PUB pisze:ak sie chciales pozbyc kompresora to podobno mowiles cos innego.
Pozniej zadzwoniles do MRMotors z jakimis zalami ze chca mu wgrac twoj soft, ktory nota bene nie byl mu juz potrzebny bo auto i tak pojechalo do Sportmile. Adam tez mial soft z ESS bo skladal dwie takie M3, ktory dodatkowo modyfikowal Poniedzialek. Ten sam soft ma aktualnie Pako.. Dziwne podejscie, jak sie o tym dowiedzialem to az nie moglem uwierzyc, ze tak sie zachowales, to zwykle swinstwo! soft kosztowal mniej niz kompresor a bez tego softu, lezal by u Ciebie czy Bombla do dzis. Na szczescie sa w Polsce dobrzy ludzie i pomogli, nie wszyscy sa jednak tak zawistni.
Głupoty wypisujesz. Mylisz też softy. Ten oryginalny ESS miałem gdzieś, mogłem go dać skopiować i tak tez powiedziałem. Nigdzie też nie dzwoniłem z żalami. Dowiedziałem się w sumie przypadkiem, że soft z mojego auta zgrał Poniedziałek z Adamem (tak to przynajmniej mi zostało przedstawione). MRmotors nie odegrało w tym żadnej roli. Nie wiem skąd masz takie info, ale proponuje zmienić informatora.
Pisze o sofcie za mniejsze kółko (na 9psi) a nie za oryginalny soft do kółka na 7.5psi.
Ten soft kupiłem oddzielnie, nie w ESS tylko w CA Automotive. Zreszta w sumie nie ważne. Jakby ktokolwiek się mnie spytał to pewnie bym się zgodził, ale zgrywanie softu bez pozwolnia to zywkła kradzież. Na szczęście nie odstawiłem auta do Tomaracing z softem 9psi tylko z 13psi i większym kompresorem przez co sam soft był bezuzyteczny.
To że Poniedziałek modyfikował soft do seryjnego komputera eMki to poprostu śmiech. Nikt w Polsce nie potrafi tego zrobić a zwłaszcza Pan Poniedziałek.
Maros pisze:Kosiniak nie miał mniejszego kółka, bo nie miał do niego zmodyfikowanego softu
pytales jego czy kogo? mial mniejsze kolko, ktore dorabial mu Mario, ale przeciez ty wiesz lepiej.[/quote]
Kółko może i miał, ale softu nie miał więc jeździć nie mógł. Ale może się mylę. Popraw mnie jak tak jest.
A w ogóle to miło się czyta teksty typu "zawiść" i "świństwo" po tym jak pokazałem auto, sprzedałem kompresor, pozwoliłem użyczyć oryginalny soft i jak tylko mogłem to pomagałem w tym projekcie. Bardzo miło nie powiem.