a wlasnie ze robia :Marcin_Os pisze:Niestety trzeba iść w Turbo, bez kompromisów.MP pisze: Ps. Ciekawe dlaczego nie robią dla takich babci jak nasze Os..
http://www.sharked.com/supercharger.html
11,5k $ ~ 420 KM

a wlasnie ze robia :Marcin_Os pisze:Niestety trzeba iść w Turbo, bez kompromisów.MP pisze: Ps. Ciekawe dlaczego nie robią dla takich babci jak nasze Os..
potwierdzamMaRoS pisze:Właśnie oddałem auto do PawłaM (chyba taką ma ksywke na tym forum) do warsztatu i kompa wysłałem już do norwegii.
Boogie, ESS jeszcze nie zdąrzył zmontować instrukcji monatżu do tego, ale... jest to banalna sprawa. Każdy w miare ogarniający mechanik Ci do złoży. Tak naprawde to gdybym miał instrukcje to nie wiem czy sam bym się tego nie podjął
jeszcze nie masz a już Ci mało... ale znam ten bólMarcin_Os pisze:Swoją drogą to 430 KM to mało
Pomyśl sobie co się ze mną dzieje jak tak czekać musze... A wogóle to przyjeżdżaj! Pogody ładniejszeć nie można sobie wymarzyć do przejażdżki na mototom_kulturysci pisze:chyba zaprzegne 2-kołowy sprzęt i wybiorę się do wawki oglądać Twoje cacko jak zlożysz... bo aż mnie mierzi taki jestem ciekawy
Zajebiście! Kurde, ja jestem podekscytowany, wiec nie wyobrażam sobie, co Ty musisz teraz czuć. Jakbyś do końca tygodnia wybierał się na jakąś rundkę, to chętnie podjadę oblookać tego szatana.MaRoS pisze:ok, dzisiaj miło mnie Fedex zaskoczył podjeżdżam pod dom a tam pan czeka z paczuszką w ręku... innymi słowy auto się składa i będzie na wieczór
Każdy z nas jest. A Maros już się pewnie bawiPawel pisze:Kurde, ja jestem podekscytowany,