BMW M3 "Pako"

Awatar użytkownika
djset

Re: BMW M3 "Pako"

Post autor: djset » pn gru 28, 2009 23:54

wrzuć pierw przynajmniej foto tego co masz pod maską, bo jak narazie tylko gadanie na ten temat...

krismax
Kontakt:

Post autor: krismax » wt gru 29, 2009 19:11

Pokaż co masz pod maską: ja się nie wstydziłem...
Moje autko:
http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?t=24021

PowerHouse - dodamy mocy Twojemu BMW ;)

Awatar użytkownika
PAKO
Kontakt:

Post autor: PAKO » wt gru 29, 2009 19:15

:shock:
Ostatnio zmieniony pn lut 14, 2011 22:41 przez PAKO, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
djset

Post autor: djset » wt gru 29, 2009 19:36

Zauważyłem to już od dłuższego czasu, że kolega PAKO uwielbia się przechwalać! Do tego wciąż pyta o jakieś odpustowe dodatki do swojego samochodu, których to i tak mu na dzień dzisiejszy nie brakuje! A kolejną kwestią jest to, iż powoli zaczynam wątpic czy kolega PAKO w ogóle ma samochód taki, jakim tak się szczyci... :D Wiele jego wypowiedzi daje dużo do myślenia... Bo jak narazie chwali się i chwali, ale tutaj na forum nic konkretnego nie widać. Czyżby to była tylko fantazja? :D:D:D:D
Kolego PAKO, rozwiej nasze wątpliwości i pochwal się tym co masz pod maską i ogólnie zaprezentuj swoje auto oraz ewentualne umiejętności, skoro z ciebie taki rajdowiec i super kierowca panujący na niezliczoną ilością mocy (jak to piszesz o sobie w innych postach). Czekamy wszyscy...

Awatar użytkownika
PAKO
Kontakt:

Post autor: PAKO » wt gru 29, 2009 19:58

:mrgreen:
Ostatnio zmieniony pn lut 14, 2011 22:42 przez PAKO, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Bombel
Kontakt:

Post autor: Bombel » wt gru 29, 2009 20:38

Ja kolegę Pako poznałem osobiście, bo kupował u mnie skórkę imola rot + kilka innych pierdół do m3 e46 także potwierdzam, że taki koleś istnieje.
Aaaa. Hamulce od CSLa też ode mnie brał ;)

Awatar użytkownika
djset

Post autor: djset » wt gru 29, 2009 21:58

PAKO, po pierwsze o nic cię nie oskarżam. Po drugie to troche wyluzuj chłopie, bo bardzo nerwowe masz zagrania :P A po trzecie skończ z tekstami typu "Może jestes zazdrosny ze mam tego co ty nie możesz miec"! Bo to już jest żałosne. Chcesz by wszyscy wiedzieli że jesteś najlepszy? Ok, wszyscy już wiemy :D
Bombel, dzięki za uświadomienie :D teraz już wiem że jednak taki ktoś jest i prowdopodobnie ma zaje*istą furmankę i do tego najszybszą z hamulcami od CSL'a, a nie brembo ;) Czytający uważnie wypowiedzi kolego Pako będą wiedzieli o co chodzi ;)
Tak czy siak gratuluję ci szczerze kolego tego co masz, a inni mieć nie mogą! :D hehe

Awatar użytkownika
kostek_ja
Kontakt:

Post autor: kostek_ja » wt gru 29, 2009 22:06

Chłopaki wyluzujcie :-)

PAKO, ale jednak faktem jest że twoje posty są co najmniej nie spójne.

