My M
Re: My M
no tez jestem za tym
Cześć wszystkim . Z powodu wieku nie mam jeszcze prawka , ale interesuję się tą tematyką i mam nadzieje że od was dowiem się dużo ciekawych rzeczy
Mateush - po rejestracji widze ze to z Toba sie spotkaliśmy jakis 1,5 tygodnia temu na al Jana Pawła. W rzeczywistości pieknie sie auto prezentuje. Tzn jest identyczne jak moje 

Pamietam spotkanie z M3, kiedy skrecalem w Solidarnosci z Jana Pawla.Pablo pisze:Mateush - po rejestracji widze ze to z Toba sie spotkaliśmy jakis 1,5 tygodnia temu na al Jana Pawła. W rzeczywistości pieknie sie auto prezentuje. Tzn jest identyczne jak moje
Wszyscy wiemy ze Carbon Black M3 sa najszybsze

Pozdrawiam i do zobaczenia

- tom_kulturysci
- Auto: E46 M3 & 335D
mateush pisze:Pablo pisze:Mateush - po rejestracji widze ze to z Toba sie spotkaliśmy jakis 1,5 tygodnia temu na al Jana Pawła. W rzeczywistości pieknie sie auto prezentuje. Tzn jest identyczne jak moje
Wszyscy wiemy ze Carbon Black M3 sa najszybsze
nie liczac zoltej blyskawicy

Ta srebny jeszcze z USA tam mają wszysko bardzo wolne :)wiec twoja m3 będzie chyba najszłapsza z całej czołowki składajacej sie z złotaczy no i może jedne carbon black sie gdzie przypląta 

Pale gume a nie dusze
- tom_kulturysci
- Auto: E46 M3 & 335D
Panie Radek opisz swoje autko w oddzielnym temacie....
i duzo fot zapodaj...
i duzo fot zapodaj...

tylko nie PANIE
Radek jestem ... :] a fotki i opis wstawie mam nadzieje dziś jak znajde chwilke czasu 

M jak M-power 

Mialem mozliwosc zhamowania auta w firmie Master's Tuning (www.tdi-tuning.pl) na jednej z najnowoczesniejszych hamowni w Polsce.
Auto seryjne.

Auto seryjne.

kulturysci pisze:cent01 pisze:Mam pytanie co do tej płetwy na dachu. Ona służy jako anteta do Tv ???
nie do tv tylko do telefonu, antena do tv jest w szybie tak jak do radia...
cent01 pisze:Ta no to dziwne bo ja w swoje m3 mam pakieto do montazu telefonu a tej płetwy nie mam
MaRoS pisze:To jest antena do bluetooth'a
Są dwie opcje.
1. Przygotowanie do montażu telefonu GSM.
2. Uniwersalne przygotowanie do telefonu komórkowego (Bluetooth).
Jak masz pierwszą opcję to płetwy nie ma.
jest M3 E36 Turbo 425KM/572Nm było, teraz hgw ale więcej...
było M5 E39x2, M5 E60x2
było M5 E39x2, M5 E60x2