"RED DEVIL" by Wolvi
Re: "RED DEVIL" by Wolvi
Fajne autko. Mam jedno ale - razi w oczy zamontowany w niewłaściwym miejscu znaczek ///M.
Znaczek jest w jak najbardziej odpowiednim miejscu, ale jezeli sie myle , prosze pokaż w jakim powinien byc.Kudłaty pisze:Fajne autko. Mam jedno ale - razi w oczy zamontowany w niewłaściwym miejscu znaczek ///M.
RED DEVIL
- Venom
- Moderator
- Auto: E34 M5, E34 M5T, E24 635CSi
- Kontakt:
Ostatnie zdjecie w drugim rzedzie nie dziala (dziala tylko miniaturka) Co to za niebieska plaszczka ?
- ///M-Lover
- Auto: ///M5
Kolega Kudłaty ma rację, znaczek masz fatalnie przyklejony.Poniżej masz poprawnie przyklejony:Wolvi pisze:Znaczek jest w jak najbardziej odpowiednim miejscu, ale jezeli sie myle , prosze pokaż w jakim powinien byc.Kudłaty pisze:Fajne autko. Mam jedno ale - razi w oczy zamontowany w niewłaściwym miejscu znaczek ///M.

mnie tez nie działa a ta niebieska płaszczka to Pontiac Firebird chyba z 96rVenom pisze:Ostatnie zdjecie w drugim rzedzie nie dziala (dziala tylko miniaturka) Co to za niebieska plaszczka ?
3.2l i 150KM

RED DEVIL
Faktycznie jest zle przyklejony, nie zwracałem na to uwagi
Thx Kudłaty i ///M-Lover , na wiosne bedzie w odpowiednim miejscu.
Mam nawet w swoim albumie porównanie
z M-track Zegrze.

Pozdrowienia dla msjk
Thx Kudłaty i ///M-Lover , na wiosne bedzie w odpowiednim miejscu.
Mam nawet w swoim albumie porównanie

Pozdrowienia dla msjk

RED DEVIL
W ramach ciekawostki, e46 M3 cabro miało troszkę niżej umiejscowiony znaczek ///M niżeli coupe.
- ///M-Lover
Jakieś dziwne są te dane. Ni jak nie zgadzają się z rzeczywistością. Może stare dane?
- ///M-Lover
Kudłaty, wydaje mi się, że po prostu nie mierzy się tych 4 cm od końca znaczka ///M3, a od końca literki ///M, innych pomysłów nie mam. Najlepiej byłoby gdyby ktoś zmierzył u siebie jak to wygląda(oczywiście ktoś kto ma znaczek fabrycznie).Kudłaty pisze:Jakieś dziwne są te dane. Ni jak nie zgadzają się z rzeczywistością. Może stare dane?
Moze ktoś z forumowiczów ma dokładne dane jak powinien byc prawidłowo przyklejony znaczek ///M w e46 jak i e36, e30 i inne ///M???????
RED DEVIL
Jak chcesz to moge zmierzyc u siebie.Wolvi pisze:Moze ktoś z forumowiczów ma dokładne dane jak powinien byc prawidłowo przyklejony znaczek ///M w e46 jak i e36, e30 i inne ///M???????
Małe zmiany pod maską
karbonowy wlot powietrza
z puszką zamknietą na filtr stozkowy

miesiąc trwało kompletowanie i przeróbka połączenia przepływki ,ori puszka i przepływka to jeden element w E-46 ale sie udało
troszke trzeba bylo sie pogimnastykowac przy zmianie na filtr Pipercrossa

Bez ciecia tez sie nie obyło
aby wszystko ładnie sie zmiesciło

rozbórka ;-)

Efekt końcowy

A tak sie uśmiecha i oddycha pełną gębą

z puszką zamknietą na filtr stozkowy

miesiąc trwało kompletowanie i przeróbka połączenia przepływki ,ori puszka i przepływka to jeden element w E-46 ale sie udało
troszke trzeba bylo sie pogimnastykowac przy zmianie na filtr Pipercrossa

Bez ciecia tez sie nie obyło

rozbórka ;-)

Efekt końcowy

A tak sie uśmiecha i oddycha pełną gębą

RED DEVIL