Awatar użytkownika
djset

Post autor: djset » wt gru 29, 2009 22:22

Dziś wiadomo pogoda nie taka jak powinna być dla szybkiego auta, ale PAKO, może wpadniesz kiedyś z nami na tor i wykorzystasz tam wtedy swoją siłe silnika i hamowania ;) miło będzie cię poznac kolego na live.
A tak na marginesie to skąd dokładniej jesteś, bo w twoim profilu jest napisana tylko "polska"... Po tablicach widzę że śląsk, ale tablice nic nie znaczą, bo może być leasing lub rejestracja gdzies indziej (jak np ktoś ma blachy TST, a nie jest ze świętokrzyskiego ;) )

Marcin_Os

Post autor: Marcin_Os » wt gru 29, 2009 23:19

I kompresor też, znam tego co zakładał. Więc luzik.
Tak czy inaczej, PAKO możesz wrzucić zdjęcia dla potomności, zawsze będzie ciekawiej.
djset pisze:(jak np ktoś ma blachy TST, a nie jest ze świętokrzyskiego
Bueheheh.
jest M3 E36 Turbo 425KM/572Nm było, teraz hgw ale więcej...
było M5 E39x2, M5 E60x2

Paffcio
Kontakt:

Post autor: Paffcio » wt gru 29, 2009 23:43

djset pisze:PAKO, po pierwsze o nic cię nie oskarżam. Po drugie to troche wyluzuj chłopie, bo bardzo nerwowe masz zagrania :P A po trzecie skończ z tekstami typu "Może jestes zazdrosny ze mam tego co ty nie możesz miec"! Bo to już jest żałosne. Chcesz by wszyscy wiedzieli że jesteś najlepszy? Ok, wszyscy już wiemy :D
Bombel, dzięki za uświadomienie :D teraz już wiem że jednak taki ktoś jest i prowdopodobnie ma zaje*istą furmankę i do tego najszybszą z hamulcami od CSL'a, a nie brembo ;) Czytający uważnie wypowiedzi kolego Pako będą wiedzieli o co chodzi ;)
Tak czy siak gratuluję ci szczerze kolego tego co masz, a inni mieć nie mogą! :D hehe
tu sie zgodze z djset :sad: masz to ciesz sie tym co masz i nie skreslaj innych ktorzy nie maja cfr 550 ktory na kola daje tylko 470 KM albo cos kolo tego :P
i wyluzuj z wywyzszaniem sie i znactwem modelu ///M3

Peace i wiecej wyrozumialosci i mniej emotek typu :-D bo to Ci wychodzi najlepiej :-D :-D :-D

Awatar użytkownika
PAKO
Kontakt:

Post autor: PAKO » śr gru 30, 2009 00:25

:mrgreen:
Ostatnio zmieniony pn lut 14, 2011 22:42 przez PAKO, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
swider

Post autor: swider » śr gru 30, 2009 00:54

Trochę mało zwięźle piszesz i ciężko czasami pojąć innym co chcesz powiedzieć. Nie ma się co obrażać. Generalnie wstawiaj przecinki, kropki itp. Łatwiej się czyta. Wrzuć trochę zdjęć, bo rzeczywiście tego u Ciebie w temacie jest niewiele. Masz fajne auto, fajne modyfikacje, niektórym podobają się mniej, innym bardziej. Dorzuć zdjęć, nakręć film i pokaż niedowiarkom, że bemka jest i ma się dobrze ;)

Awatar użytkownika
djset

Post autor: djset » śr gru 30, 2009 01:06

PAKO, nie fochaj się kolego, tylko odpocznij sobie, zregeneruj siły snem i jutro za dnia pofotografuj swoje ciacho i wrzuć jeszcze w starym roku zdjęcia, bo pewnie masz się czym pochwalić, bo przeciez nie każdego stać na to co ty masz ;)

Awatar użytkownika
Wolvi
Kontakt:

Post autor: Wolvi » śr gru 30, 2009 10:12

Zgadzam sie z poprzednikami, PAKO wiele gadania o projekcie ale zero konkretów, zero potwierdzenia tego co powstało. Nie musze wchodzic gdzies na inne strony i szukac Twojego projektu bo powinien byc zaprezentowany na tym forum w Twoim dziale, które sam założyłes.
Babel to, ze człowiek istnieje to nie podlega wątpliwości bo równiez poznali go Ci którzy byli na ///M tracku w Koszalinie.
Wpadł człowiek nad morze jak po ogien,z rozwianą czupryna, z marszu :mrgreen:
A wracając do tematu, tak jak na początku napisałem, duzo gadania, mało konkretów.
RED DEVIL

Zablokowany