BMW M3 "Pako"
Re: BMW M3 "Pako"
jakos nie chce mi sie w to wierzyc, chyba ze to jakis Polak i bedzie jezdzil bez papierow.
Nie znam prawa niemieckiego, ale od jakiegoś czasu silnik jest normalną częścią zamienną i nie potrzeba do niego papierów. Przynajmniej w PL.jakos nie chce mi sie w to wierzyc, chyba ze to jakis Polak i bedzie jezdzil bez papierow.
Pako, jaki silnik wstawiasz do siebie?
mowa o tuningach ktore musza byc w dokumentach auta u nich a nie o silniku
no to może zrobić tuv i mieć wszystko wbite w brief. jeśli to zestaw ess to nie będzie z tym problemów...tam też się przerabia samochody, robi swapy itp.
Części do BMW E36 i E46 M3 - 601 484 272
PROSZE USUNAC CALY TEMAT
dlaczego pokasowaleś swoje posty kolego?PAKO pisze:PROSZE USUNAC CALY TEMAT
PRZEPRASZAM panowie za zamieszanie jakie powstało w moim temacie i za skasowanie postów wiem że macie teraz przez to utrudnienia
pewne sprawy sobie wyjaśniłem no ale fakt faktem nie powinno się tak reagować jak ja to zrobiłem . Więc witam znowu wszystkich 

- Venom
- Moderator
- Auto: E34 M5, E34 M5T, E24 635CSi
- Kontakt:
Skoro tak sprawa wygląda to może zrobisz jakiś update ?PAKO pisze:PRZEPRASZAM panowie za zamieszanie jakie powstało w moim temacie i za skasowanie postów wiem że macie teraz przez to utrudnieniapewne sprawy sobie wyjaśniłem no ale fakt faktem nie powinno się tak reagować jak ja to zrobiłem . Więc witam znowu wszystkich
zrobie
w swoim czasie już niedługo
jestem na etapie szukania jakiegoś dobrego stage wtrysku metanolu macie jakies pomysły albo rady? co wybrac

jestem na etapie szukania jakiegoś dobrego stage wtrysku metanolu macie jakies pomysły albo rady? co wybrac
a po co ci to?
wieksza moc moment i ochrona motoru np przed spalaniem stukowym zmniej temp spalin
a jakie masz obecnie EGT? i na jakim poziomie masz AFR?
ponawiam pytanie? czy wkładasz po prostu, bo inni mają?
co z tym egt i metanolem? dowiemy sie? czy poprostu wkladasz bo inni maja?