nadszedl czas na hamulce nowe tracze przednie klocki przod i tyl orasz szczeki recznego z zestawem instalacyjnym plus czyjniki, tylne tarcze sa ok wiec narazie zostaly, pomaluje jeszcze zaciski hamulcowe i na dniach powinny dojsc dystanse 20mm przod przykrecane i 13mm tyl
zaciski pomalowane, mialy byc srebrne ale byla tylko czarna i czerwona farba wiec sa czerwone
tak w skrocie zamowilem 20mm ale po otwarciu paczki okazalo sie ze sa od e39 i jest wieksza srednica na piaste na szybko zamontowalem 12mm i stwierdzilem ze 20mm bedzie za duzo i domowilem kolejne 12mm
zawsze podobala mi sie czerowna skora wiec jak taka pojawila sie na alledrogo dlugo sie nie zastanawialem, do tego dystanse z przodu zmiana z 12mm na 18mm, moj stary srodek w bardzo dobrym stanie do sprzedania za 2.5k pln
wszedzie mowili ze nie da sie zalozyc polftowej listewki do przedliftowej klapy wiec kupilem taka listewke i zalozylem
tak bylo
tak jest pilftowa listewka w przedliftowej klapie
Dać się da tyle,że poliftowa klapa ma wyprofilowanie na tą listewkę i otwory na spinki a u ciebie tego nie ma.
Mi akurat bardziej podoba się przedliftowa klapa i listwa.
Maly wiem ze klapa z polifta ma wglebienie na listewke, ale nie chcialem zmieniac calej klapy, dlatego moja listewka jest podszlifowana zeby nie odstawala i na calej lini rowno przylegala tak samo jak w ori polifcie, a i w kazdej chwili moge wrocic do starej listewki