spray estoril blue gdzie kupic
spray estoril blue gdzie kupic
jak w temacie do m3 e36 evo 1998
Re: spray estoril blue gdzie kupic
wiesz jesli chodzi ci o spray to na slasku np w pszczynie gdzie mieszkam robia ci farbe z nr auta i nabijaja do puszki z gazem (spray-a) koszt 500ml to gdzies w granicach 35zł dostepne w kazdym sklepie ktory prowadzi lakiery samochodowe 

podajesz nr lakieru a Panu wyświetlają się na monitorku ilości farb, które musi zmieszać. Pan miesza, nabija w puszeczke i możesz lakierować całą Mke 

dzieki juz mam w serwise kupilem potrzebny min do polakierowania badlooka
Maskę przerobiłeśsly82 pisze:dzieki juz mam w serwise kupilem potrzebny min do polakierowania badlooka

jest M3 E36 Turbo 425KM/572Nm było, teraz hgw ale więcej...
było M5 E39x2, M5 E60x2
było M5 E39x2, M5 E60x2
No nieeeeeeesly82 pisze:dzieki juz mam w serwise kupilem potrzebny min do polakierowania badlooka

Zauważyłeś problem z forum? Napisz od mnie PW!
wlasnie sie przymierzam albo brewki albo badlook oraz turbinke pod maska i na jakies 600KM
ale mam problem z ta turbinka bo nikt nie daje znaku zycia jak pytam kto to by zainstalowal
ale mam problem z ta turbinka bo nikt nie daje znaku zycia jak pytam kto to by zainstalowal
Z tym badlookiem to daj sobie spokój, brewki to w ostateczności.sly82 pisze:wlasnie sie przymierzam albo brewki albo badlook oraz turbinke pod maska i na jakies 600KM
Turbo i 600KM - to troche chcesz. Koszt duży.
U kogo pytałeś?
jest M3 E36 Turbo 425KM/572Nm było, teraz hgw ale więcej...
było M5 E39x2, M5 E60x2
było M5 E39x2, M5 E60x2