BMW M3 "Pako"
Re: BMW M3 "Pako"
a 100 - 200 ?
nie wiem czy wcześniej w temacie był podany czas.
jest M3 E36 Turbo 425KM/572Nm było, teraz hgw ale więcej...
było M5 E39x2, M5 E60x2
było M5 E39x2, M5 E60x2
9.4 średnio, czasem więcej czasami mniejMarcin_Os pisze:a 100 - 200 ?

Twoja szybsza?
Ciapkę szybsza, ale to też zalezy od jej "widzi mi się".
Najlepiej udało mi się 8.9
jest M3 E36 Turbo 425KM/572Nm było, teraz hgw ale więcej...
było M5 E39x2, M5 E60x2
było M5 E39x2, M5 E60x2
No pięknie ci to lataMarcin_Os pisze:Ciapkę szybsza, ale to też zalezy od jej "widzi mi się".

Jak wiecie mam końcowy wydech supersprinta race, i mam okazje kupić nową środkową część supersprint,
http://www.turnermotorsport.com/p-143-e ... nator.aspx
Co się zmieni po jej zamontowaniu?
-dzwięk?
-błędy na kompie?
Itp.
http://www.turnermotorsport.com/p-143-e ... nator.aspx
Co się zmieni po jej zamontowaniu?
-dzwięk?
-błędy na kompie?
Itp.
- Maros
- Auto: M5F10, M3E92, M3E46
- Kontakt:
Błędów nie będzie, będzie za to głośniej i wg mnie mniej przyjemny dzwięk.
- Maros
- Kontakt:
Miałem taką samą, ale dośc szybko wywaliłem, bo dzwięk mi się nie podobał. Tyle że to było przed kompresorem, więc byc może w Twoim przypadku się nie pogorszy.
A katy i reszta miałeś ori? Czy też supersprint?Maros pisze:Miałem taką samą, ale dośc szybko wywaliłem, bo dzwięk mi się nie podobał. Tyle że to było przed kompresorem, więc byc może w Twoim przypadku się nie pogorszy.
Dzwięk jest duźo głośniejszy?
Osiągi, mam nadzieje że ten mod wpłynie na plus, oby nic się nie pogorszyło:)
- Maros
- Kontakt:
Osiągi się napewno nie pogorszą. Dzwięk to zobaczysz, zawsze możesz wrócić do serii.
Miałem ten X-pipe zamontowany i przy pełnym przelocie Supersprinta (kolektory + s-pipe bez katów, X-pipe i końcowy Race) ale też jak wróciłem spowrotem kolektory seryjne i katy. I najbardziej dzwięk mi się podobał przy samym tylnym Race bez tego x-pipe'a.
Będzie w sumie niewiele głośniej, ale zmieni się barwa tego dzwięku. Zresztą sam zobaczysz. Słownie Ci tego nie wytłumacze.
Miałem ten X-pipe zamontowany i przy pełnym przelocie Supersprinta (kolektory + s-pipe bez katów, X-pipe i końcowy Race) ale też jak wróciłem spowrotem kolektory seryjne i katy. I najbardziej dzwięk mi się podobał przy samym tylnym Race bez tego x-pipe'a.
Będzie w sumie niewiele głośniej, ale zmieni się barwa tego dzwięku. Zresztą sam zobaczysz. Słownie Ci tego nie wytłumacze.
Dziękuje za info, jak zamontuje to sprawdze jak to gada.Maros pisze:Osiągi się napewno nie pogorszą. Dzwięk to zobaczysz, zawsze możesz wrócić do serii.
Jestem na etapie poprawy dzwięku wydechu,bo wydech w m3 e46 mi kompletnie nie pasuje

Barwa jest wysoka i ma metaliczny oddźwięk:( ja lubie niskie tony. W audi 4.2 V8 z wymienionym wydechem końcowym, M3 nawet nie ma co porównać

- Maros
- Kontakt:
No to nie spodziewaj się cudów a raczej bardziej metalicznego dzwięku.
Szybkie pytanie,jak wyjme katy to wyskoczy mi błąd od sondy?
Gdzieś czytałem że sondy są wyłączone w programie od ess?
Gdzieś czytałem że sondy są wyłączone w programie od ess?
To nie jest standard (przynajmniej teraz), a opcja. Bezpłatna, ale jednak opcja. Jeżeli o to prosiłeś to powinno tak być, ale jak nie prosiłeś to raczej będzie wywalało błąd.
taa, zaufaj kostkowi buahaha, nie bedzie wywalalo! nie sluchaj tego internetowego koniobijcy! ty zwykly teoretyk, hahaha," jak poprosiles" buaha, malo z krzesla nie spadlem! Nie bedzie wywalalo, nie potrzebujesz nawet wkladac tuleji oszukujacych sygnal, bo one sa zwyczajnie wylaczone w sofcie.