Oryginalna "nalepka na szybę" z informacjami o opcjach samochodu:

Kilka fotek sprzedawcy, moje będą jak zobaczę osobiście to auto, czyli gdzieś za tydzień. Z pewnością będą też jakieś filmy na YT.

To mi się właśnie podoba w sednanach M3, zarówno w e36 jak i e90, ta ich ”zwykłość” i niepozornośćMarcin_Os pisze:Śliczny zwykły sedan.
pozdro
Ja jeszcze nie widziałem tego samochodu. Na razie mi żona powiedziała, że go kupiła i mam nadzieję, że to nie był jakiś ponury żart.Oleg pisze:Planujesz jakieś modyfikacje? Pytam, bo jak wszyscy wiemy, rynek części tuningowych/wyczynowych do emek, w stanach, jest ogromny...
Właśnie kupiłem parę rzeczy do swego samochodu. Konkretnie kompresor wraz z wydechem Corsa i "krótkim lewarkiem". Na paliwie 98 oktanowym powinno mi to dać 600 KM. Poniżej linki do rzeczy, które zamówiłem, za miesiąc powinny być zainstalowane w samochodzie:Oleg pisze: btw. Planujesz jakieś modyfikacje? Pytam, bo jak wszyscy wiemy, rynek części tuningowych/wyczynowych do emek, w stanach, jest ogromny...
Na razie postępy w instalowaniu modyfikacji można śledzić tutaj: https://gmpperformance.com/index.cfm?pg ... e&VID=3608Venom pisze:Zrób update jak tylko będziesz to miał założone.
To się dopiero okaże.Pacian pisze:A jak taki kompresor wplywa na zywotnosc silnika?
Piękna. Nawet kolor chyba ten sam.Dino444 pisze:A ja w niedzielę zrobiłem między innymi kilka fotek M3 z dokładnie takim samym zestawem kompresora w UK.