BMW M3 "Pako"
Re: BMW M3 "Pako"
w parze z Marosową chyba najładniejsza w całkokształcie M3 E46 w Polsce 

Coś w tym jest.Krystian pisze:w parze z Marosową chyba najładniejsza w całkokształcie M3 E46 w Polsce
Poza tym, poprawianie wnętrza w m3 to jednak sztuka, czasem dość ryzykowana,
a w tym przypadku wystrój wnętrza przepieknie współgra z nadwoziem.
Gratulacje.
Dzięki fajnie że się wam podoba ,jak wiecie auto nie zawsze szło w dobrym kierunku ale dzięki forom jak to mam nadzieję że nie zboczy z właściwego toru .
:-)

E tam, ważne żebyś Ty był zadowolony.
Jak dla mnie wygląda teraz mega zajebiście, agresor mały
Jak dla mnie wygląda teraz mega zajebiście, agresor mały

Akurat seryjne fotele słabo pasują do charakteru auta. Takie Recaro powinny byś w seriiPatu pisze:poprawianie wnętrza w m3 to jednak sztuka

PAKO, z tego co się orientuję do tych foteli można też dołożyć podgrzewanie. Masz tą opcję u siebie czy zrezygnowałeś z tego bajeru?
Fajnie. Ja bym jeszcze wyjebał te schnitzery... 

a mnie na ten przykład, to się schnitzery podobają 

Schnitzery ok ale ja np zapodalbym Hamanny h2 w rozmiarze 19 i bylby kozak ale itak bestia prezentuje sie zacnie.
Jeszcze jakies filmidło ladnie zmontowane by sie przydalo.
Jeszcze jakies filmidło ladnie zmontowane by sie przydalo.
BMW ///M POWER M3 E36--->M5 E34--->??
Kierunkowskazy przednie ... 
to jedynie jakoś kłuje w oko.

to jedynie jakoś kłuje w oko.
Nie mam opcji podgrzewania poniewaz autem nie jeżdżę w zimę, a pozatym skóra pełna ma wiele wad tzn lato pocenie jesień zimno przy wsiadaniu no i trzymanie jest kiepskie ale to moje zdanie,aczkolwiek w audi s 3 ma również pełna skórę to są wygodniejsze niż w m3. Dlatego zdecydowałem się na środek foteli z alkantarykostek_ja pisze:Akurat seryjne fotele słabo pasują do charakteru auta. Takie Recaro powinny byś w seriiPatu pisze:poprawianie wnętrza w m3 to jednak sztuka![]()
PAKO, z tego co się orientuję do tych foteli można też dołożyć podgrzewanie. Masz tą opcję u siebie czy zrezygnowałeś z tego bajeru?
Dlaczego?PAKO pisze:poniewaz autem nie jeżdżę w zimę,
Fajnie się w zimę jeździ. Dosłownie każdy zakręt bokiem

Jeżeli chodzi o fotele to się zastanawiam czy iść w pełne kubły (lżejsze, lepiej trzymają. ale znowu brak podgrzewania i kiepski dostęp do tyłu) czy coś w stylu twoich. Po tym jak zobaczyłem twoje na razie bardziej skłaniam się ku tej opcji. Może nawet kupię ten sam model tylko w pełnej skórze i z podgrzewaniem

Panowie jak najlepiej założyć rozbiórkę na kielichy ? auto trzeba dźwigać czy na glebie założyć ?
- Oleg
- Moderator
- Auto: 1M E82, M3 E36, M3 E92, 996TT
Rozpórkę zakładasz jak auto stoi na ziemi.
OLEJE MILLERS OILS / ORYGINALNE CZĘŚCI BMW
BBS / SUPERSPRINT
HRE / EISENMANN
RABATY DLA FORUM
KONTAKT --> PW
PAKO pisze:rozbiórkę na kielichy ?

dzięki oleg i PUB za szybką odpowiedz