E46 M3 by Mikael
Re: E46 M3 by Mikael
Jak zwykle dobrze działasz... kiedy zawias i koło??? czy nie będzie germana? 

Zawias na zimę jak będę odnawiał i zabezpieczał podwozie wtedy wleci gwint, caly czas zastanawiam sie nad liftem od KW bo to wygodniejsze niż kręcić gwintem
Co do koł to cały czas się rozglądam nad czymś sensownym no i musi być 3tlg ale nie żadne customy bo ja szybko jeżdżę a różnie z nimi bywa, może coś z oferty Work-a

Co do koł to cały czas się rozglądam nad czymś sensownym no i musi być 3tlg ale nie żadne customy bo ja szybko jeżdżę a różnie z nimi bywa, może coś z oferty Work-a

Klapa juz zamontowana, trochę się zeszło bo czekałem na nowe mocowania tablicy rej i adapter podłączenia lampek do jej podświetlenia
Oczywiście nowe znaczki
Foto z kalkulatora, czekam na dyfuzor to wtedy machnę kilka dobrych fot
image hosting

Oczywiście nowe znaczki

Foto z kalkulatora, czekam na dyfuzor to wtedy machnę kilka dobrych fot

Dawno mnie nie było a trochę sie działo 
Niedawno po długich oczekiwaniach dotarł do mnie wydech Eienmann i dyfer po regeneracji do tego dokupiłem półosie żeby wszystko zmienić za jednym razem
Wkrótce dodam linka do filmu jak to chodzi, narazie się wypala
Po wymianie zniknęły stuki z tylu auta zostały te ze skrzyni, mam juz drugą na podmiankę jak będzie dobra to zostanie a moja pójdzie do regeneracji jakieś info na ten temat miłe widziane
I tak od nowa wydech na dół
ale przy okazji założę rurę antyrezonansową od Supersprinta żeby poprawić brzmienie
Aha dołożyłem też dolot od Evolve wraz z nowymi mapami od nich, dźwięk jest mega eM jest dużo żwawsza i bardziej elastyczna
Z detali to nowe lampy w klapie i kilka nowych elementów wewnątrz
Zamówione tez koła na sezon 2017 wybór padł na Work Meister M1 9.5 i 11
Nadal czekam na dokładkę i dyfuzor wtedy zrobię porządną sesje

Niedawno po długich oczekiwaniach dotarł do mnie wydech Eienmann i dyfer po regeneracji do tego dokupiłem półosie żeby wszystko zmienić za jednym razem
Wkrótce dodam linka do filmu jak to chodzi, narazie się wypala

Po wymianie zniknęły stuki z tylu auta zostały te ze skrzyni, mam juz drugą na podmiankę jak będzie dobra to zostanie a moja pójdzie do regeneracji jakieś info na ten temat miłe widziane

I tak od nowa wydech na dół

Aha dołożyłem też dolot od Evolve wraz z nowymi mapami od nich, dźwięk jest mega eM jest dużo żwawsza i bardziej elastyczna
Z detali to nowe lampy w klapie i kilka nowych elementów wewnątrz
Zamówione tez koła na sezon 2017 wybór padł na Work Meister M1 9.5 i 11
Nadal czekam na dokładkę i dyfuzor wtedy zrobię porządną sesje

Gdzie jest do kupienia taki dolot?
http://www.evolvetuning.us" onclick="window.open(this.href);return false;
dlaczego wymieniasz polos , jedna czy dwie ? czy regenrowales czy nowe ? mi ostatnio zaczal obcierac czujnik absu o pierscien polosi - podobno bo zakladajac drugi znow sie wytarl , ponoc koroduja polosie podnoszac pierscien i ponoc samych pierscieni sie nie kupi regenerujac polos , czy potwierdzasz te informacje ? Mam w planie sie za to zabrac latem ...
06/00 996 Turbo Manual Seal Gray/Black
07/02 996 Turbo Manual Polar Silver/Grey
02/03 996 Turbo Manual Carrera White/Gray
05/03 996 Turbo Manual Seal Gray/Black
07/02 996 Turbo Manual Polar Silver/Grey
02/03 996 Turbo Manual Carrera White/Gray
05/03 996 Turbo Manual Seal Gray/Black
Wymienilem dwie nowe z ASO, jedna miała luz i pukało stukało czego nie lubię
Przy okazji zregenerowany dyfer także teraz jest cicho, zostało mi grzechotanie ze skrzyni to tez na dniach będę robił
Przy okazji zregenerowany dyfer także teraz jest cicho, zostało mi grzechotanie ze skrzyni to tez na dniach będę robił

i jak tam Mikael przepalona uszczelka między 1 a 2 ? jak u mnie
?