swiezy swiezy,ty masz moze ta czarna m3 e36? jesli tak to rozmawialismy chyba na zalocie bmw w sierpniu mialem wtedy srebrne e46 coupe na 19" stalismy chyba obok siebiesquare0 pisze:kolego, świeży nabytek ? czy nie ? bo widze ze toruń
jak ogarne aparat to porobie wiecej zdjec w srodku czarna skora duza navi--==maly==---- pisze:Pokaż więcej zdjęć ze środka itd.
no dokladnie to jayakuza pisze:swiezy swiezy,ty masz moze ta czarna m3 e36? jesli tak to rozmawialismy chyba na zalocie bmw w sierpniu mialem wtedy srebrne e46 coupe na 19" stalismy chyba obok siebiesquare0 pisze:kolego, świeży nabytek ? czy nie ? bo widze ze toruńjak ogarne aparat to porobie wiecej zdjec w srodku czarna skora duza navi--==maly==---- pisze:Pokaż więcej zdjęć ze środka itd.
koleś pisze że świeżyna dajcie mu chwile niech się ogarnie, zdjęcia nie ostre powychodziły może jeszcze się ręce z wrażenia trzęsą - mi by się trzęsłyPAKO pisze:galeria i opis auta powalają..... po co załozyłes tem skoro podałeś zero informacji na temat tego auta??
na jakos sesje chetnie sie spotkam jak cos pisz na pwsquare0 pisze:no dokladnie to jai dalej ze swoja e36 m3, szukam narazie jakiegos e46 w mce ale ciezko jest znalezc. Moze w wolnej chwili jakies foty sie porobi mką ? pzdr
Za niskiejyakuza pisze:przy jakiej temperaturze gasna wam te diody przy obrotomierzu
u mnie olej doszedl do 100 stopni woda na inpie 90 stopni i wiecej nie chce na zegarze wskazowka w pionie, a 3 diody wciaz sie swieca wnerwia mnie to troche, wymienilem juz termostat ale bez efektukostek_ja pisze:Za niskiejyakuza pisze:przy jakiej temperaturze gasna wam te diody przy obrotomierzu
Dokładnie nie pamiętam, dzisiaj zerknę. Nie mniej jednak po zgaśnięciu wszystkich silnik dalej nie jest w pełni rozgrzany. Ja patrzę na temp. wody i oleju a nie na diody.
I one już nie zgasną. 2 czerwone i jedna żółta zawsze się świeci.yakuza pisze:a 3 diody wciaz sie swieca
dolkadnie 2 czerwone i jedna zolta jezdzilem m3 mojego kolegi i bylem swiecie przekonany zegasna, a ja kupilem juz czujnuiki temperatury i nastrajalem sie na wymiane do jednego jest kiepskie dojscie bo myslelem ze przeklamuja i mialem wymieniac wiskoze, dzieki kostek:)kostek_ja pisze:I one już nie zgasną. 2 czerwone i jedna żółta zawsze się świeci.yakuza pisze:a 3 diody wciaz sie swieca