Zakup BMW M3 E36
Re: Zakup BMW M3 E36
tak samo kierunki z przodu tez niektore egzemplarze mialy pomaranczowe
http://paultan.org/archives/2007/07/18/ ... -2-e36-m3/Koki pisze:Nie prawda, e36 M3 ( przynajmniej 3.0 ) nie miało seryjnych białych kloszy kierunkowskazów , była to dodatkowa opcja.--==maly==---- pisze: Lampy tylne oryginalnie mają biały kierunek więc tu były zmienione z jakiejś przyczyny stawiam na dzwonek.
fajnie wszytsko opisane mala historia e36
Małemu o co innego chodzi.
Lewa lampa jest ori, prawa to zamiennik. Widać różnicę. W ori nie widać pomarańczowej bańki kierunkowskazu. Tamta emka ma dwa zamienniki.
Poza tym na zdjęciach widać ze lewe tyle koło dziwnie stoi i jakby buda stoi wyżej niż z prawej. Pasowało by do dzwona. Poza tym kierunki w błotnikach się zgadzają, są przedliftowe bo to 94 rok, zaś przednia nerka jest poliftowa, schowek jest poliftowy. Tyle widac ze zdjęć. Sprzedawca nie zaznaczył opcji bezwypadkowy, możliwe ze nawet nie będzie nic ukrywał.
Poza tym alufelgi wyglądają na świeżo malowane, ale w sumie nie ma to większego znaczenia.

Lewa lampa jest ori, prawa to zamiennik. Widać różnicę. W ori nie widać pomarańczowej bańki kierunkowskazu. Tamta emka ma dwa zamienniki.
Poza tym na zdjęciach widać ze lewe tyle koło dziwnie stoi i jakby buda stoi wyżej niż z prawej. Pasowało by do dzwona. Poza tym kierunki w błotnikach się zgadzają, są przedliftowe bo to 94 rok, zaś przednia nerka jest poliftowa, schowek jest poliftowy. Tyle widac ze zdjęć. Sprzedawca nie zaznaczył opcji bezwypadkowy, możliwe ze nawet nie będzie nic ukrywał.
Poza tym alufelgi wyglądają na świeżo malowane, ale w sumie nie ma to większego znaczenia.
Witam wszystkich "M-kowiczow" !
Chcę kupić M3 E36. Czy do sprawdzenia bezwypadkowości i stanu technicznego takiego auta wystarczy oddać je do ASO? Czy po takim sprawdzeniu można je kupować ze spokojną głową?
A może poinienem szukać warsztatu specjalizującego się w M'kach, który tego typu auta widzi częściej?
Chcę kupić M3 E36. Czy do sprawdzenia bezwypadkowości i stanu technicznego takiego auta wystarczy oddać je do ASO? Czy po takim sprawdzeniu można je kupować ze spokojną głową?
A może poinienem szukać warsztatu specjalizującego się w M'kach, który tego typu auta widzi częściej?
We Wrocławiu to możesz oddać do ASO, albo do STANDO. Powiedz w stando że chcesz żeby sprawdzili wszystko co się nadaje do wymiany, to zobaczysz, autko będzie jak złotko
Sprawdzą że hej.
Pozdrawiam

Pozdrawiam
- --==maly==----
- Auto: M3 F80 17"
Z takim podejściem myślę,że ciężko będzie kupić M3 E-36 w PL 

Dzięki za odpowiedź. Do STANDO bardzo się zrazilem po tym jak 2 lata temu próbowali wcisnąć mi jako bezwypadkowe auto, które miało strzała w przód i w tył.DrOpsik pisze:We Wrocławiu to możesz oddać do ASO, albo do STANDO. Powiedz w stando że chcesz żeby sprawdzili wszystko co się nadaje do wymiany, to zobaczysz, autko będzie jak złotkoSprawdzą że hej.
Pozdrawiam
Z ogłoszenia i rozmowy telefonicznej ze sprzedawcą spodobał mi się ten egzemplarz http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C8306524
Może ktoś wie coś o tym aucie?
- --==maly==----
Ze zdjęć mogę Ci powiedzieć,że było całe malowane więcej nie wiem.
Chodziło mi o to że na głowie staną żeby Ci wszystkie wady znaleźć licząc na to że u nich to będziesz naprawiał. Znajdą wszystko i jeszcze trochęjulas pisze:
Dzięki za odpowiedź. Do STANDO bardzo się zrazilem po tym jak 2 lata temu próbowali wcisnąć mi jako bezwypadkowe auto, które miało strzała w przód i w tył.

To akurat dla Ciebie powinno działać na plus, będziesz wiedział wszystko niemal o aucie.
hej
-
- Auto: M3 E46,E30 S50
Pisze w ogłoszeniu że od sierpnia ma nowy lakier.--==maly==---- pisze:Ze zdjęć mogę Ci powiedzieć,że było całe malowane więcej nie wiem.
- --==maly==----
Widać,jak to jest pomalowane opisu nawet nie czytałem a po zdjęciach widać,że słabo ktoś to zrobił.KROPA_BMW 530d pisze:Pisze w ogłoszeniu że od sierpnia ma nowy lakier.--==maly==---- pisze:Ze zdjęć mogę Ci powiedzieć,że było całe malowane więcej nie wiem.
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C8364080
Zna ktoś to auto ?
To, że ma inne lampy i jakiś dziwny odcień na drzwiach/błotniku widzę ze zdjęć.
Zna ktoś to auto ?
Ogolnie jakos tak niespasowane to autko, patrzac na lewy przedni rog.
Dokladajac kierownice i takie zegary, widac, ze robil to ktos z fantazja..
Dokladajac kierownice i takie zegary, widac, ze robil to ktos z fantazja..

-
- Auto: M3 E46,E30 S50
Za taką kase raczej nie będzie to igiełka. A tak ogółem to już było o niej na forum. Podobno przód miała walony. A kiere lampy i zegary zawsze można zmienić więc to szczegół.Idzik pisze:http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C8364080
Zna ktoś to auto ?
Właściciel tego auta pisał kiedyś na forum.
A tak ogólnie to kolor bardzo, bardzo fajny.
A tak ogólnie to kolor bardzo, bardzo fajny.
jest M3 E36 Turbo 425KM/572Nm było, teraz hgw ale więcej...
było M5 E39x2, M5 E60x2
było M5 E39x2, M5 E60x2