MaRoS's E46 M3

PUB

Re: MaRoS's E46 M3

Post autor: PUB » śr paź 19, 2011 15:32

PAKO pisze: tal wogole to moja emka to szrot z bezsensownym wtryskimv metanolu i przeklamajacymi zegarami egt i afr:)
akurat mam kontakt s Kosiniakiem i wiem ze sam mu pisales ost. ze jednak mial racje zebys nie zakaldal metanolu do tego setupu bo nic nie dal, to bylo wtedy jak po klotni waszej jednak sie odwazyles odezwac bo znowu potzrebowales pomocy, gdyz nie widziales jakies swiece wlozyc. Wskazniki pozmieniales teraz, bo sonde od egt miales padnieta, to tez nie prawda?

Awatar użytkownika
PAKO
Kontakt:

Post autor: PAKO » śr paź 19, 2011 23:27

PUB pisze:
PAKO pisze: tal wogole to moja emka to szrot z bezsensownym wtryskimv metanolu i przeklamajacymi zegarami egt i afr:)
akurat mam kontakt s Kosiniakiem i wiem ze sam mu pisales ost. ze jednak mial racje zebys nie zakaldal metanolu do tego setupu bo nic nie dal, to bylo wtedy jak po klotni waszej jednak sie odwazyles odezwac bo znowu potzrebowales pomocy, gdyz nie widziales jakies swiece wlozyc. Wskazniki pozmieniales teraz, bo sonde od egt miales padnieta, to tez nie prawda?

przeciez moje auto ma juz 3 silnik jebi... Sie caly czas a podloga jest tak popekana ze tylna kanapa wypada i wogole ma mniej koni niz seria a tak poza tym od kolegi marosa tez sie jebi... A ty jestes madry i wszystko wiesz najlepiej. w sumie cokolwiek bym nie napisal to ty i tak sie czepiasz! wali mnie to . jak ci to ma pomoc to TAK MOJE AUTO TO KUPA ZLOMU mam nadzieje ze cie uszczesliwilem pozdrawiam. Ps sorki maros to juz ostatnie ot w rwoim tem

SyTy

Post autor: SyTy » czw paź 20, 2011 12:15

Jako że Maros będzie sprzątał to i ja dodam od siebie 2 groszę.

Pako i Pub - abstrahując od przedmiotu Waszej dyskusji, to co z siebie wylewacie brzmi jak słowotok analfabety z zaburzeniami psychosomatycznymi - zero znaków interpunkcji, dużych liter etc. Po prostu, nie da się tego czytać!
No Fear - No Fun!

Awatar użytkownika
PAKO
Kontakt:

Post autor: PAKO » czw paź 20, 2011 14:26

SyTy pisze:Jako że Maros będzie sprzątał to i ja dodam od siebie 2 groszę.

Pako i Pub - abstrahując od przedmiotu Waszej dyskusji, to co z siebie wylewacie brzmi jak słowotok analfabety z zaburzeniami psychosomatycznymi - zero znaków interpunkcji, dużych liter etc. Po prostu, nie da się tego czytać!
TO NIE CZYTAJ! :mrgreen:

Awatar użytkownika
kostek_ja
Kontakt:

Post autor: kostek_ja » czw paź 20, 2011 15:13

PAKO, ja do ciebie osobiście nic nie mam, ale takie podejście...
W skrócie poziom wypowiedzi świadczy o poziomie człowieka. Jeżeli nie przeszkadza ci wychodzić na analfabetę to twoja sprawa, ale nie dziw się że będziesz tak odbierany. Nie dziw się że ktoś źle, bądź opacznie zrozumie twoją wypowiedź.

Spójrz na to z tej strony: poświęcając 50% więcej czasu na napisanie przejrzystej wypowiedzi zaoszczędzisz innym czas który poświęcają na czytanie, a także swój czas który będziesz musiał poświęcić na napisanie wypowiedzi prostujących bądź wyjaśniających.

Twój wybór.

ODPOWIEDZ