BMW M3 "Pako"
Re: BMW M3 "Pako"
wrzuć pierw przynajmniej foto tego co masz pod maską, bo jak narazie tylko gadanie na ten temat...
Pokaż co masz pod maską: ja się nie wstydziłem...
Zauważyłem to już od dłuższego czasu, że kolega PAKO uwielbia się przechwalać! Do tego wciąż pyta o jakieś odpustowe dodatki do swojego samochodu, których to i tak mu na dzień dzisiejszy nie brakuje! A kolejną kwestią jest to, iż powoli zaczynam wątpic czy kolega PAKO w ogóle ma samochód taki, jakim tak się szczyci...
Wiele jego wypowiedzi daje dużo do myślenia... Bo jak narazie chwali się i chwali, ale tutaj na forum nic konkretnego nie widać. Czyżby to była tylko fantazja?
:D:D:D
Kolego PAKO, rozwiej nasze wątpliwości i pochwal się tym co masz pod maską i ogólnie zaprezentuj swoje auto oraz ewentualne umiejętności, skoro z ciebie taki rajdowiec i super kierowca panujący na niezliczoną ilością mocy (jak to piszesz o sobie w innych postach). Czekamy wszyscy...

Kolego PAKO, rozwiej nasze wątpliwości i pochwal się tym co masz pod maską i ogólnie zaprezentuj swoje auto oraz ewentualne umiejętności, skoro z ciebie taki rajdowiec i super kierowca panujący na niezliczoną ilością mocy (jak to piszesz o sobie w innych postach). Czekamy wszyscy...
Ja kolegę Pako poznałem osobiście, bo kupował u mnie skórkę imola rot + kilka innych pierdół do m3 e46 także potwierdzam, że taki koleś istnieje.
Aaaa. Hamulce od CSLa też ode mnie brał
Aaaa. Hamulce od CSLa też ode mnie brał

PAKO, po pierwsze o nic cię nie oskarżam. Po drugie to troche wyluzuj chłopie, bo bardzo nerwowe masz zagrania
A po trzecie skończ z tekstami typu "Może jestes zazdrosny ze mam tego co ty nie możesz miec"! Bo to już jest żałosne. Chcesz by wszyscy wiedzieli że jesteś najlepszy? Ok, wszyscy już wiemy
Bombel, dzięki za uświadomienie
teraz już wiem że jednak taki ktoś jest i prowdopodobnie ma zaje*istą furmankę i do tego najszybszą z hamulcami od CSL'a, a nie brembo
Czytający uważnie wypowiedzi kolego Pako będą wiedzieli o co chodzi 
Tak czy siak gratuluję ci szczerze kolego tego co masz, a inni mieć nie mogą!
hehe

Bombel, dzięki za uświadomienie

Tak czy siak gratuluję ci szczerze kolego tego co masz, a inni mieć nie mogą!

Chłopaki wyluzujcie
PAKO, ale jednak faktem jest że twoje posty są co najmniej nie spójne.

PAKO, ale jednak faktem jest że twoje posty są co najmniej nie spójne.
Dziś wiadomo pogoda nie taka jak powinna być dla szybkiego auta, ale PAKO, może wpadniesz kiedyś z nami na tor i wykorzystasz tam wtedy swoją siłe silnika i hamowania
miło będzie cię poznac kolego na live.
A tak na marginesie to skąd dokładniej jesteś, bo w twoim profilu jest napisana tylko "polska"... Po tablicach widzę że śląsk, ale tablice nic nie znaczą, bo może być leasing lub rejestracja gdzies indziej (jak np ktoś ma blachy TST, a nie jest ze świętokrzyskiego
)

A tak na marginesie to skąd dokładniej jesteś, bo w twoim profilu jest napisana tylko "polska"... Po tablicach widzę że śląsk, ale tablice nic nie znaczą, bo może być leasing lub rejestracja gdzies indziej (jak np ktoś ma blachy TST, a nie jest ze świętokrzyskiego

I kompresor też, znam tego co zakładał. Więc luzik.
Tak czy inaczej, PAKO możesz wrzucić zdjęcia dla potomności, zawsze będzie ciekawiej.
Tak czy inaczej, PAKO możesz wrzucić zdjęcia dla potomności, zawsze będzie ciekawiej.
Bueheheh.djset pisze:(jak np ktoś ma blachy TST, a nie jest ze świętokrzyskiego
jest M3 E36 Turbo 425KM/572Nm było, teraz hgw ale więcej...
było M5 E39x2, M5 E60x2
było M5 E39x2, M5 E60x2
tu sie zgodze z djsetdjset pisze:PAKO, po pierwsze o nic cię nie oskarżam. Po drugie to troche wyluzuj chłopie, bo bardzo nerwowe masz zagraniaA po trzecie skończ z tekstami typu "Może jestes zazdrosny ze mam tego co ty nie możesz miec"! Bo to już jest żałosne. Chcesz by wszyscy wiedzieli że jesteś najlepszy? Ok, wszyscy już wiemy
![]()
Bombel, dzięki za uświadomienieteraz już wiem że jednak taki ktoś jest i prowdopodobnie ma zaje*istą furmankę i do tego najszybszą z hamulcami od CSL'a, a nie brembo
Czytający uważnie wypowiedzi kolego Pako będą wiedzieli o co chodzi
Tak czy siak gratuluję ci szczerze kolego tego co masz, a inni mieć nie mogą!hehe

i wyluzuj z wywyzszaniem sie i znactwem modelu ///M3
Peace i wiecej wyrozumialosci i mniej emotek typu

Trochę mało zwięźle piszesz i ciężko czasami pojąć innym co chcesz powiedzieć. Nie ma się co obrażać. Generalnie wstawiaj przecinki, kropki itp. Łatwiej się czyta. Wrzuć trochę zdjęć, bo rzeczywiście tego u Ciebie w temacie jest niewiele. Masz fajne auto, fajne modyfikacje, niektórym podobają się mniej, innym bardziej. Dorzuć zdjęć, nakręć film i pokaż niedowiarkom, że bemka jest i ma się dobrze 

PAKO, nie fochaj się kolego, tylko odpocznij sobie, zregeneruj siły snem i jutro za dnia pofotografuj swoje ciacho i wrzuć jeszcze w starym roku zdjęcia, bo pewnie masz się czym pochwalić, bo przeciez nie każdego stać na to co ty masz 

Zgadzam sie z poprzednikami, PAKO wiele gadania o projekcie ale zero konkretów, zero potwierdzenia tego co powstało. Nie musze wchodzic gdzies na inne strony i szukac Twojego projektu bo powinien byc zaprezentowany na tym forum w Twoim dziale, które sam założyłes.
Babel to, ze człowiek istnieje to nie podlega wątpliwości bo równiez poznali go Ci którzy byli na ///M tracku w Koszalinie.
Wpadł człowiek nad morze jak po ogien,z rozwianą czupryna, z marszu
A wracając do tematu, tak jak na początku napisałem, duzo gadania, mało konkretów.
Babel to, ze człowiek istnieje to nie podlega wątpliwości bo równiez poznali go Ci którzy byli na ///M tracku w Koszalinie.
Wpadł człowiek nad morze jak po ogien,z rozwianą czupryna, z marszu

A wracając do tematu, tak jak na początku napisałem, duzo gadania, mało konkretów.
RED DEVIL