wiem czy właśnie nie ma on wpływu za rozprowadzanie powieza po samochodzie.
Wogóle mam problem z ogrzewaniem/klimayzacją w samochodzie. Jak włącze klimatyzację to z nawiewów wydosaje się nie samowicie gorące powietrze. Mam uszkodzony zawór wodny - nie wiem czy właśnie nie ma on wpływu za rozprowadzanie powieza po samochodzie.
jest M3 E36 Turbo 425KM/572Nm było, teraz hgw ale więcej...
było M5 E39x2, M5 E60x2
było M5 E39x2, M5 E60x2
- tomek///M3
- Kontakt:
Os daj na nowo napelnic klime i bedzie po problemie, mialem tak samo. Bylo za malo gazu. Teraz jest wszystko gitara.
Co prawda na kopmuterze wyskoczył taki błąd, ale faktycznie najpierw klimę napełnię.
Dzięki za dobrą radę
Dzięki za dobrą radę

jest M3 E36 Turbo 425KM/572Nm było, teraz hgw ale więcej...
było M5 E39x2, M5 E60x2
było M5 E39x2, M5 E60x2
-
Witam, ja też mam to samo w swojej.. jak wyłącze klime to pod kierownica daje mi tak ciepłe powietrze ze nie da sie wytrzymać prawie ;/