Zakup BMW M3 E36
Re: Zakup BMW M3 E36
Jak to mówią. Cena czyni cuda, ale dziwi mnie, że miałeś m3 i widziałeś, jakie są koszty (zresztą niby m.in. przez to ją sprzedałeś), a tutaj kupisz skarbonkę, w która włożysz zapewne drugie tyle. Ja bym odpuścił, tym bardziej, że to auto miało wstawiany dach i się źle prowadzi przy dużych prędkościach, których zapewne przy zakupie nie sprawdzisz.
Części do BMW M5 E39 i M3 E36/E46.
- --==maly==----
- Auto: M3 F80 17"
Z wcześniejszych wątków wynikało,że to nie ta sztuka miała wymieniany dach jeżeli to ona to od razu skreśla to auto.
Tak czy siak mocno zmęczone auto , było juz kilku chętnych na jej reanimację i po zobaczeniu oraz osłuchaniu na żywo wracali z pieniędzmi do domu.
Już chyba lepszy jest czarny sedan 3,2L a anglii z kierownicą po właściwej stronie za 22000PLN. Przebieg ma kosmiczny , ale jeżeli faktycznie jest pełna dokumentacja to może warto...
Już chyba lepszy jest czarny sedan 3,2L a anglii z kierownicą po właściwej stronie za 22000PLN. Przebieg ma kosmiczny , ale jeżeli faktycznie jest pełna dokumentacja to może warto...
Pamietaj chciwy 2 razy traci. Kupisz tanie ///m to duzo w nie wpakujesz, kupisz drozsze,ale doinwestowane i zadbane to przynajmniej sobie pojezdzisz a ostatecznie wyjdzie Cie taniej.
Poczytaj uważnie.--==maly==---- pisze:Z wcześniejszych wątków wynikało,że to nie ta sztuka miała wymieniany dach jeżeli to ona to od razu skreśla to auto.

- --==maly==----
- Auto: M3 F80 17"
Tu macie racje panowie po prostu chciałem wiedzieć co mu jest bo jeżeli buda prosta i silnik w miarę to można by reanimować ale jak to ulep to nie ma co kombinować.
- listek
- Auto: M3 3.0, M3 E46
- Kontakt:
ja ją oglądałem i jedyną dobrą rzeczą w tym aucie jest to że jest wypasione i elektryka cała działa ale to jedyny plus
z zewnątrz wygląda nieźle ale jak podniesiesz maske to od razu odpuszczasz sobie: dziury w kielichach, silnik grzebany, vanos wali, a rozpedza sie jak 2.8, skóry do wymiany, wachacze juz od zwykłej bmw, dużo rzeczy pod spodem na tryty
żeby chociaz jedno było dobre: buda lub silnik to jeszcze mozna coś reanimować ale tu to studnia bez dna chyba ze sie ma kupe kasy i dużo czasu
ten czarny anglik to lepsza wersja mimo ze ma ponad 400tys najechane
z zewnątrz wygląda nieźle ale jak podniesiesz maske to od razu odpuszczasz sobie: dziury w kielichach, silnik grzebany, vanos wali, a rozpedza sie jak 2.8, skóry do wymiany, wachacze juz od zwykłej bmw, dużo rzeczy pod spodem na tryty
żeby chociaz jedno było dobre: buda lub silnik to jeszcze mozna coś reanimować ale tu to studnia bez dna chyba ze sie ma kupe kasy i dużo czasu
ten czarny anglik to lepsza wersja mimo ze ma ponad 400tys najechane
zarejestruj swoje ///M na
www. bmw-motorsport.pl
www. bmw-motorsport.pl
Witam wszystkich ///Maniakow.Zamierzam kupic m3 e36.Od okolo roku sledze allegro,mobile itp.Takze wasze forum,poniewaz wiele osob wie co nieco o wiekszosci emek w polsce.I tu moje zapytanie:otoz jezeli chodzi o tego anglika 400tysiecznym przebiegem,moze ktos go widzial na zywo???gdzies widzialem jak ktos pisal o niej ze "jedzi,skreca,prowadzi sie prawdziwe M.jezeli chodzi o silnik,to czy te 400tys to strasznie duzo jak na ten silnik??jezeli tak to co trzeba bylo by zrobic zeby przelatal kolejne 400tys
.Drugie pyt to stan blacharski,widze ze to auto stoi ok rok,jak to wyglada,czy jest przezarta,czy nie,czy wyglada na bita??????
to tyle jezeli chodzi o nia.
A to druga
http://moto.allegro.pl/item647747431_bm ... marki.html
Wiadomo cos o niej???Zgory dziekoweczka za wszelkie info,licze na was bo przesledziwszy to forum widze ze naprawde z nawet jednej fotki jestescie w stanie powiedziec wiele o danym egz.

to tyle jezeli chodzi o nia.
A to druga
http://moto.allegro.pl/item647747431_bm ... marki.html
Wiadomo cos o niej???Zgory dziekoweczka za wszelkie info,licze na was bo przesledziwszy to forum widze ze naprawde z nawet jednej fotki jestescie w stanie powiedziec wiele o danym egz.

- Venom
- Moderator
- Auto: E34 M5, E34 M5T, E24 635CSi
- Kontakt:
viewtopic.php?t=1354A.D.A.M pisze: http://moto.allegro.pl/item647747431_bm ... marki.html
Wiadomo cos o niej???
Wiecej nie wiem nic

Dzieki za szybka odp,powiem szczerze ze po przeczytaniu mam mieszane uczucia,daje do myslenia,duzo zbiegow okolicznosci z tym kluczykiem,malowaniem,numerami .....
Ciekaw jestem jeszcze o tego anglika,cena kusi

Ciekaw jestem jeszcze o tego anglika,cena kusi

- listek
- Auto: M3 3.0, M3 E46
- Kontakt:
a czy do ceny nie należy tam doliczyć opłat celnych itdA.D.A.M pisze:Ciekaw jestem jeszcze o tego anglika,cena kusi
zarejestruj swoje ///M na
www. bmw-motorsport.pl
www. bmw-motorsport.pl
Oplaty mysle 2-3k max,razem z ubezpieczeniem.Tylko czy jest sens?co moze byc najbardziej zuzyte,jezeli chodzi o silnik,co ttrzeba byloby wymienic??obecnie moje auto nieoficjalnie 280k przebiegu,ale na bank jest cofany i to grubo.mysle ze oficjalnie ma ok 350k.i szczerze powiem ze odpukac nic zlego sie nie dzieje.cisnienie na tlokach wrecz niemozliwe,niepamietam dokladnie ale chyba ok 14atm.moze jest tu ktos z branzy mech. kto moze sie wypowiedziec na temat tych silnikow z duzym przebiegiem????pozdro
Na jednym aucie mam 320 tys, na drugim 283tys. Ten co ma 320 jest IGLA, Ten co ma 283 ma LPG, ale i tak stan BDB. Tak wiec to zalezy jak sie czesto olej wymienia, czy sie dogrzewa motor przed butowaniem itp.
lade ///M3 E36 na mobile sie skonczyly ze swoj wybor zostawiasz miedzy jednym sztruclem a drugim?
komentarze w tym stylu zachowaj dla siebie.jezeli mialbym dac 12k euro to dolozylbym 5 i kupulbymbym e46.