M3 E92 Competition Alpine White DCT
Re: M3 E92 Competition Alpine White DCT
Git. Tylko nie wiem kiedy. Sr-pt mnie nie ma. Do srody lipa z pogoda ma byc.
To wstępnie sobota?
A może dziś lub jutro? Zmieniły mi się plany, poprawiła się za to prognoza pogody. W sobotę ma być znowu gorzej, choć niby też ma nie padać.
Dziś już lipa....jestem po browarze...jak w sobotę lub inny dzień nie będzie padać to można się ustawić na spotkanie...jutro mogę po pracy wpaść na godzinkę Ale to dopiero około 18 tej...
Dajcie znać co i jak na którą godzinę, wydaje mi się że smiecimy w galerii kolegi ,trzeba temat przenieść do innego działu
Dajcie znać co i jak na którą godzinę, wydaje mi się że smiecimy w galerii kolegi ,trzeba temat przenieść do innego działu

Jakiś czas temu do Mki wróciła zmieniona kierownica z stylu M-Performance, stara okazała się mocno niepraktyczna.
Obicie z alkantary, ciutkie grubsza od standardowej kierownicy, przeszyta nicią w barwach BMW, spłaszczony doł i do tego zółty centrownik. Świetnie się trzyma. Wymieniłem przy okazji łopatki na karbonowe z połyskiem.

Obicie z alkantary, ciutkie grubsza od standardowej kierownicy, przeszyta nicią w barwach BMW, spłaszczony doł i do tego zółty centrownik. Świetnie się trzyma. Wymieniłem przy okazji łopatki na karbonowe z połyskiem.