Doczekane fotki ... M3

radekM3
Kontakt:

Doczekane fotki ... M3

Post autor: radekM3 » pn lis 27, 2006 23:19

przepraszam ze tyle czasu Was meczylem ale w koncu znalazlem czas i Macie co chcecie!!

http://www.allegro.pl/item141416008_bmw ... owsza.html

MODEL M3, AUTO NIE WYMAGA SPECJALNIE OPISU JEST DOBRZE ZNANE W śWIECIE FANóW EXTREMALNYCH WRAżEń, NIE BęDę ROZPISYWAł SIę NA TEMAT WYPOSAżENIA (JEST TEGO MNUSTWO) POZA DODATKOWYM PAKIETEM POSIADA SPRęT AUDIO FIRMY HARMAN KARDON, NOMINALNA MOC TO 343KM A PO WSTAWIENIU DOLOTU Z FILTREM STOżKOWYM PERFORMANCE K&N DODATKOWE 27KM (GWARANTOWANE PRZEZ K&N NA TYLNYM KOLE), SKRZYNIA BIEGóW W SMG (MOżNA JEżDZIć JAK AUTOMATEM LUB WYBIERAJąC łOPATKAMI PRZY KIEROWNICY-W TRYBIE MANUALNYM). SPROWADZANE Z USA NA POCZąTKU ROKU, PROFILAKTYCZNIE PO SPROWADZENIU PRZESZłA W ASO BMW PRZEGLąD KTóRY W ZASADZIE OGRANICZYł SIę DO WYMIANY (PRZED CZASEM) OLEJU, WNęTRZE OCZYWIśCIE SKóRZANE JEST CZERWONE

lata ... pali jak smok ... ale jest lepsze od dziewczyn :p nie ma lepszego auta ... !!
Załączniki
1.jpg
2.JPG
3.JPG
4.JPG
5.JPG
6.JPG
7.JPG
8.JPG
9.JPG
M jak M-power :)

Awatar użytkownika
Maros
Auto: M5F10, M3E92, M3E46
Kontakt:

Re: Doczekane fotki ... M3

Post autor: Maros » pn lis 27, 2006 23:35

Dobrze radze zmień ten stożek spowrotem na serie i tak sprzedawaj... przez to, że wypisujesz takie bzdury o 370KM ludzie Ci nie będą ufać ("jak ściemnia z tym to kto wie z czym jeszcze"). Przeważnie gość który kupuje takie auto, chociaż troche orientuje się w tych sprawach, pozatym seria zawsze szybciej się sprzeda niż jakikolwiek mod :smile:

radekM3
Kontakt:

Post autor: radekM3 » pn lis 27, 2006 23:46

Wiesz co ... sory ale powiem brzydko "goń sie" ... non stop siedzisz na mnie za to o czym ja nie decyduje. Takie dostałem papiery a czy ma 370Km a czy 350Km to juz malo ważne ... moze miec i 120Km ... abys tylko sie odczepił. Pozdro!

Awatar użytkownika
tom_kulturysci
Auto: E46 M3 & 335D

Post autor: tom_kulturysci » wt lis 28, 2006 00:01

ogolnie spoko...
fajne czerwone skory...

ile masz przebiegu?

:mrgreen: :mrgreen:

Awatar użytkownika
Maros
Auto: M5F10, M3E92, M3E46
Kontakt:

Post autor: Maros » wt lis 28, 2006 00:14

radekM3 pisze:Wiesz co ... sory ale powiem brzydko "goń sie" ... non stop siedzisz na mnie za to o czym ja nie decyduje. Takie dostałem papiery a czy ma 370Km a czy 350Km to juz malo ważne ... moze miec i 120Km ... abys tylko sie odczepił. Pozdro!
Wyluzuj troche ok? Poradziłem Ci jak wg mnie auto szybciej się sprzeda i ani Cie nie atakuje ani Ci krzywdy nie robie, stwierdzam tylko fakt: 370KM to bzdury i gdziekolwiek by Ci tego nie napisali to tak pozostanie. A na przyszłość grzeczniej troche...

radekM3
Kontakt:

Post autor: radekM3 » wt lis 28, 2006 00:25

przebieg ... 22 tys Km

MaRoS - najechales na mnie i takie mam wrazenie. Nie wiem o co Ci chodzi wiec luz. Ja tam do nikgo sie nie rzucam ale wqurwia to czlowieka jak tak ktos ciagle zwraca uwage. A o tym 370Km to ciagle gadanie ...

Adamu
Kontakt:

Post autor: Adamu » wt lis 28, 2006 00:34

Fajne autko.

Radek nie napinaj się tak na Marosa ;)
On miał auto po delikatnym modzie, Mateusz miał szczura po już dość znacznym i ogólnie troszke naszych znajomych ma auta po modach. Zwyczajnie ciężko sprzedać w Polsce auto z modami i przy ich większym zakresie dostać kasę którą wpakujesz... Klient patrzy i myśli:
mody aha czyli pałowane auto, dojechane, nie wiadomo kto to wogóle robił i dlaczego...

Maros miał na myśli że zwyczajnie szybciej/lepiej sprzedasz auto z ori dolotem, a dolot odzielnie na jakimś e-bayu czy czymś podobnym. :smile:

A tak już na temat.

Fajne auto. Bardzo podobają mi się srebrne kolory na M3.
Z opcji jak widze co pewne by radio się fajniejsze przydało niż te padło business cd (mam takie samo :mrgreen: ) Vectra GTS mamy gra niebo lepiej już z podstawowym :lol: Po wymianie głośnikó na JBL już lepiej ale i tak jest radio same w sobie kiepskie...

W białym od wakacji jest też czarna M3 z podobną skórą-ładna ale wodowana. :mrgreen:

Mam wrażenie że już widziałem fotki tego auta wcześniej. Nie dostałeś go może na prezent na urodziny (18czy coś takiego) rok temu?? Bo wiem że bardzo podobna zdobyła chyba w zeszłym roku nowego szczęśliwego właściciela.

Celica ze zdjęć jest Twojego brata jak pamiętam?? :cool:
Stawałeś kiedyś z sl500 - możesz opisać w killsach ;)
Nurburgring btg 9.45 stock compacto
www.4lejdis.pl; tomecanic.pl systemycrm.pl itd

Awatar użytkownika
Pablo
Kontakt:

Post autor: Pablo » wt lis 28, 2006 09:39

radekM3 pisze:przebieg ... 22 tys Km

MaRoS - najechales na mnie i takie mam wrazenie. Nie wiem o co Ci chodzi wiec luz. Ja tam do nikgo sie nie rzucam ale wqurwia to czlowieka jak tak ktos ciagle zwraca uwage. A o tym 370Km to ciagle gadanie ...
Stary nikt Ci tu źle nie życzy ale mysle że kilku z nas widziało juz wiele "internetowych" koni mechanicznych, które nie miały pokrycia w rzeczywistości. Tak jak pisali koledzy - jak chcesz sprzedać to nie wspominaj nic o modyfikacjach, a jak chcesz pisać o 370KM to równie dobrze możesz napisać 450KM - jest to mniej więcej tak samo realne przy tych zmianach o których piszesz.

LagunaE46

Post autor: LagunaE46 » sob gru 09, 2006 00:09

Pablo pisze:
radekM3 pisze:przebieg ... 22 tys Km

Stary nikt Ci tu źle nie życzy ale mysle że kilku z nas widziało juz wiele "internetowych" koni mechanicznych, które nie miały pokrycia w rzeczywistości. Tak jak pisali koledzy - jak chcesz sprzedać to nie wspominaj nic o modyfikacjach, a jak chcesz pisać o 370KM to równie dobrze możesz napisać 450KM - jest to mniej więcej tak samo realne przy tych zmianach o których piszesz.
M trojki w stanach maja 333km, na tylnie kola wpada jakies 285....ja z magnaflow wydechem, turner kolka na silniku, software do komputera i filter powietrza Baileys do kol mialem 302km...bardzo trudno jest z M-ki wydostac konie bo silnik juz jest bardzo mocno wystresowany, dlatego ludzie w stanach ida inna droga zaraz po przerobkach...odchudzanie...na samym wydechu zaoszczedilem 45funtow, bateria mniejsza z motoru nastepne 40funtow ( plus 15 funtow jezeli ktos ma kabrioleta i zamieni ten bracket na bracket z coupe)...plus tu i tam dodatki carbon fiber...apropo K&N filtra, on tylko daje 12km na silnik , czyli jakies 6-7 do kol....jezeli takie bzdury tutaj ktos sieje, to sie popatrzcie na M3 CSL , ma tylko okolo 40km wiecej , a wogule inaczej jest skonstruowane od zwylkej M-ki

radekM3
Kontakt:

Post autor: radekM3 » sob gru 09, 2006 01:23

M3 sprzedane !! :))

Awatar użytkownika
cent01
Kontakt:

Post autor: cent01 » ndz gru 10, 2006 19:52

uuuuuuuu. mam nadzije ze nastepne auto to tez bedzie jakas emeczka
Pale gume a nie dusze

mateush
Site Admin
Auto: 997TT

Post autor: mateush » ndz gru 10, 2006 20:45

Sprzedala sie za taka cene jak w ogloszeniu?
Co teraz bedzie? Bo z tego co pisales to M3 jest dla ciebie... za wolne :???:

Awatar użytkownika
cent01
Kontakt:

Post autor: cent01 » ndz gru 10, 2006 20:48

z tego co wiem to poszła za 135 tys zł
Pale gume a nie dusze

radekM3
Kontakt:

Post autor: radekM3 » pn gru 11, 2006 00:24

135 tak tak ... a co teraz ... Tajemnica Państwowa :))

///M3
Kontakt:

Post autor: ///M3 » pn gru 11, 2006 11:37

I jak?
Łyknął ktoś tę bajkę o 27 KM z filtra powietrza?
Pytanie nie ze złośliwości, tylko z ciekawości.

BTW, IMHO srebrny kolor na M3 E46 jest naprawdę super. Tu jeszcze w zestawieniu z czerwonymi skórami masakruje. Tylko brakuje 19".

Pozdrawiam,
Filip

ODPOWIEDZ